Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

“vjerodostojno” plenkoviću?
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/memorijalni-centar-u-vukovaru-ima-novu-seficu-marketinga-sigurno-slucajno-njena-sestra-sjedi-u-upravnom-vijecu/?utm_source=NetNaslovnica&utm_medium=Widget&utm_campaign=NetWidget

Ignore: KressoM, delux

Česima smo se nekad smijali kad su na more dolazili noseći paštete, a danas…

Nisam znao da smo toliko zaostali za Česima,barem 10 g. ,a burza valjda 15 g.
Odsad trgujem samo ako jedem paštetu!

I Chuck Norris vozi Dajca!! Tko vozi Dajca ima krupna jajca!! Nebojše=Ne boj se ! Ne valja li ga,ne valja, dok ne kroči Nebojse!

fondovi su brutalno digli neke “svoje” dionice, npr. podravka sa 250 na 410 kn, ERNT sa 1000 na 1170 kn.treba pratiti koja im je sljedeća na nišanu, možda rivp?

Što RIVP nisu digli sa 32 na 40.5 nakon štu ju je zatukao američki fond?

Eventualno ako nastave napucavati cijenu na 50+ kuna ako sezona bude
bar na nuli ili uz porast prihoda od recimo 5%, uz istu dobit…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Možda fondovi napucavaju cijenu svojih miljenica, kao prije krize
u Agrokoru kad su napucali cijelo tržište i Crobex na 2200, kako bi
prodali agrokoruše, a sada je trade war na snazi i evetualna recesija
iza ugla iduće godine…treba samo pratiti fondove što rade, jer je ostalo
sve sitno…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Što RIVP nisu digli sa 32 na 40.5 nakon štu ju je zatukao američki fond?

Eventualno ako nastave napucavati cijenu na 50+ kuna ako sezona bude
bar na nuli ili uz porast prihoda od recimo 5%, uz istu dobit…

RIVP je lani u ovo doba bio na 42 kn tako da se za njega ne može govoriti da je ovo nekakav rast jer se cijena tek vraća na lanjske vrijednosti.za mene će rast biti nakon što prijeđe 42 kn i ode bar 10% gore

Ide lito mala….

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/m-grupa-planira-prvo-uvrstenje-novih-dionica-na-zagrebacku-burzu-u-zadnje-4-godine/8278682/

sad će to… samo što nije XD

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Proklinjem dan kad sam prvi put uložio u hrvatske fondove i dionice…

https://hrportfolio.hr/vijesti/fondovi/za-domace-ulagace-fondovi-su-i-dalje-rubna-opcija-56655

fondovi su brutalno digli neke "svoje" dionice, npr. podravka sa 250 na 410 kn, ERNT sa 1000 na 1170 kn.treba pratiti koja im je sljedeća na nišanu, možda rivp?

Mene je pokupilo na ERNT, ali bome i na KOEI o kojem svi šute; nije sam u vrhu po rastu nego i po prometu. Zanimljivo je da su ostali končari ukopani, matica je kao dionica uvijek bila tromija, sada je živnula

Ide lito mala….

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/m-grupa-planira-prvo-uvrstenje-novih-dionica-na-zagrebacku-burzu-u-zadnje-4-godine/8278682/

sad će to… samo što nije XD

Kak je to prvo uvrštenje kad su lani uvršteni Stanovi Jadran?

Vaš link …

Opet novinari pišu gluposti i rade PR bez da provjere činjenice i jesu li podaci istiniti? Pogledao tu meritus grupu i hvala ne bih. Iako imaju u najavi odnosno ugovor s tim nekim velikim klijentom,, al to je biznis s najamnom radnom snagom, uslugama call centara, hrpom doo i opcenito presloženom strukturom za razumijevanje prosječnog ulagaca. K tome, prodali su dio i zadržali kontrolu. Ako ideš public, idi do kraja public, a ne ove kombinacije… lova vaša, a firma ostaje naša.

Naravno, pitanje je cijene. Ako je ona povoljna, naravno može. Al kako je ovdje navedena, ne cini mi se bas neki seks pa bih ipak ovo ulaganje prepustio “profesionalcima” koji upravljaju tuđom lovom.

fondovi su brutalno digli neke "svoje" dionice, npr. podravka sa 250 na 410 kn, ERNT sa 1000 na 1170 kn.treba pratiti koja im je sljedeća na nišanu, možda rivp?

Ernt je prije uz slabije rezultate bio oko 1300 tako da ovo nije neki rast…rivp je dosao do 44 kad je poceo tonuti.

Prvi put u povijesti kamate na prekonoćne pozajmice u Hrvatskoj negativne

Bankari plivaju u novcu a većina građana pliva u .reku!

New Report

Close