Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja čamim u JNAF, imaju preko 400mil. na računu, završili investiciju 280mil, bez kredita i što da radim sada, da se idem tamo svađati s Kovačevićem za dividendu, čekam i nadam se jednoga dana kapitalizaciji utrošenog vremena

ja čamim u JNAF, imaju preko 400mil. na računu, završili investiciju 280mil, bez kredita i što da radim sada, da se idem tamo svađati s Kovačevićem za dividendu, čekam i nadam se jednoga dana kapitalizaciji utrošenog vremena

Jako dobar primjer, tvrtka s najvećom dobiti, ima kontinuitet, dobit sve, ali nema dividende i zdravog rasta dionice, što više cijena klizi na dolje.
Zato sam nakon rezultata prodao sa pozitivnom nulom i novac ulažem u stečajuše 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Simpozij u Dobrovniku, upravo sada, Kina i jugo-istok EU;

Ovaj kineski Premijer Li nije baš pri sebi ? Dok Plenković u uvodnom lijepo je govorio o tekovinama Hravtske, indirektno HDZu jučer, danas i sutra, kineski premijer govori o ekonomiji, gospodarstvu, kako 90% kineske ekonomije su mala poduzeća itd……
Svašta, možda Li misli da je u Njemačkoj , ne u Hravtskoj ?

Osnovni i ključni problem takvih kompanija kod nas je nelikvidnost ili vrlo niska likvidnost.

Sve tvrtke sa većinskim državnim vlasništvom su rizične za malog ulagača jer nikad ne znaš kada će uprava donijeti neku ne tržišnu, paradoksalnu odluku koja će ići u korist nekih zakamufliranih interesa (ortaka) tkz. ortački kapitalizam kojeg promovira naša politička elita, a na štetu građana RH. Građani nikako da shvate da samo čista tržišna ekonomija sa jednakim pravima za sve sudionike ide nama građanima – stanovnicima u korist. primjer natječaj za Janafove spremnike. Nezainteresiranost države za RIZO, brodogradnja, HEP i sl.

Jako dobar primjer, tvrtka s najvećom dobiti, ima kontinuitet, dobit sve, ali nema dividende i zdravog rasta dionice, što više cijena klizi na dolje.
Zato sam nakon rezultata prodao sa pozitivnom nulom i novac ulažem u stečajuše 🙂
[/quote]

Nema druge.
Mali ulagaci se moraju s blue chipova okrenuti stecajusama jer jedino to jamci kakav takav obrtaj u realnom vremenu, pa makar i s minusom.:-)
Naravno, salim se, ali potpuno je jasna paradoksalnost situacije u koju smo dovedeni.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

Povukao sam novce sa zse, mislim da nikada nismo imali vece lopove od ovih. A mislim da su i ostali na istom tragu.

Rješenje za RH zaposlenike državnih službi i političare zaposliti u radno intenzivnim djelatnostima, građevinarstvo, ugostiteljstvo, turizam, a uvoznu radnu snagu iz Ukrajne i Filipina u na njihova mjesta u državnu upravu i politiku. Tada bi došlo do ravnoteže uvjeta rada u državnom i privatnom sektoru.

Stvar je jednostavna.
U slučaju da ste u nekoj stranci ne možete se zaposliti u državnim poduzećima i službama.

U privatnim možete.

Toliko socijalista na ovo forumu za ne povjerovati. Ajte svi za Venezuelu https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/treba-oporezovati-dobit-i-dividendu-a-ne-banke-20100820/print

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Ajmo izvješća na sunce… još OPTE i ATPL pa da se fino oprostimo. Ostati će vas šačica ovdje i nećete imati više likvidnih dijonica osim možda ‘blue ćipova’. Promijenite okolinu, ima dobrih burzi zvjeckih.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

ŠTO ČEKA DRŽAVA?
VAL POSKUPLJENJA Litra benzina opasno blizu 11 kuna, iako joj je stvarna cijena tek 4,62 kune

https://www.glasistre.hr/hrvatska/val-poskupljenjasto-ceka-drzava-litra-benzina-opasno-blizu-11-kuna-iako-joj-je-stvarna-cijena-tek-462-kune-586163

Što čekaš plenkoviću sa smanjenjem raznih nameta od 130% na cijenu goriva??? Grabiš u džepove građana i hvališ se dobrim punjenjem proračuna novcem otetim vozačima!

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close