avax10@
ali ne samo avax10 već i ostali.
što sam jučer napisao za opte ako nećete vi,neću ja ,etko hoće jednog dana se sjetiti,ima uvijek netko tko ne zaboravi drugima naplatiti sspremnost na kupnju prije,naravno ako je opravdana.
u pola sata trgovanja na ht 2 milje promet rast cijene 5% na solidno izvješće pojačano divkom.
rezultat?
zadnjih dana sam ispisao eseje ovdje i kitilo me s3e ovdje skoro kao nikad negativnim ocjenama a ja sam se na to sve smijao i zabavljao.
odgovor je vrlo jednostan,u prošlosti je moj piratski status najčešće nosio dodatne bonuse.
zadnjih dana sam u nekoliko navrata pozivao da se odradi domaća zadaća,da se prouče prošli bullovi koji su često predvodile dionice kao ht.
tko je htio mogao je na par dana ugrabiti 6% + divka10 kn
ako to pretvorimo u anualizirani prinos dobivamo nešto iz kategorije >1000%(tisuću)
koliko više točno nije neophodno za zaključak,onima koji si tako izaberu uvijek je ovaj market nudio odlične prilike a ponekad i sa vrlo malim rizikom kao u ovom slučaju,i danas nudi odlične prilike i u budućnosti će ih nudit.
NE zato je to ja kažem već jer još nitko nije uspio u prošlosti demantirati niti neće.
pozivao sam i zadnjih dana da se svi povuču sa aska na marketu ,nije se uvažavalo kod večine.
baš mi je drago da su oni koji su tražili za ht prije koji dan u rasponu 153-154 dobili koliko su tražili.
“pazite što si želite u životu jer…”napisao sam zadnjih dana.
postoje vremena kada si nije mudro malo željeti,držim da je izgledno da opet idemo prema tim vremenima i da nas samo veliki vanjski poremećaji mogu skrenuti s puta.
možda griješi,nebi bilo….
pratimo dalje i rezimirat ćemo kao u uvijek po investitorski
p.s.
ponekad su investitori i oni koji ulože na kratko,sve je stvar izbora ali svakako je nemudro,rizično računati samo sa kratkim rokovima.
@ migra ti si isto na fimi. kako si promijenio ovu boju. moja je plava od uvijek.
ovo je agram koliko vidim…
Ne daju mirovinci crobexu da se malo otrgne s lanca preko 1%.
Prvo trebaju osigurati svoje foteljice, pa onda tek rast, da ispadne
da su oni zaslužni za blagostanje
@axel
da nema mirovinaca koji kupuju i drže cijene na ht, adrs, atgr,podr sad bismo bili ispod 1500 bodova tako da možemo biti sretni da drže cijene i likvidnost na tim dionicama
“Jedino što njih muči je koju dijonicu sad srušiti da se ublaži ovaj rast HT-a… tako da se ne otrgne s lanca index grobex. I eventualno šta će jesti za marendu. ”
nabiduasku@
nismo još tako senilni da se ne sjećamo tog modus operandija koji nas je uveseljavao svojim akrobacijama,fatamorganama,egzibicijama i iluzijama kraj 2016 kad se nikako nije smjelo dozvoliti rast preko 2000.
što je usljedilo svi znamo ono što neznamo je di bi tome bio kraj da nije plemenitaš ivek što je.
možda ćemo ovaj put saznati što nismo tada?
bilo bi mudro potencijalno razmotriti eventualno participiranje makar i sa najminimalnijem iznosom
onog CASH-R-A da se nebi njegovo NEshortanje pretvorilo u rijeke SŽJ po vl izboru?
možda i griješim,nebi bilo..
piratski pozdrav
p.s.
blaga ima,neki ga vide i otkrivaju a neki se sile,intervali između pronalazaka se smanjuju.
jaki zakoni prirode na djelu?
živi bili…
dosta sam vidio za danas a vani sunce, znakovi proljeća ako me netko razumije…
za moj ukus previše silenja,štopanja,žmikanja cash-r-a. koji je od početka godine platio na anualiziranoj skali prinose od kojih se pune potoočići SŽJ,postoje još i potoci, rijeke,mora,oceani…
ukratko previše svega onoga što izglednost scenarija koji očekujem i priželjkujem bitno uvečava.
piratski pozdrav piratima i onima koji će to postati,koji razmatraju,čekaju dodatne dokaze da bi razmotrili…
Da… Zanimljivo je to.
Industrijska proizvodnja pala 6% bez obzira na ministra Gosp. Koji je tvrdio da se ind. Proizvodnja povećala.
Pa onda ministar zdrastva kaj nema novca za hrvatsku bolesnu djecu, ali za ercegovačke bolnice se ima.
Pa ministar nergetike zastite okoliša koji objašnjava da zatvaranjem INE i Petrokemije nećemo ući u recesiju već ćemo ušttedjeti.
Valjda na povećanju proizvodnje.
Pa što će Hrvati dobitib otkaz.
Dok je tu Čorić on će braniti domoLjubne interese. Zaposleni VSS i inženjeri to očito nisu.
Pa ministar obrane koji je toliko nesposoban da mu ne bi dao da čuva ovce, a kamoli da ih nabavlja.
Pa @ migra koji sad reklamira HT.
Kak je to dobra investicija znaju mirovinski fondovi koji su ga kupovali po 300-400 kuna a sad prodaju po 150 kn.
Kako se dobro vodi ova firma vidi se po tome kaj mu se vrijednost prepolovila a bili su monopoly i još su im infrastrukturu mrežu izgradili Hrvati.
Tako da ih je to koštalo 0 kuna.
Katastrofa od firme.
Uostalom čim ga migra reklamira očekujem ga nakon dividende na 100 kn.
Hrvatska bi trebala promijeniti ime u DRP ZONU!
Uhljeb Air potpisali novi kolektivni ugovor na 5 GODINA što je važno za sljedeću razvojnu fazu i pronalazak strateškog partnera tvrtke XDD
https://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/L0PffukrbdkY5A0MRUb8Fg==.pdf