Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovde aktivno trguje zaista samo jos onaj koji stvarno mora…….zasto sto brani svoje pozamašne investicije.

Ja sam ovdje aktivno još 10 dana, nakon toga par favorita na oku i puno više vremena na raspolaganju… hebeš ovo.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Kad misliš da gore ne može…
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/rekonstruiramo-tko-su-hns-ovci-i-hdz-ovci-koji-su-u-zadnjih-godinu-i-pol-masovno-zaposleni-u-fondu-za-okolis/

Vjerodostojno …. do fotelja!

Ignore: KressoM, delux

Ja sam ovdje aktivno još 10 dana, nakon toga par favorita na oku i puno više vremena na raspolaganju… hebeš ovo.

Svi mi to, vise manje, govorimo već godinama…….pa smo jos tu…..:(

Ja sam se poceo prebacivati prosle godine i sada mi je situacija cca 50% 50 %vani i ovdje sa tendencijom povecanja u buducnosti.
Prestao pratiti skroz gledalicu bacim oko tu i tamo na kraju dana zanimljivije mi je citat forum nego buljit u to.
Na biduasku mislite da ce netko sa zse pustiti suzu za vama? Placa osigurana radio ili ne radio . Alibi Agrokor jase dalje.

Svi mi to, vise manje, govorimo već godinama…….pa smo jos tu…..:(
[/quote]

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

@Juka

naravno da većinu neće biti briga iako sam jako puno prometa radio… znam da ću faliti svojoj brok.kući… a fondovi ionako nemaju nikakve odgovornosti i ono najbitinije plaća ide.. i dok ide njih neće biti briga. Ja od ovog posla živim i izgubio sam godinu dana života da bih na kraju godine ubilježio zgubitak od 1,5% a za što? A još sam dobro i prošao.

Planiram kao i ti malo više od polovice prebaciti vani a ovdje držati za neke eventualne potrebe drugi dio keša kojeg ću s vremenom vjerojatno potpuno preseliti.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Dode tako taj trenutak kad kap prelije casu a meni se ta kap desila ne nakon sta je delistiran pevec u roku tri dana(iako smatram da jr to bila nevidjena svinjarija gdje se predsjednica uprave burze iza leđa malih dionicara dopisivala sa vecinskim dionicarem a mali dobili 3 dana da odluce sta i kako ce) nego nakon sta je ukinut ce enter u vrlo vrlo delikatnom trenutku na burzi a osnovala se neka nova platforma kojoj imena se ne mogu sjetit trenutno i na kojoj donedavno nije kotirala nijedna dionica sad je mislim jedna izlistana ali nisam vidio da je se igdje spominje
Sta je se sa time dobilo i konkretno postiglo nigdje jos nisam procitao

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Kad misliš da gore ne može…
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/rekonstruiramo-tko-su-hns-ovci-i-hdz-ovci-koji-su-u-zadnjih-godinu-i-pol-masovno-zaposleni-u-fondu-za-okolis/

Vjerodostojno …. do fotelja!

pravo pitanje je zašto to podnosimo…

burza i investiranje nije zamišljeno na principu kladionice da se svakodnevno trguje i prati,malobrojno iznadprosječno sposobni su se i u tome snašli ali nije to ono što bi trebalo biti.
da se time povečava likvidnost stoji ali nisam baš siguran u mantru da uopće nema prometa da bi cijene dionica padale.
za mene je to ipak u provom redu stvar fundamenata i trenda u poslovanju koji će kroz mjereno na skali u godinama donjeti zadovoljavajuće prionose.
sa pvcm se ne trguje a cijena je otišla ako se uračuna divka 150% gore u godinu dana?
ne potvrđuje li ovaj primjer izrečeno?
to je ono ćemu bi se trebalo težiti,tražiti podcijenjeno kao što smo na turizmu nekad ali i drugim primjerima te odlično kapitalizirali ponekad višegodišnje čekanje.
odlazak sa ZSE u ovom trenutku?hm…
kad je nekom dosta onda mu je dosta ali…
ovo je zaostala burza,burza u zaostatku koja bi trebala u nekom dijelu ispraviti neke “nepravde”.
točno kada,točno koliko?to može samo kladionica ponuditi ako netko mora,želi,misli da mu je mudro…

p.s.
sa vremenskim odmakom može se zaključiti da je za večinu koji nisu vani ulagali zse bio lošiji izbor a
dali će se tako i nastaviti?
time will tell

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Netko ne želi da Crobex poraste, pa ruše Končar sa par dionica…

@ Juka

Preko koga trguješ vanka?

Evo Crobi ipak u plusu, HT je izvukao stvar sa 5000 komada po 160kn u završnici…

New Report

Close