Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma zatvoriti burzu, ostaviti tih 4 izdanja, ostalo ključ u bravu….

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Koje smeće. Čekam još samo rasplet na OPTE… to me jedino drži na ovom smeću.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Evidentno je bilo u zadnjih dva tjedna, da F.M. dižu i kupe uglavnom našom lovom dionice koje su kupovane na privatne račune par mjeseci prije!
Moraju nešto zaraditi za ljetovanje, a poneko od nas tko je bio u valu malo je omastio brke, ali vidim po pisanju vrlo rijetki.
Tako da će to dodatno ohladiti i odvratiti dio ulagača koji su tu i čuče s lovom.
PODR 410, KOEI 710, RIVP 40, ERNT 1160 čini se vrh u ovom valu i vjerojatno za ovu godinu.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

šta je sad sa agramom brokerima ? jutros su radili OK, sad se ne mogu logirat ! ima li još netko takav problem?

PODR 410, KOEI 710, RIVP 40, ERNT 1160 čini se vrh u ovom valu i vjerojatno za ovu godinu.

za većinu tih se slažem, ali ne i za RIVP…..jer sezona još nije ni počela te da je rivp trenutno 2 kn niže nego je bio pred godinu dana za razliku od nabrojanih tako očekujem rast preko 40 kn…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Evidentno je bilo u zadnjih dva tjedna, da F.M. dižu i kupe uglavnom našom lovom dionice koje su kupovane na privatne račune par mjeseci prije!
Moraju nešto zaraditi za ljetovanje, a poneko od nas tko je bio u valu malo je omastio brke, ali vidim po pisanju vrlo rijetki.
Tako da će to dodatno ohladiti i odvratiti dio ulagača koji su tu i čuče s lovom.

Imaš ti kakav dokaz za to? Ili onako usputno, bezvezno laprdaš?

Barem jedno ime i prezime koje si na bilo koji način povezao s nekim od mirovinaca?

za većinu tih se slažem, ali ne i za RIVP…..jer sezona još nije ni počela te da je rivp trenutno 2 kn niže nego je bio pred godinu dana za razliku od nabrojanih tako očekujem rast preko 40 kn…
[/quote]

Nisam siguran…i prije je tako RIVP znala rasti prije ljeta,
onda iskrcaj i veliki promet kao sada, a ostatak godine
lagano pada…pogotovo ako rast bude 1-2% ili ga ne bude…

Erste je dao ciljanu cijenu na 40 kn, a to je sada i 2.8 mil.kn
prometa već danas…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

[/quote]

Nisam siguran…i prije je tako RIVP znala rasti prije ljeta,
onda iskrcaj i veliki promet kao sada, a ostatak godine
lagano pada…pogotovo ako rast bude 1-2% ili ga ne bude…

Erste je dao ciljanu cijenu na 40 kn, a to je sada i 2.8 mil.kn
prometa već danas…
[/quote]

bar rivp nije problem prodati, ne moraš čak ni po bidu jer fondovi svako malo sve počiste s aska.prodaš i riješiš se straha od pada cijene 🙂

‘Dan iz pakla’ za Huawei: Stvari su postale još gore za kinesku kompaniju

I Chuck Norris vozi Dajca!! Tko vozi Dajca ima krupna jajca!! Nebojše=Ne boj se ! Ne valja li ga,ne valja, dok ne kroči Nebojse!

Imaš ti kakav dokaz za to? Ili onako usputno, bezvezno laprdaš?

Barem jedno ime i prezime koje si na bilo koji način povezao s nekim od mirovinaca?
[/quote]
Lakse je ovako pisati. Inace bi zavrsio na sudu placajuci novce prozvanima za ovo piskaranje.

Moj broker (Erste) je skomiran. Ne prolazi ni zadavanje naloga. Nazvali su me i rekli da su u problemu oni, kao i još neki drugi brokeri koji idu preko providera u Beču (detalje ne znam).

Koji smo mi jad kad svaka transakcija prvo prođe kroz “bečki filter” pa se tek onda realizira. Ne bih se začudila da neki “Big Brother” iz Beča, ili neke druge Ngdjezemske drži konce ZSE-a i kontrolira ovu žabokrečinu.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/svedska-televizija-objavila-reportazu-o-propasti-hrvatske-ovdje-nema-zivota/2087754.aspx
I na ZSE-u isto "nema života"! Još samo političari i uhljebi žive, ostali preživljavaju dok mogu a kad zaključe da tako više ne ide onda izbjegnu vani.

Prodajemo slogan „Hrvatska puna života“ na dosadan i beživotan način

New Report

Close