Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a kada se kupuje nego u ispuhivanju???:)

A istina, ja sam mislio da se prosle godine dovoljno ispuhalo pa sam vise ovdje ulazio nego vani.. na kraju se ispostavilo da su mi vani pozicije sve redom u lijepom plusu, za koji sam mislio da ce biti minus jer je vani vec godinama raste… a ovo nase palo za koje sam mislio da ce narasti :)..
al dobro to je trenutno, meni je bitna dobra diverzifikacija i vrijeme koje imam na pretek.. pa nek se jos ispuhuje ako treba, nema frke, cak i da neko bankrotira, druge pozicije ce to nadoknaditi

Ode sve polako u minus……

jučer jak pad uz veliki promet, danas manji promet uz slabi plus koji okreće na minus. ni dalje nema optimizma na zse

https://www.investing.com/rates-bonds/croatia-10-year-bond-yield

Ovo je nagovještaj dizanja kreditnog rejtinga od strane S&P krajem mjeseca.
Tržišta prepoznaju prije nego se desi. Možda griješe, ali dosad nisu. Uvijek nam je bio ili dignut rejting ili poboljšani izgledi. Sad je na redu rejting.

Đani nas je spasio, da nisu oni proizveli tolike brodove, nikuda se rejting ne bi pomakao, oni radili, država platila, ma milina jedna

“Vjerodostojno” plenkoviću, baš “vjerodostojno”….
https://www.24sata.hr/news/za-posao-se-prijavilo-200-ljudi-zaposlili-su-cetvero-hdz-ovaca-617549

Ignore: KressoM, delux

Ako netko kupuje Uljanik, a toliki su dugovi u pitanju, onda se kod nad moze trgovati po bilo kojoj cijeni na bilo kojoj dionici.

@starivuk
nije samo uljanik, primjera bolesnog trgovanja imaš na velikom broju dionica na ZSE,a pogotovo je to kod najgorih firmi s najvećim gubicima.
pogledaj samo zadnje slučajeve firmi koje su objavile užasna FI, sve su redom u plusu s cijenom dionice u odnosu na prije par dana, od DLKV, DDJH, VART, ULJN pa do tehnike koja s BV-om od 4 kune danas raste na 110 kuna?!? bolesno, baš bolesno
ova burza je neizlječiva, najbolje bi bilo ukinuti je i osnovati novu gdje bi se mogle listati samo normalne firme s nomalnim poslovanjem,a ne dionice firmi koji trebaju odavno biti u stečaju!

svakoga dana u svakom pogledu mi smo sve više u k.

svakoga dana u svakom pogledu mi smo sve više u k.

elmaestro
Upravo tako.
Većinu dionica bi sama burza trebala delistirati.
Više od 10-15 solidnih papira ni ne treba.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

dali su uz agrokor i neke druge kompanije se preinvestirale?

Poznati ekonomski analitičar upozorava: ‘Dug je prevelik, mogao bi se dogoditi Agrokor 2’

503000kn prometa, jad

mi smo ipak zemlja slučaj

New Report

Close