Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svi samo pričaju, a nitko ne trguje :-))))

http://www.zse.hr/default.aspx?id=89604

Ne sjećam se da je kada bila veća apatija prema tržištu kapitala, ulaganje i prometi.
Ali isto tako se ne sjećam da se gotovo počela voditi kampanja od medija, ministra te ostalih aktera da se tržište kapitala oživi.
Zato sam optimist

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ne sjećam se da je kada bila veća apatija prema tržištu kapitala, ulaganje i prometi.
Ali isto tako se ne sjećam da se gotovo počela voditi kampanja od medija, ministra te ostalih aktera da se tržište kapitala oživi.

????
odakle ti takav dojam???

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Čini se da su prestala iskrcavanja na ADPL i ADRS, rastu na nikakvim prometima.

Ček, jel meni ovo HITA crkla ili nemamo transakcije već sat vremena?!

evo 55 komada podravke je prošlo prije 4 minute, a prije toga ništa 22 minute

Zato sam optimist
[/quote]

ma nemas beda – čim završe pisati 89u strategiju demografskog razvoja i riješe taj sitni problem, kreu pisati 989u strategiju razvoj finacijske psimenosti i ekonomije u hrvata.

tpo oni začas napišu, još brže sprovedu i problem riješen

tako da nisi sami – i ja sam veliki optimist

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

"SmartMoney" još uvijek izlazi van na puno dobrih papira.
Adpl, Kodt, Ht, Rivp, iz svih su izlazili ili izlaze veliki računi, i to nije sličajnost.
Da nisu trezori uskočili bilo bi suza.

Mislila si krokodilskih suza? Ovih običnih na RIVP i ovako ima kolko hoćeš.

molim poštovanog gospon.moderatora da ne briše moje komentare i komentare mog poštovanog rivala rogera jer ako briše nas neka briše i gazičku jer ona šere više od nasobadva zajedno
Rekordan odaziv na Okrugli stol Akademije Zagrebačke burze „2019. – što donosi tržištu kapitala i gospodarstvu?“

Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze, izrazila je zadovoljstvo odazivom i interesom sudionika za teme aktualne za gospodarstvo i tržište kapitala.
Izvjesno je da će tržište kapitala i u 2019. djelovati u izazovnom okruženju. Unatoč tome, Zagrebačka burza zadržat će fokus na projektima koji mogu unaprijediti tržište kapitala, kao što je jačanje kvalitete korporativnog upravljanja uvrštenih društava, između ostaloga revizijom Kodeksa korporativnog upravljanja na čemu radimo s Hanfom, isticanjem najboljih praksi kroz naš novi PRIME indeks te putem ‘roadshowova’ i investicijskih konferencija kojima je cilj povećati vidljivost Zagrebačke burze i njezinih najeminentnijih izdavatelja na međunarodnoj investicijskoj sceni. U posljednjih gotovo 10 godina kroz našu Akademiju intenzivno radimo na edukaciji financijskih profesionalca, ali i opće javnosti kako bismo doprinijeli podizanju razine financijske pismenosti te smo do sad educirali više od 7.700 pojedinaca. Nastavit ćemo i dalje raditi na osnaživanju Funderbeama i Progress tržišta, koji su dio su razvojno orijentirane strategije Zagrebačke burze s ciljem kreiranja uvjeta koji kompanijama u svim fazama rasta mogu osigurati kapital potreban za rast te na taj način doprinijeti stvaranju pozitivnog okruženja za poduzetnike, gospodarski rast i zaposlenost, istaknula je Ivana Gažić.

Pa da radi se, puno se radi kao i uvijek, i šta jest jest vide se rezultati toga rada na našoj burzi od 2010-2019

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

sve sami stručnjaci. vidim brinu ih svjetske teme. majko mila.
https://lider.media/aktualno/biznis-i-politika/hrvatska/trumpova-prijetnja-na-zse-u-americke-carine-mogle-bi-porasti-s-10-na-25-posto/

who dares, wins

Da, to je posljedica stanja u kojem su optimisti unutra i čekaju sa malo casha koji nemože pokrenuti ništa,pesimisti su vani i u cash-r-a i čekaju dokaze.
dok tika taka ne presudi ostaje statusquo.
ili dok manje strpljivi pesimisti ne počnu gubiti živce
ili dok od nekud(izvana) ne dođe cash-r-a koji je spremniji na rizik,željan zarade koji bi po meni već došao da nam rejtingaši ne štopaju rejting nepravedno kladeći se protiv svj investitorske zajednice.
ili dok netko još jače ne nagazi mirovince koji bi mogli kada bi htjeli.
ili dok se ne poslože zvijezde ic dođe dan kad nitko ne može objasniti zašto se je to dogodilo.
ili dok se ne poveća društvo za snimanje novog nastavka pirata s kariba
što nas je više dokaz je veće nervoze na strani onih koji žele pad a to su dobre pretpostavke za…
da sam zločest ponovio bi da nismo na kladionici pa da se svaki dan mora nešto dogoditi iako ako se
“čita” između redova ima se svaki dan nešto za vidit što će jednog dana završit u kategoriji:
“jesmo vam rekli”
ko hoće nek se sili da ne vidi po vl izboru.
danas za mene zanimljiva epizoda na ht
meni dokaz da ima želje i para i znalaca svog zanata
možda griješim,nebi bilo…
p.s.
rezime nije moguć svakog dana jer nismo u kladionici ali imam filing da nećemo dugo čekati na rezime kao o prošlosti.moja su očekivanja da će se stvari s vremenom ubrzavati ovisno koliko su fundamenti pravi.
a koliko su živi bili…
uživajmo u promatranju rezultata vl izbora čije ćemo posljedice snositi muški.
večina nas hoće a uvijek ima i onih koji….
p.p.s.
ovo je napisano na temu očekivanog neselektivnog bulla nekog razmjera koji je realan ali onaj neselektivni je uvijek bio ono najbolje od marketa gdje se nalaze zvijezde u nastajanju koje nude najveće prinose gdje se uz nešto povečane rizike dobro odrađena domaća zadaća najbolje naplati.
još nije bilo da nije bilo zvijezda u nastajanju i neće ni biti.
ovom najslađem rezimeu se posebno veselim ako sam dio onih koji participiraju.
sretno svima da postanu dio onih koji participiraju.
u vremenu pred nama očekujem da će nas biti više.
ono što nas može sputati su veliki vanjski poremečaji na tržištima koji za sada nisu izgledni.
da,na marketu je i sreća iako ne presudnan jedan od elemenata koji utjeću na razultat.
što duži period investiranja sreća ima manji utjecaj na rezultat.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close