Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Činjenica da fondovi kupuju nakon relativno duge apstinencije..
Ljeto bi moglo biti vruće 🙂

kupuju uglavnom par dionica, npr. podr i rivp koje su u vodećem tržištu i koje odlično posluju. ostale ih previše ne zanimaju , osim nekakvi sitni dokupi za održavanje cijene

i meni se čini da forcaju uglavnom vodeće tržište podr,rivp,atgr

kuda ide ovaj crobex

Ovo je fondovski potpis, definitivno
[/quote]

Zadnji put su se tako angažirali kada su uvaljivali Ledo i Jamnicu po duplim cijenama.
Neki su naučili lekciju, a neki očito još nisu.
[/quote]

Sjećam se kad su fondovi kupovali LEDO po 10.000 kn.

https://www.vecernji.hr/vijesti/nasa-komunisticka-braca-kinezi-hodaju-hrvatskom-i-fino-pazare-1317112
Iz socijalizma u komunizam! To nam je naša borba dala! Sve po 1 kunu, pa biraj druže!

[/quote]

Zadnji put su se tako angažirali kada su uvaljivali Ledo i Jamnicu po duplim cijenama.
[/quote]

[/quote]

Po FI je Ledo vrijedio vise od tog. Ali kad su FI bioa lazirana…

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2086572

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Po FI je Ledo vrijedio vise od tog. Ali kad su FI bioa lazirana…
[/quote]

Odakle ti crpis te svoje mudrosti? Financijska izvješća Leda nisu bila lažirana, prihode ne možeš tako lako lažirati. To sto nazivaju Lažiranjem odnosilo se na vođenje pojedine imovine u knjigama i njezino vrednovanje. “Lažirani” su vjerojatno i podaci o pozajmicama koncerna prema vecinskom vlasniku. To nije i ne utječe na prihode Leda i nije moglo utjecati (osim zanemarivo) na operativnu profitabilnost. Uostalom, većina tih “isticanja mišljenja” od strane revizora nisu bila u skladu sa revizorskim standardima i MSFI, ali nisu bila nedopuštena odnsono zakonom zabranjena.

To sto se puštalo u medije u jeku afere sa Agrokorom o “velikom lažiranju”, naprosto je hrpa gluposti koja je bila plasirana s ciljem diskreditacije njegovog vlasnika i daljnjeg provođenja kriminalnog procesa i opasnog presedana u kojem je skupina vjerovnika preotela imovinu većeg dijela vjerovnika i dionicara.

Na ovom našem tržištu rastu samo 2-3 bluechipa koji imaju
milijunske promete, a ostalo je za otpis, kako stvari stoje
trenutno…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

ne znam da li ste primjetili da crobex konstantno raste od sredine 12.tog mj. prinosi otvorenih fondova isto zadovoljavajući za ovu godinu….

who dares, wins

U Rh zapravo imamo bikovsko tržište od 2013 do danas. Vidljivo je u potrošnji, nekretninama, rastu plaća, svugdje osim na zse. Samo ne znamo je li vrh bio prije par mjeseci ili još nije dosegnuti.
Za turizam mislim da smo vrh ciklusa prošli, nadam se da sam u krivu.
Na burzi smo imali solidan rast od sredine 2012 kad je realno bilo dno marketa kod nas do veljače 2017.
U tom periodu moglo se i ovdje namlatit dosta para tko je mislio glavom.

Koliko god kukali činjenica je da se danas živi barem jednako dobro kao u doba Sanadera ako ne i bolje.
Prije 7godina nije mi bilo ni na kraj pameti da bi turizam mogao toliko povući i da će svijetom vladati toliko blagostanje.

New Report

Close