Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji je ovo gubitak vremena….u pola sata na zse 169 000 kn prometa…
a investicijski dani u tijeku….

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

https://www.vecernji.hr/biznis/mirovinci-dvije-godine-nemaju-u-sto-uloziti-30-milijardi-kuna-1322563

Novac za jačanje II. stupa Podsjetimo, mirovinci su izračunali da bi preuzimanjem 60 posto HAC-a i ARZ-a, kupnjom 50 posto dionica ACI-ja, oko 30 posto HEP-a te četvrtine Janafa mogli uložiti i do 15 milijardi kuna, a istodobno državi smanjiti javni dug za 5,3 posto BDP-a te trošak kamata svake godine za 820 milijuna kuna, čime bi se oslobodio novac za jačanje drugog stupa. Komunicirali su i da im je zanimljiva Hrvatska pošta, a otvoreni su i za ulaganje u nekretnine.

kad se ovome doda i obećanje da će se INA odkupiti od MOL-a a iz novina se da isčitati da fondovi očekuju da još par godina ne će imati gdje ulagati-u gore navedene firme za koje su zainteresirani jer još uvijek nema nikakvih programa za strateško investiranje pa onda i ova izjava o zajedničkoj primera ligi slovenije i CRO mi baš ne ulijeva puno optimizma u skorije vrijeme

dosadan dan sa smiješnim prometom u preko 3 sata trgovanja od ukupno 1,5 mil.kuna….gasim komp i idem van na kavu….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

http://www.seebiz.eu/mirovinci-traze-od-vlade-dajte-nam-infrastrukturne-projekte/ar-194410/

Danas se podebljala kupnja na podosta dionica…
Da li kreće druga faza rasta nakon rasta bluechip-ova?

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Nekima je sunce udarilo u glavu.
Priviđa im se rast a Crobex pada….
Di smo mi od 2.000 points.

Oskudica kuna,sitan promet..ne valja li ga,ne valja!
Ali dobro se držimo,vani burze rone

I Chuck Norris vozi Dajca!! Tko vozi Dajca ima krupna jajca!! Nebojše=Ne boj se ! Ne valja li ga,ne valja, dok ne kroči Nebojse!

Do kraja ljeta ili najkasnije kraja godine prelazimo 2000 points…
Ako se najavi IPO HEP-a ili Pošte početkom iduće godine onda
i više od 2000…

Po trgovini se vidi da teku velike pripreme i borbe za CFA 😉

i više od 2000…

[/quote]
Zasto poste? Sto je profitabilno u pošti?

https://www.vecernji.hr/biznis/mirovinci-dvije-godine-nemaju-u-sto-uloziti-30-milijardi-kuna-1322563

Novac za jačanje II. stupa Podsjetimo, mirovinci su izračunali da bi preuzimanjem 60 posto HAC-a i ARZ-a, kupnjom 50 posto dionica ACI-ja, oko 30 posto HEP-a te četvrtine Janafa mogli uložiti i do 15 milijardi kuna, a istodobno državi smanjiti javni dug za 5,3 posto BDP-a te trošak kamata svake godine za 820 milijuna kuna, čime bi se oslobodio novac za jačanje drugog stupa. Komunicirali su i da im je zanimljiva Hrvatska pošta, a otvoreni su i za ulaganje u nekretnine.

kad se ovome doda i obećanje da će se INA odkupiti od MOL-a a iz novina se da isčitati da fondovi očekuju da još par godina ne će imati gdje ulagati-u gore navedene firme za koje su zainteresirani jer još uvijek nema nikakvih programa za strateško investiranje pa onda i ova izjava o zajedničkoj primera ligi slovenije i CRO mi baš ne ulijeva puno optimizma u skorije vrijeme
[/quote]
http://www.seebiz.eu/ljubljanska-i-zagrebacka-burza-lansiraju-zajednicki-indeks-adria-prime/ar-194457/

i više od 2000…

[/quote]

A tko misli ulagati na burzu u kojoj se falsificiraju izvješća i nikome ništa?
U kojoj LEDO vrijedi 10.000 kn a par mj. kasnije 0 kn?

New Report

Close