Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To je drugi par rukava – gdje su oni i po kojim cijenama uložili. Ja sam se samo referirao na njihovo ponašanje na ZSE kroz dugi niz godina. Dvojbena ulaganja, dokapitalizacije i slične vratolomije – to je suština mog posta. Ova dva komentara su ipak malo skretanje s kolosijeka.

Naravno da je izuzetno problematično što oni imaju prevelike naknade i premalo odgovornosti prilikom ulaganja i da ih stoga baš briga gdje i kada će uložiti.

Kad već eto razglabamo, pitanje za vas. Da ste na njihovom mjestu sa takvim redovitim priljevom novaca u što biste vi sada ulagali? I gdje?

moje mišljenje je, najbolje je prema naputku politike dodatno pojačati državne obveznice i približiti se koliko je moguće iznosu od 100%, pa kada sve rukne, ostati ćemo svi bez svega i mirna Bosna

Oni su domoljubni ulagači u domaće državne obveznice

samo CROBEXprime se trguje značajnije

evo i novog sastava
http://zse.hr/default.aspx?id=92254

pa ti vidi

175.000 ljudi je u povlaštenim mirovinama!!!! Njih nitko ne dira, ali zato nas uvjeravaju da trebamo raditi do 67 godina kako bismo uplaćivali iz plaća za sve ove povlaštene da im se ne smanje mirovine niti za 1 kn!!!
I onda neki razmišljaju da li da potpišu za referendum ili ne!?? Za referendum i rad do 65 godina je svaki normalan čovjek koji ne računa na privilegiranu mirovinu! Nemojte da vas (nas) prevedu žedne preko vode i da referendum propadne pa da moramo raditi za tuđe povlaštene mirovine do 67 godina!!!!
Dajmo svi potpis za referendum!!!!

Neće im uzeti ni kune: Čak 175 tisuća ljudi u povlaštenoj mirovini, no reformom nisu zahvaćeni

Ignore: KressoM, delux

REFERENDUMSKA INICIJATIVA

USTAVNI SUCI OD PAVIĆA TRAŽE DA IM HITNO DOSTAVI TROŠKOVE INFORMATIVNE KAMPANJE ‘Tada ćemo odlučiti hoćemo li zaustaviti emitiranje Vladinih spotova’
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ustavni-suci-od-pavica-traze-da-im-hitno-dostavi-troskove-informativne-kampanje-tada-cemo-odluciti-hocemo-li-zaustaviti-emitiranje-vladinih-spotova/8834504/

A vladina kampanja protiv referenduma ide zbog toga što oni žele da radite kao roblje do 67 godina, za razliku od:

Povlaštene mirovine

Pripadnici HVO-a prosječno rade 7 godina, branitelji 18, a političari 33

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/pripadnici-hvo-a-prosjecno-rade-7-godina-branitelji-18-a-politicari-33/8832446/

Ignore: KressoM, delux

Za informaciju, pripadnici HVO-a koji ostvaruju pravo na mirovinu su teški invalidi i mali broj zatočenih u logorima četničke vojske. Kad naglasite to u tekstu kao što ste naglasili, ispada da svi pripadnici imaju mirovine što je obični politički pamflet vladajuće garniture da bi dobila glsove i ništa više. Ja sam bio pripadnih HVO-a 4g 8mj 17d i od ove države nemam ništa niti išta tražim , uredno radim i imam 37 godeina staža, kao i većina mojih kolega koji nisu ranjeni i invalidi. Od ove države mogu moja supruga i djeca dobiti zastavu RH kada umrem i to je moje pravo propisano Zakonom o hrbvatskim braniteljima
poz.

dan je pametniji od noći!

RIVP danas raste preko 3%, što već dugo nije viđeno.
Mogla bi uskoro cijelu burzu povući prema gore – bar ono što valja.
Ipak je Rivijera perjanica i dionica godine 3x

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Za informaciju, pripadnici HVO-a koji ostvaruju pravo na mirovinu su teški invalidi i mali broj zatočenih u logorima četničke vojske. Kad naglasite to u tekstu kao što ste naglasili, ispada da svi pripadnici imaju mirovine što je obični politički pamflet vladajuće garniture da bi dobila glsove i ništa više. Ja sam bio pripadnih HVO-a 4g 8mj 17d i od ove države nemam ništa niti išta tražim , uredno radim i imam 37 godeina staža, kao i većina mojih kolega koji nisu ranjeni i invalidi. Od ove države mogu moja supruga i djeca dobiti zastavu RH kada umrem i to je moje pravo propisano Zakonom o hrbvatskim braniteljima
poz.

Branitelja na proracunu je 500.000. Rijetki se nisu okačili o drzavu.

poz.

Ma sve 5… ali oni ne bi trebali biti u istom proracunu kao ekipa koja je radom zasluzila mirovinu… jer ispada da netko tko je cijeli zivot radio ima duplo manju mirovinu …. ili da imaju mirovinu kao placu vecine vecine građana koja radi i uplacuje za mirovinu… jer vecina ima cca 4-6k

Nek sve povlastene izdvoje posebno da znamo koliko nas kostaju …pogotovo ovo za drzavljane druge drzave.. sve ide dok se ne raspadne, a i to ce uskoro jer je neodrzivo, umjesto da se gospodarstvo i drzava razvija, sve se toliko ubija sa izmisljenim troskovima da je pitanje dana raspada svega

poz.

Branitelja na proracunu je 500.000. Rijetki se nisu okačili o drzavu.
[/quote]

Za sve povlaštene mirovine treba uvesti penalizaciju.
Znači za svaku godinu koja im nedostaje do 41 godine staža treba ih penalizirati s 10%.

Pri tome bi se odredila najniža mirovina od 3.000 kuna.

I stvar riješena.

Svatko neka ima mirovinu koliko je uplatio.

New Report

Close