Ja čitam.
@ migra
dugačke tekstove nitko ne čita. džaba se trudiš ali ako ti je tako lakše onda ajde.
@ migra
dugačke tekstove nitko ne čita. džaba se trudiš ali ako ti je tako lakše onda ajde.
svi smo se mi uvjerili u životu u nekoj mjeri da postoji nekoliko tipova ljudi u ovom konketnom slučaju investitora:
1.koji vole čitati
2.koji čitaju jer vjeruju da moraju,da je dobro za njih
3.koji ne vole čitati
4.koji vole da im je nacrtano
5.koji ne vole da im je nacrtano
6.kojima nacrtano ništa ne znači i ne pomaže
svima nama po našem izboru…
a evo nešto nacrtano iz kategorije slikovnice što je u prošlosti često znalo biti odličan TIP za podebljati riznicu onima koji su si tako izabrali.
očekivao sam to i najavljivao proteklih dana a to je moj spamerski status.
baš me veseli i ulješao mi je dan,ostaje da rezimiramo kako će se ovaj puta pokazati u kategoriji benchmarkovi.
zadnji put se je to dogodilo prije godinu dana u vrijeme kada je bilo odlična prilika i vrijeme za pozicionirati se u HUPZ ZB, PVCM,HMST,čestitam onima koji jesu.
možda nebi bilo loše razmotriti potencijalan pojačan oprez da nebi CASH-R-A postao CASHOMOR?
možda griješim,nebi bilo….
Jednom dijonicom Končara bačen čitav grobex u minus na otvaranju. Čisto da se odmah u startu ubije volja. Slučajno?
Još jedan znak prelijevanja kapitala. Umjesto preusmjeravanja u gospodarstvo, čarapana. Trebali bi smanjiti minimalne pričuve banaka i na taj način dodatno potaknuti ulaganje u gospodarstvo.
Hrvatske međunarodne bruto pričuve rekordnih 17,4 milijardi eura
Joj kako će eksplodirati samo ako ne bude udara iz vana. Sve govori tome u prilog.
Nema ova država više nikakve resurse da bilo što pozitivno pokrene. Ni ljudske, ni umne, a ni materijalne. Sve je to zadnjih desetljeća izjedeno, propijeno, i preliveno u privatne ruke pa iznešeno van Hrvatske.
Živi mrtvac pred vratima “krematorija” u ekonomskom pogledu. Još samo da netko okrene sklopku i potpali.
Ukoliko na pojedinoj dionici zelis izaci sa iznosom vecim od 100k kn bojim se da cijena ide jako dolje.
Zalosno u sta se ovo pretvorilo….
svi smo se mi uvjerili u životu u nekoj mjeri da postoji nekoliko tipova ljudi u ovom konketnom slučaju investitora:
1.koji vole čitati
2.koji čitaju jer vjeruju da moraju,da je dobro za njih
3.koji ne vole čitati
4.koji vole da im je nacrtano
5.koji ne vole da im je nacrtano
6.kojima nacrtano ništa ne znači i ne pomaže
svima nama po našem izboru…
a evo nešto nacrtano iz kategorije slikovnice što je u prošlosti često znalo biti odličan TIP za podebljati riznicu onima koji su si tako izabrali.
očekivao sam to i najavljivao proteklih dana a to je moj spamerski status.
baš me veseli i ulješao mi je dan,ostaje da rezimiramo kako će se ovaj puta pokazati u kategoriji benchmarkovi.
zadnji put se je to dogodilo prije godinu dana u vrijeme kada je bilo odlična prilika i vrijeme za pozicionirati se u HUPZ ZB, PVCM,HMST,čestitam onima koji jesu.
možda nebi bilo loše razmotriti potencijalan pojačan oprez da nebi CASH-R-A postao CASHOMOR?
možda griješim,nebi bilo….
[/quote]
Migra, samo vi pišite, jer širite optimizam, za razliku od depresije na ostatku foruma!!!
Imate moj lajk :-))))))
Mislim da tržište struže po dnu i samo se čeka pucanj za start!!!
Burzu može pokrenuti samo mjera ukidanja poreza na kapitalnu dobit pri trgovanju dionicama. Ništa više.
Ali takav film pod ovim vodstvom države zasigurno nećemo nikada gledati.
A sve ove druge mjere o kojima pričaju je čisto mlaćenje prazne slame, da se o nečemu piše i da se stekne neki dojam da se kao nešto radi.
Svi čekaju u niskom startu. Možda nešto i jače uzleti.
samo ti se čini…niti tko čeka u niskom startu, niti će biti uzlijetanja, bar ne dužeg od 1-2 sata….