Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ništa mi se ovo ne sviđa..[smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ništa mi se ovo ne sviđa..[smiley6]

Kolega bit će još prilika
[smiley2]

ISTT,komu ili čemu služe oni kočoperni nalozi na k/p?Stoje bez veze.[smiley7]

Pobjegla mi MOntaža, uh što sam ljut[smiley5]

NA koliko ?
na 880? 950? Ili?

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Brutala…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Nitko mi ništa neće prodati, INGR, ADPL, DDJM, nula bodova sve.
Izgleda da su oni koji su trebali za dokapitalizaciju INGR , već skupili lovu, bojim se da bi moglo potegnuti ovih dana, ADPL, jučer do 260 bilo 5 500 komada na prodaji , danas ca. 2 000, što je ovo ljudi moji?
[smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi: ” Pobjegla mi MOntaža, uh što sam ljut[smiley5] ” NA koliko ? na 880? 950? Ili?

Na 1000 [smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nitko mi ništa neće prodati, INGR, ADPL, DDJM, nula bodova sve. Izgleda da su oni koji su trebali za dokapitalizaciju INGR , već skupili lovu, bojim se da bi moglo potegnuti ovih dana, ADPL, jučer do 260 bilo 5 500 komada na prodaji , danas ca. 2 000, što je ovo ljudi moji? [smiley6]

Da što se tiče Ingre, mislim da je to gotova stvar( ići će samo gore [smiley2]).
Probaj još malo DDJM

Dejavue: ” plavi: ” Pobjegla mi MOntaža, uh što sam ljut[smiley5] ” NA koliko ? na 880? 950? Ili? ” Na 1000 [smiley6]

Meni je upadala od 440…u vise navrata i prodavao dio…
Evo, sad mi opet upalo 13 komada po 1067,09[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

plavi: ” Nitko mi ništa neće prodati, INGR, ADPL, DDJM, nula bodova sve. Izgleda da su oni koji su trebali za dokapitalizaciju INGR , već skupili lovu, bojim se da bi moglo potegnuti ovih dana, ADPL, jučer do 260 bilo 5 500 komada na prodaji , danas ca. 2 000, što je ovo ljudi moji? [smiley6] ” Da što se tiče Ingre, mislim da je to gotova stvar( ići će samo gore [smiley2]). Probaj još malo DDJM

Na DDJM moze tek kad meni netko proda 100 komada 🙂
A vec sam dao nalog za sutra na maximum cijene opet od 100 komada[smiley2]

evo prilike za dokup na koei, ruši se opasno i sve po malim nalozima.

očito je da nestrpljivi izlaze,

nakon hypo rasprodaje sad su počeli mali rasprodavat, dok za pbz skrbnički vjerujem da malo špekliraju

ARNT,vratit će ga na 530-550 kako su krenuli[smiley3]

New Report

Close