Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ništa mi se ovo ne sviđa..[smiley6]
Kolega bit će još prilika
[smiley2]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Nitko mi ništa neće prodati, INGR, ADPL, DDJM, nula bodova sve.
Izgleda da su oni koji su trebali za dokapitalizaciju INGR , već skupili lovu, bojim se da bi moglo potegnuti ovih dana, ADPL, jučer do 260 bilo 5 500 komada na prodaji , danas ca. 2 000, što je ovo ljudi moji?
[smiley6]
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
plavi: ” Pobjegla mi MOntaža, uh što sam ljut[smiley5] ” NA koliko ? na 880? 950? Ili?
Na 1000 [smiley6]
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Nitko mi ništa neće prodati, INGR, ADPL, DDJM, nula bodova sve. Izgleda da su oni koji su trebali za dokapitalizaciju INGR , već skupili lovu, bojim se da bi moglo potegnuti ovih dana, ADPL, jučer do 260 bilo 5 500 komada na prodaji , danas ca. 2 000, što je ovo ljudi moji? [smiley6]
Da što se tiče Ingre, mislim da je to gotova stvar( ići će samo gore [smiley2]).
Probaj još malo DDJM
Dejavue: ” plavi: ” Pobjegla mi MOntaža, uh što sam ljut[smiley5] ” NA koliko ? na 880? 950? Ili? ” Na 1000 [smiley6]
Meni je upadala od 440…u vise navrata i prodavao dio…
Evo, sad mi opet upalo 13 komada po 1067,09[smiley2]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
plavi: ” Nitko mi ništa neće prodati, INGR, ADPL, DDJM, nula bodova sve. Izgleda da su oni koji su trebali za dokapitalizaciju INGR , već skupili lovu, bojim se da bi moglo potegnuti ovih dana, ADPL, jučer do 260 bilo 5 500 komada na prodaji , danas ca. 2 000, što je ovo ljudi moji? [smiley6] ” Da što se tiče Ingre, mislim da je to gotova stvar( ići će samo gore [smiley2]). Probaj još malo DDJM
Na DDJM moze tek kad meni netko proda 100 komada 🙂
A vec sam dao nalog za sutra na maximum cijene opet od 100 komada[smiley2]
evo prilike za dokup na koei, ruši se opasno i sve po malim nalozima.
očito je da nestrpljivi izlaze,
nakon hypo rasprodaje sad su počeli mali rasprodavat, dok za pbz skrbnički vjerujem da malo špekliraju