je li neka greška na gledalici ima stvarno 15 minuta nema transakcija!??
Znači, svi zadovoljni!
prije će biti da kupci ove cijene više ne smatraju jeftinima i čekaju sniženja ?
Ovo je bila poslijepodnevna pauza, točno pola sata.
Vi koji svakodnevno komentirate ste gori nego ovisnici o drogama!
Game over je od kad su nas pokrali(država s Lex Agrokorom i vođom Andrejom Plenkovićem koji vodi zločinački HDZ, a da nebude kao s Fimi mediom otvorili su podružnicu Borg grupu), te ja više ovu burzu ne smatram burzom, niti više u ovoj državi štedim niti ulažem. A dokazat cemo lopovluk kao što smo i danas dobili pozitivnu presudu u slučaju franak te raskrinkali lažove i prevarante od HUB-a, HNB-a pa do 8 banaka koje nas pljačkaju vec 12 g,
VIDIMO SE NA SUDU
Game over je od kad su nas pokrali(država s Lex Agrokorom i vođom Andrejom Plenkovićem koji vodi zločinački HDZ, a da nebude kao s Fimi mediom otvorili su podružnicu Borg grupu), te ja više ovu burzu ne smatram burzom, niti više u ovoj državi štedim niti ulažem. A dokazat cemo lopovluk kao što smo i danas dobili pozitivnu presudu u slučaju franak te raskrinkali lažove i prevarante od HUB-a, HNB-a pa do 8 banaka koje nas pljačkaju vec 12 g,
VIDIMO SE NA SUDU
Tako je!
tržišta jesu pregrijana i malo je još prostora za rast pa ako kriza ne dođe prirodnim putem, oni će je izazvati da roba opet bude po diskontu
VIDIMO SE NA SUDU
A jel se smije znati u kojoj državi sad štediš i ulažeš?