Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto ti plavi, pa ti čekaj na kupnji.Ode Ingra.A dokapitalizacija po 35 000?[smiley15]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A gdje je danas ona junačina na ATPL? Zagustilo pa dao petama vjetra?[smiley2]

Pa lijepo sam napisao da cu maknuti taj nalog da vas ne uzbudjuje [smiley2]

Sad dok Beljara lupi izvješće, mogli bi neki zauvijek ostati bez njega, oni koji prenisko čekaju.

Počeo je lagani GRIC GRIC na ELKA-R-A , nakon jako obečavajućeg pozitivnog polugodišnjeg izvješća
( nekonsolidiranog [smiley11] )

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Sad dok Beljara lupi izvješće, mogli bi neki zauvijek ostati bez njega, oni koji prenisko čekaju.

Belje će predati FI sutra oko 12h ( barem prema dosadašnjem iskustvu )

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Nema više kupnje na ADPL, sve sića.[smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nema više kupnje na ADPL, sve sića.[smiley6]

nema veze, glavno da na ULPL više nitko ne da po 3.550. [smiley2]

No respect

Ako Kaba ne završi danas sa minimum 5% rasta, više ne trgujem u Hrvatskoj. Da dobit baš ništa ne znači, to je žalosno. kod nas jedino skaču gubitaši a ja takve ne kupujem, znači nemam tu što tražiti. Dobro, Elkica se malo trznula ali i to je malo.

arena i uljanik u gubitku i rastu nakon izvjestaja.. elkica, kaba, llrb i jos par njih bas i ne..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ako Kaba ne završi danas sa minimum 5% rasta, više ne trgujem u Hrvatskoj. Da dobit baš ništa ne znači, to je žalosno. kod nas jedino skaču gubitaši a ja takve ne kupujem, znači nemam tu što tražiti. Dobro, Elkica se malo trznula ali i to je malo.

To je tako kad su kod nas sve sami špekulanti. Nitko ne u ulaže na način da očekuje korist od poduzeća čije dionice kupuje (na primjer, dividendu), nego samo kako će cijena narasti a oni brže bolje prodati.

To je tako kad su kod nas sve sami špekulanti. Nitko ne u ulaže na način da očekuje korist od poduzeća čije dionice kupuje (na primjer, dividendu), nego samo kako će cijena narasti a oni brže bolje prodati.

Kolega, jedva čekam taj dan kad će se kod nas imati smisla ulagati na osnovu prihoda od dividendi.

Do tada, možemo se priključiti krdu ili frustrirano pljuvati one koji na taj način zarađuju, a mi ne. [smiley10]

No respect

cijelo vrijeme pratim ovu dvojicu što se tjeraju na prodaji ingre… nevjerojatno su brzi… već se nudi 40000….[smiley2]….igra… ko da manje… nosi.

Scio me nihil scire

New Report

Close