Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini se da je podizanje rejtinga već uračunato u trenutne cijene dionica..!!
Ili se možda dogodi kakva feniks!
Optima prkosi svim fizikalnim gibanjima 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Čini se da je podizanje rejtinga već uračunato u trenutne cijene dionica..!!
Ili se možda dogodi kakva feniks!
Optima prkosi svim fizikalnim gibanjima 🙂

Mi uvijek reagiramo sa zadrskom trebat ce nam mozda koji mjesec

Ignore : renči

@
Migra, brate mili

pa naravno da podizanje rejtinga ima utjecaja na sve butze i ZSE,
ali daj procitaj za sto je dignut rejting.

Nitko sretniji od mene da poletimo bar do 2200 bodova, i to ce se dogodit, kad vidjet cemo.

Za sad su stranci u kinskom ducanu
SVE PO KUNU

Za to promjenit treba imat COHONES

rejting je dignut na ono na ćemu stručnjaci uzimaju jednu bananu dok im se primjerice istovremeno nudi 6 na divki + 9 na porastu cijene,za sada.
nije problem jer su to ničije buduće penzije zar ne?
isti ti ložači naših milijardi i danas nastavljaju u istom tonu sa namjernbim propuštanjem ,kao što sam napisao u državi fin pismenog naroda takvi bi odlepršali još prije 6 mjeseci a kod nas?
živi bili…
to su trenutno najveće štetočine koje nitko ne poziva na odgovornost radi nečinjenja.
a ceh će biti plaćen kao i uvijek,nema besplatog ručka zar ne?
od ovakvih upravitelja mir fondova budući će penzioneri umjesto večere lajati na mjesec.
oni će sa sa svojim bonosima namiriti a ostali?
tko može toliko para zaraditi koliko oni mogu spržiti,namjerno propustiti?
propustiti pri dokazima koje bi dijete od 3 godine razumjelo na bazi čokoladica,sladoleda….

[/quote]

Tocno

ogranicenih u svakom pogledu, a usput i bez jaj..a
zato ce nam piti krv do 67
[/quote]
a ima i tko ima i razumije razliku između jedne banane i 6 banana

Češki milijarder s 11 milijuna eura otvara frontu HT-u

tko ne propušta namjerno jer postoji odgovornost i mogućnost brzog “letenja”
pa se mi čudimo da smo prije 30 g bili 30 g ispred njih a sad smo 30 iza njih.
i di je tome kraj jer oni i dalje idu bržim korakom i to na zdravijim temeljima?
za 30 g će avg predstavnik hrvatistan naroda i njih prokljinjati jer će pokupovati što preostane na jadranu.
uvijek su drugi krivi apsurdistan narodu,nikad sam sebi za vlastiti izbor.
sve je to posljedica avg kulture,česi su bliže izvoru kulture a tko je bliže taj se bolje grije zar ne?
gledam ih svake godine kroz duži period kako se vesele tom našem moru btw za koje oni govore”to je naše more” i sretan sam kada ih vidim tako sretne.
ima tu neke pravde u svemu tome.
sada svoje milijarde ulažu kod nas kako bi zarađivali na onome na čemu ne želi hrvatistan pamet kojoj stoji pod nosom godinama.
danas česi sutra neki drugi tako to ide i opet ima tu neke pravde u svemu tome.
ma u svemu ima pravde,ćemu se siliti tvrditi suprotno.
ide večeras istanbulska nevjesta i još svašta nešto visoko intelektualno i iznimno korisno za buduće generacije hrvatistanaca.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

evo banana koje se izvoze
https://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/trziste-kapitala/najvece-kompanije-s-burze-dividende-udvostrucene-a-gotovo-80-posto-ide-strancima/

Ako je netko i pomislio da će dizanje rejtinga iz “smeća” u “otpad” pokrenuti neku promjenu na domaćoj burzi danas se osvijestio.
http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-indeksi-pali-podizanje-rejtinga-bez-utjecaja/ar-191716/

plavi01@
pa jel može netko primate natjerati da uzmu banane?
ako neće a neće za sada?
nisu im banane dovoljno na dohvat ruke,oni žele dokazati da su pametni i da će skidati banane sa vrha čini se?
DA čini se opet kao i prošli put da potvrde da je evolucija proces koji se mjeri na skali u stoljećima.
pa nisu valjda stranci krivi što uzimaju ono što hrvatistan pamet ne želi?
ponekad si mislim i bolje da je tako jer što bi se dogodilo da hrvatistan pamet spozna svoju stvarnu pamet?
nažalost okrutna je istina da i od polagane eutanazije ima gore.
da čak i to može biti bolji izbor.
nek orkestar svira do kraja kao na titaniku,zadnji neće trebat ugasit svjetlo jer će se to odradit samo po sebi.
Da,ovo su crnjaci s moje strane ali samo za kraj a prije kraja koji će tko zna tko doživjeti bilo je ima i biti će odličnih prilika za pojedince ne preljene da ugrabe banane koje su na dohvcat ruke da si omoguće život dostojan čovjeka za sebe i obitelj.
neznam za poštenije i teško da bi dao pri onome što se je nudilo.što se nudi i što će se nuditi.

danas -0,45% na vijest o dizanju rejtinga u investicijski nakon 7 godina za mene razočaravajuće ali ne i neočekivano.
mirnije spavam od petka pa da vidimo tko će ispati mudriji na rezimeu krajem godine.
za hrvatistan pamet empatije više nemam,mogu samo guštati u slučaju potvrde mog najizglednijeg scenarija.
scenarija koji se počeo ostvarivati u siječnju,pojačao u veljači a i ovo dizanje rejtinga koje hrvatistan pamet ne tangira po meni stvara čvrste temelje za nastavak započetog trenda u nekom avg tempu koji će štedišama i casholjupcima isporučiti još pokoju milijardicu ako ne i pokoju deseticu milijardi oportunih gubitaka.
živi bili…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

plavi01@
pa jel može netko primate natjerati da uzmu banane?
ako neće a neće za sada?
nisu im banane dovoljno na dohvat ruke,oni žele dokazati da su pametni i da će skidati banane sa vrha čini se?
DA čini se opet kao i prošli put da potvrde da je evolucija proces koji se mjeri na skali u stoljećima.
pa nisu valjda stranci krivi što uzimaju ono što hrvatistan pamet ne želi?
ponekad si mislim i bolje da je tako jer što bi se dogodilo da hrvatistan pamet spozna svoju stvarnu pamet?
nažalost okrutna je istina da i od polagane eutanazije ima gore.
da čak i to može biti bolji izbor.
nek orkestar svira do kraja kao na titaniku,zadnji neće trebat ugasit svjetlo jer će se to odradit samo po sebi.
Da,ovo su crnjaci s moje strane ali samo za kraj a prije kraja koji će tko zna tko doživjeti bilo je ima i biti će odličnih prilika za pojedince ne preljene da ugrabe banane koje su na dohvcat ruke da si omoguće život dostojan čovjeka za sebe i obitelj.
neznam za poštenije i teško da bi dao pri onome što se je nudilo.što se nudi i što će se nuditi.

danas -0,45% na vijest o dizanju rejtinga u investicijski nakon 7 godina za mene razočaravajuće ali ne i neočekivano.
mirnije spavam od petka pa da vidimo tko će ispati mudriji na rezimeu krajem godine.
za hrvatistan pamet empatije više nemam,mogu samo guštati u slučaju potvrde mog najizglednijeg scenarija.
scenarija koji se počeo ostvarivati u siječnju,pojačao u veljači a i ovo dizanje rejtinga koje hrvatistan pamet ne tangira po meni stvara čvrste temelje za nastavak započetog trenda u nekom avg tempu koji će štedišama i casholjupcima isporučiti još pokoju milijardicu ako ne i pokoju deseticu milijardi oportunih gubitaka.
živi bili…

piratski pozdrav

kolega plavi01@ hvala na maloj ali važnoj nadopuni komentara
🙂
kad sam već povučen za tipkovnicu da prokomentiram komentare koji relativiziraju izostanak želje za kupnju dionica na teško da može biti jača investicijska vijest u svijetu u kojem živimo.
dokaz je to iznimno niskog stupnja financijske pismenoti pojedinca republike hrvatistan.
odavno sam se zalagao komentarima i ovdje za uvođenje tog predmeta od prvog razreda osnovne škole.
zašto od prvog?
zar od osmog kada već polovica njih ide ili razmišlja o kladionici kao načinu rješavanja životnih pitanja??
svake godine milijarde se odnose u kladionice i to je sjeme zla koje garantira katastrofu za hrvatistance.
pošast je to gora od bilo koje druge a šta reći kada hr lutrija reklamira igre na sreću na minutnoj bazu u prime time terminima?
OK imamo avg vrlo fin nepismenu naciju ali što je sa profesionalcima?
mogu li se i oni vaditi na fin nepismenost naroda?
zašto oni apstiniraju?
hoće li ih netko nešto pitati?
hoće li snositi posljedice za štetu koju rade?
koliko štete još moraju učiniti da bi se to dogodilo?
čini se da milijarde ili više od toga nije dovoljno?
stranci odnose i odnosit će još više jer im se poklanja.
brzo će kraj godine pa ćemo mi vidjeti šta je to ta pamet koja upravlja mir fondova uprinosila?
osobno očekujem bitno manje od onog što će ZSE ostvariti?
živi bili…
PIRpoz

Ako je netko i pomislio da će dizanje rejtinga iz "smeća" u "otpad" pokrenuti neku promjenu na domaćoj burzi danas se osvijestio.
http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-indeksi-pali-podizanje-rejtinga-bez-utjecaja/ar-191716/

pa nije burza dugme pritisneš i radi

ja kupim danas dionicu x, ona sutra skoči 30 posto . aha

neće da može

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ako je netko i pomislio da će dizanje rejtinga iz "smeća" u "otpad" pokrenuti neku promjenu na domaćoj burzi danas se osvijestio.

A cuj, netko krene iskoristiti priliku prije, netko kasnije…. a netko nikad… nasim fondovima nije u interesu pokupiti jefitno dionice dok je crobex u blatu i ok 🙂

Čini mi se da je u toku rasprodaja dosta ostalih podcijenjenih dionica i
ulazak u OPTE zbog porasta od 80%, tako da ostatak tržišta stoji
dok OPTE raste. Teško je procijeniti do kada će to trajati, ali svemu
u jednom trenutku dođe kraj. Do tada kokice u ruke i gledamo što
se događa. Drago mi je da bar ta OPTE raste, jer je neki muving i
pohlepa se lagano vraća na Mr. Market, a Market sve zna 🙂

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Kod dalekovoda čajanka na bidu.

New Report

Close