……i, kao šlag na tortu, ovaj lopovski cjenovni pomak koji je navodno uveden zbog Evropske direktive…….
ne mozes se vise lipariti, nego moras uvijek kupovati skuplje i prodavati jeftinije……
Zamislite da imate firmu (da je ta firma zse uzmimo za primjer)
Te zamislite da su vam klijenti (mali investitori) ovako “zadovoljni i sretni” na usluge te firme?
Sto mislite koliko bi ta firma opstala na trzistu?
Ah da zaboravio sam na jednu sitnicu koja se zove monopol ,srecom taj monopol je samo na hr trzistu pa se moze birati tko hoce,ima volje i znanja
Ovo je dno dna. Pa vani je više akcije u prvoj minuti nego na ZSE u tjedan dana.
Istina je da su na vrhuncu ciklusa, ali svugdje osim kod nas. Recesija se tek najavljuje samo sta ce ostali padati sa ATH a mi cemo probiti dno do kine sve se cini
Dobra stvar kod dionica je što ne mogu pasti niže od nule.
Eventualno su nagrabusili oni što su dizali kredite za kupnju
istih…
Dobra stvar kod dionica je što ne mogu pasti niže od nule.
Nemoj stavljati vladi bubu u uho, mogli bi izmijeniti zakon da dioničari tvrtki jamče za poslovanje tvrtki svom svojom imovinom pa da vidiš kako može i niže od 0. 😉
……i, kao šlag na tortu, ovaj lopovski cjenovni pomak koji je navodno uveden zbog Evropske direktive…….
ne mozes se vise lipariti, nego moras uvijek kupovati skuplje i prodavati jeftinije……
“upravo tako odlične vijesti,šteta da kasne koju godinu ali….
ništa bez zdrave konkurencije,konkurencije koje se neće biti zadovoljna prinosom od 1% gdje primjerice samo divka na ht nosi >6% a donedavno i >8% i najvećem dijelu njih nije bilo jasno zašto kupovati.
to je strašno ali još strašnije da ćemo većeras moguće dobiti potvrdu da im ni u petak nakon FI nije bilo jasno e to bi već bilo prestrašno i po mjerilima apsurdistan uhljebistan repubike
“sve će biti u redu”(psihomodopop)
ide večeras odmah poslije dnevnika na nova tv nova epizoda istanbulske nevjeste + na sp tv neka treća liga nečega…”
DA i od strašnog ima strašnije …
dobra vijest je da nisu prodavali kad već nisu našli razlog za kupovinu?
:))
piratski pozdrav
p.s.
bijeli miševi ili 4 dana zaredom povečani volumen?
može li biti slučajno?nakon najava smaka svita u siječnju?
sve pri činjenici da mirovinci namjerno propuštaju?
možda ne žele dizati market pa zato….
DA u najgorem scenariju za njih mogu počet rsprodavati?
🙂
ljudi moji ma je li to moguće
DANAS BURZA DOISTA IZGLEDA KAO BURZA – JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Hvala ti Muljanik http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Ima-li-Debeljak-potreban-novac-Uljanik-ce-po-svemu-sudeci-kreditni-rejting-Hrvatske-ostaviti-u-smecu
Zavarala vas kolega zaba i hmst..Do sad trgovano sa 13 d.d. !!
Pozdrav
nebi ja baš tako relativizirao crno na bijelo.bijeli miševi postaju svakim danom manje bijeli?
imali smo 2 milje kao neku konstantu kroz duže vrijeme a sada u u zadnjih 5 dana zaredom avg>6 milja?
ako se to nastavi pad kote 1800 je u zraku a to bi moglo dodatno unervoziti casholjupce?
i di će tome biti kraj?
p.s
puhanje u jogurt može biti ok ali dali su ovo ta vremena?
piratski pozdrav