Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Sto je to sa ARNT? -3.23 @ 6.2 mil kn. Nekakva rosada na 600. Nesto procurilo?
Preko 10,000 komada na prodaji na 600 kn je pojedeno u par minuta, većina je prošla u velikim nalozima od 1,250 i 1,500 komada
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.
Mozda GSachs skuplja preko burze do 75%??
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
A ko mu prodaje i why? Možda nešto znaju. I ako je spreman platiti 600kn onda se ne brinem[smiley2]
you think your special you do, i can see it in your eyes
Mozda GSachs skuplja preko burze do 75%??
Mislim da ne smije dok je u obvezi davanja ponude za preuzimanje. Ali netko drugi za njega…
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
THMT super izvjesce.
Neznam sto ovi u ZSE rade pa stavljaju na server nesto sto ne pogledaju jer su stavili prazan zadnji kvartal.
Idiotarija..
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
ISTT jako dobar izvjestaj…
THMT super izvjesce. Neznam sto ovi u ZSE rade pa stavljaju na server nesto sto ne pogledaju jer su stavili prazan zadnji kvartal. Idiotarija..
zar mislis da taj koji ga je stavio gore zna citati FI-jeve? bit ce dobro ako ga je uopce otvorio.
Neznam sto ovi u ZSE rade pa stavljaju na server nesto sto ne pogledaju jer su stavili prazan zadnji kvartal. Idiotarija..
A pod IGML-R-A su stavili izvještaj od HTP Orebić :Rofl: :Rofl:
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.
nakon jutarnjeg čišćenja na vijaduktu do 3100 polako se čisti i ostatak na toj cijeni. Kupnja je ojačala tako da na 3002 kn stoji 300 komada k/p 1116/ 844 ….ne razmim to….a ingra ni makac, pa da joj je dokapitalizacija koja skoro da nije po tržišnoj cijeni tako veliki uteg …..….usprkos uvjerljivo najboljem reziltatu u građevinskom sektoru……
očito se moramo strpit da se dovrši dokapitalizacija
Scio me nihil scire
blueman: ” Neznam sto ovi u ZSE rade pa stavljaju na server nesto sto ne pogledaju jer su stavili prazan zadnji kvartal. Idiotarija.. ” A pod IGML-R-A su stavili izvještaj od HTP Orebić :Rofl: :Rofl:
Pa zar je tako tesko uploadat jedan excell file koji dobiju od firme. I pogleda netko 1 minutu prije nego se baci na mrezu.
Strasno.
I onda ja njima indirektno preko fee-a placam za uslugu.
Pa zar je tako tesko uploadat jedan excell file koji dobiju od firme. I pogleda netko 1 minutu prije nego se baci na mrezu.
Strasno.
I onda ja njima indirektno preko fee-a placam za uslugu.
Pa ima nekoliko tabova, treba pogledati ime firme, godinu i mjesec pa sezona je GO. Previše tražiš.
Sigurno neka teca lakira nokte i ne smije naganjati miša dok joj se lak ne posuši… [smiley2][smiley2][smiley2]
The Truth Is Out There