Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nažalost nije dobro

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2087186

Ne treba se ravnati po tome što piše na indexu. Index je portal za zabavu. Stručnost i istinitost su u drugom planu.

U Rh zapravo imamo bikovsko tržište od 2013 do danas. Vidljivo je u potrošnji, nekretninama, rastu plaća, svugdje osim na zse. Samo ne znamo je li vrh bio prije par mjeseci ili još nije dosegnuti.
Za turizam mislim da smo vrh ciklusa prošli, nadam se da sam u krivu.
Na burzi smo imali solidan rast od sredine 2012 kad je realno bilo dno marketa kod nas do veljače 2017.
U tom periodu moglo se i ovdje namlatit dosta para tko je mislio glavom.

nema novih izdanja. Gažićka je kao i svi naši ‘stručnjaci’ jaka na riječima i slaba na domjenke. Hrpa uhljeba koji ništa ne rade na razvoju našeg TK. Evo baš jutros razmišljam kako ću do Kauflanda i kako tamo zna na akciji biti velika rola onih papirnatih kuhinjskih rola od neke hrvatske marke O La La. Nažalost nisu na akciji ali kad budu ja ih kupim. I sad malo istražim i radi se o našoj firmi koja pomalo počinje konkurirati i Violeti i sličnima… počeli su sa salvetama 2004… Uglavnom firma raste i pomalo stvara brend… E sad zašto takva firma ne prikuplja kapital na TK meni nije jasno… možda bi Gažićka znala… a takvih firmi kod nas je jako puno.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Ne treba se ravnati po tome što piše na indexu. Index je portal za zabavu. Stručnost i istinitost su u drugom planu.

Index je portal za zabavu ljudi sa ispodprosječnim IQ koji mrze cijeli svijet, a najviše sami sebe. Najgore smeće hr interneta, u rangu Buzzfeed-a. Tko želi malo inteligentnije tekstove nek ide na liberal.hr (110 – 130 IQ) ili geopolitika.news (130 IQ i više).

dr. sc. Jadranka Polović: „Njemačko pitanje“ u Europskoj uniji

Bogata

Pročitaj izvješće te banke i onda komentiraj je li Index točno prenio ili nije.
Jer inače ispada samo don’t shoot the messenger.

"Only dead fish swim with the stream"

od kad nam nema “migranta” burza ide uzlaznom putanjom, samo neka produlji godišnji do desetog mjeseca kako je obećao

dan je pametniji od noći!

Fondovi kupuju svojih 5 – 6 miljenica i njihova cijena raste, dok
ostatak tržišta stoji jer ga nema tko podignuti….te fondovske
miljenice imaju najveću težinu u Crobexu, pa zato i Crobex raste.

Žalosno je da će se na kraju tržište vjerovatno pretvoriti u tih
5 do max 10 dionica kojima se trguje, kao što je u Sloveniji…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

https://direktno.hr/kolumne/prije-ce-agrokor-jos-jednom-propasti-nego-se-protiv-todorica-digne-optuznica-156100/
Žalosna i nepobitna istina u vezi Agrokora!

Fondovi kupuju svojih 5 – 6 miljenica i njihova cijena raste, dok
ostatak tržišta stoji jer ga nema tko podignuti….te fondovske
miljenice imaju najveću težinu u Crobexu, pa zato i Crobex raste.

Žalosno je da će se na kraju tržište vjerovatno pretvoriti u tih
5 do max 10 dionica kojima se trguje, kao što je u Sloveniji…

intencija je da ono što vrijedi prijeđe u vodeće tržište i da u to ulažu fondovi…za sad je to 5 dionica, u konačnici će vjerojatno biti 10-15….slično će vjerojatno napraviti i burze u okruženju pa možda za par godina naprave zajedničku burzovnu “prime kotaciju” za “odlikaše” iz cijele regije…jasno da tu neće biti mjesta za razne uljanike, ingre i slične

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Vjerodostojno plenkoviću, baš vjerodostojno….
NISMO SIGURNI DA JE TO BAŠ TAKO ZAMIŠLJENO: HDZ-ov načelnik dobio POS-ov stan na otoku, a sada ga iznajmljuje turistima

Ignore: KressoM, delux

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/HDZ-nas-je-zaduzio-vise-ali-je-SDP-bio-brzi

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

današnja sprdnja trgovanja počela s 4 ADRS, pa je netko pojačao sa 23 ULJN, da bi već nakon isteka uravnoteženja netko zaključio s 1ULPL, a onda je potegao pravi ulagač sa još 4 ULPL, da bi imali oko 2000kn prometa, ovo je za ugasiti danas

New Report

Close