evo kako se je pisalo/prognoziralo 1/05/2014
https://www.vecernji.hr/biznis/ulagaci-po-zaradu-na-strane-burze-913264
Vi koji svakodnevno komentirate ste gori nego ovisnici o drogama!
Game over je od kad su nas pokrali(država s Lex Agrokorom i vođom Andrejom Plenkovićem koji vodi zločinački HDZ, a da nebude kao s Fimi mediom otvorili su podružnicu Borg grupu), te ja više ovu burzu ne smatram burzom, niti više u ovoj državi štedim niti ulažem. A dokazat cemo lopovluk kao što smo i danas dobili pozitivnu presudu u slučaju franak te raskrinkali lažove i prevarante od HUB-a, HNB-a pa do 8 banaka koje nas pljačkaju vec 12 g,
VIDIMO SE NA SUDU
http://www.seebiz.eu/promet-dionicama-na-burzi-u-ozujku-veci-62/ar-192084/
malo morgen jer je manji u odnosu na prošlu godinu
http://www.seebiz.eu/promet-dionicama-na-burzi-u-ozujku-veci-62/ar-192084/
malo morgen jer je manji u odnosu na prošlu godinu
pretjeralo se s prometom i sada imamo problem u travnju, evo već 100 ijad kun do sada
Smiješnog li “trgovanja”…Burza bi trebala uvesti pravilo da ako promet u prvih pola sata od otvaranja ne prijeđe 0,5 ili 1 milijun kuna, u 10.00 se trgovanje za taj dan zatvara sve do sljedećeg radnog dana jer ovo je besmisleno gubljenje vremena kako ulagača, brokera tako i zaposlenih na burzi.
Smiješnog li "trgovanja"…Burza bi trebala uvesti pravilo da ako promet u prvih pola sata od otvaranja ne prijeđe 0,5 ili 1 milijun kuna, u 10.00 se trgovanje za taj dan zatvara sve do sljedećeg radnog dana jer ovo je besmisleno gubljenje vremena kako ulagača, brokera tako i zaposlenih na burzi.
Slažem se.
Svi čekaju “nešto”, a to nešto nikako da dođe.
Osim nekih pojedinačnih priča tipa Optima sve je zapelo na razinama s kojih se ne očekuje neki veliki pomak.
Kao što reče kolega ING: “nema prilika, samo neprilike”.
Pa ja sam samo zbog OPTE još uvijek prisutan na našem pržištu kapitala… ok čekam i neke stvari oko ATPL… ali da nema OPTE ne bi me vidjela burza.
I ja isto. Više manje ista priča. Čemer i čabar.
Ajde, možda još HPB (imam) odradi nešto ako se zavrti nešto oko dokapa po većoj cijeni, možda ADPL (imam) ako pojača FI i ekipa se namiri do tada, možda Adris još malo zbog divke (nemam), a možda i Pevec (imam) izlistaju pa se nešto zakurbla.
Znači mnogo “moždakanja”, a vrlo malo perspektive koja bi ulijevala optimizam.
Prelijevanje iz šupljeg u prazno i natrag se nastavlja i tome se ne nazire kraj…
na zse ima možda 5 dionica koje su zanimljive i u koje bi čovjek uložio neki novac. sve ostalo su sitna špekulantska navlačenja gdje se gleda uloviti koji burek ili pizza i to je to.zse stvarno ne bi trebala raditi dulje od sat vremena i u tih sat vremena bila bi prava akcija u koju bi se saželo ovo sedmosatno mučenje
Jel to nema prometa, pa zatvorili ZSE ili samo na poslovnom stale promjene cijena i prometi na 1. travnju ???
Smiješnog li "trgovanja"…Burza bi trebala uvesti pravilo da ako promet u prvih pola sata od otvaranja ne prijeđe 0,5 ili 1 milijun kuna, u 10.00 se trgovanje za taj dan zatvara sve do sljedećeg radnog dana jer ovo je besmisleno gubljenje vremena kako ulagača, brokera tako i zaposlenih na burzi.
možda nekada i dođe do neke pozitivne promjene u radu, kupac još nema odobrenje za kupnju još dionica, ali valjda će netko uvidjeti da ovakvo natezanje nema smisla, osim što su neki tamo zaposleni i imaju(valjda) solidne olaće i to ih drži u poslu, pokušavaju oni nešto, ali nikako da potrefe što