Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slažem se. Sada slijedi zanimljivije razdoblje na zse.
Ovo do sada je bilo zatišje do objave rezultata i do kraja
1. mjeseca nisam očekivao ništa spektakularno, ali sa objavom
rezultata bi moglo postati malo življe ovdje!!

ništa od toga, svako dobro FI bit će samo prilika za iskrcaj trejderima, a za par dana će sve opet biti po starom. morate biti svjesni da burza neće nikuda dok se ne promijeni negativan sentiment, a to ne može doći samo od sebe niti preko noći. treba više vezanih pozitivnih vijesti koje bi privukle i zadržale nove ulagače u ovu baru

Gosin Axelrod to slušam već 10 g…popularno je bilo i da su manageri na skijanju poslije N.g, pa kad se vrate kreće rast..onda u ljeto svi idu na kupanje, Igh gradi autoceste po C.G., Dalekovod kupuje Aluminij, ima cijeli niz bisera..

No pain no Game

ništa od brzog oporavka, sentiment je loš…s druge strane, mogu se u miru zauzimati pozicije i čekati nešto što će pokrenuti tržište

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Gosin Axelrod to slušam već 10 g…popularno je bilo i da su manageri na skijanju poslije N.g, pa kad se vrate kreće rast..onda u ljeto svi idu na kupanje, Igh gradi autoceste po C.G., Dalekovod kupuje Aluminij, ima cijeli niz bisera..

To je problem s našim managerima.
Još kak tak nađu skijalište, ali se zgube na povratku doma.

Nitko ne komentira pad industrijske proizvodnje za 6,6 % na godišnjoj razini.
Nešto je pad počeo ubrzavati.

Po tome trebalo bi izbjegavati industrijske dionice.
One kaj su ostale.

I nove Agrokorke (export-import).

crobex cijeli dan solidno za naše prilike zelen i na kraju standardno crven.

who dares, wins

kako se stvari razvijaju ova zemlja izgleda nema budućnost
zemlja u kojoj ministar financija izjavi da financiranje brodogradnje prestaje jer je to rupa bez dna istovremeno otvara novu rupu bez dna jer će se LNG u 1/2 financirati iz proračuna/korisnici plina a zna se
da je taj plin skuplji i radit će se sa gubicima.No to nije sve jer bivša ministrica sad veli da nije bitno tko je vlasnik agrokora a da će ovaj put recesija krenuti iz italije pogodio je Vujčić/Šonje.Po ovome kak se sve razvija sve smo bliže scenariju Lovrinčevića koji je u globusu prošle godine rekao da za 2/3 godine će biti spašavaj se tko može

Drzava u totalnom rasulu, ali vidim da neki jos očekuju rast Crobexa.
Ajd da i to vidimo.

Meni ipak mirisi sasvim drugačije, sudeći kako su koordinirano odradili zatvaranje danas sa ADRS, ZABA i sl…….

zemlja u kojoj ministar financija izjavi da financiranje brodogradnje prestaje jer je to rupa bez dna istovremeno otvara novu rupu bez dna jer će se LNG u 1/2 financirati iz proračuna/korisnici plina a zna se
da je taj plin skuplji i radit će se sa gubicima.No to nije sve jer bivša ministrica sad veli da nije bitno tko je vlasnik agrokora a da će ovaj put recesija krenuti iz italije pogodio je Vujčić/Šonje.Po ovome kak se sve razvija sve smo bliže scenariju Lovrinčevića koji je u globusu prošle godine rekao da za 2/3 godine će biti spašavaj se tko može

hebiga još i ovo
http://www.seebiz.eu/njemacka-i-italija-nose-lose-vijesti-za-hrvatsku-ekonomiju/ar-188898/

Gledala sam u dvije godine agrokor, dioničari su razvlašćeni potezom pera.
Preuzimanje na vlenu.
Privatizaciju Jadrana, spajanje dionica i dokapitalizaciju.
Ponudu na Luci Ploče.
Spajanje dionica u Pevecu.
Tko je idući na redu ?
Pada mi na pamet…al’ neću nikome kvariti sreću.
Cash r-a. Već dugo najbolja kupnja.

Lik je ili totalni deb..il ili mora odradit posao za pinku svojoj ekipi..

Jer tko noramalan bi radio nesto sta ti donosi gubitak dok je zemlja u rasulu… ajde da rusi ucjenjuju sa cijenom ili isporukom plina, ili da zemlje kojima prolazi plinovod su nesigurne.. pa ces srediti drugi pravac da se osiguras, makar platio vise i skuplje… ovako moras bit stvarno id…iot to raditi a nemas potrebe..

Da pritom zaposlis svoja brodogradilista ili firme koje rade opremu za postrojenja, jos bi razumio, jer bi zaposlio svoje gospodarstvo… ovako nitko nece zaradit osim ovi u vladi proviziju..

A i da bude frka, danas sutra, taj se terminal slozi cas posla, tj. Uzme se taj brod za rasplinjavanje… ovako je ovo samo novi cavao u lijes HR gospodarstva.. dok nam se bolnice i zdravstvo raspada, mladi odlaze vani, a ovdje ostaju samo uhljebi i umirovljenici.. koji guraju dok ide turizmu, kad ono stane, ode sve u 3PM….

Da li je netko igrao Eurojackpot?Cisto da mi kaze brojeve za sutra…

zlocesti@

Gledala sam u dvije godine agrokor, dioničari su razvlašćeni potezom pera.
Preuzimanje na vlenu.
Privatizaciju Jadrana, spajanje dionica i dokapitalizaciju.
Ponudu na Luci Ploče.
Spajanje dionica u Pevecu.
Tko je idući na redu ?
Pada mi na pamet…al’ neću nikome kvariti sreću.
Cash r-a. Već dugo najbolja kupnja.

kolegice ne pratim sve detaljno samo one koji su mi od osobnog interesa ali želim neke stvari pojasniti a na neke podsjetiti vezano uz zadnjih godinu dana.
ako se pvcm mogao kupovati ko salata u neograničenim količinama 170-180 a danas je više nego konzerv metodom sl. procjenjen na 380 iako je u međuvremenu isplačena divka 60 kn što u grubo daje prinos >150% nije mi jasno kako to može pvcm stati u istu rečenicu sa cash-r-a?ako se dobro pamtim učestvovali ste u i hupz gdje se je bez rizika isto moglo odlično kapitalizirati a bilo je i drugih odličnih prilika u 2018 kao podr,zb + sigurno je toga bilo još.
treba biti oprezan ali siliti se biti pesimisčnog raspoloženja kada se potencijalno sprema novi bull nekih razmjera možda i nije baš najmudriji izbor.
možda i griješim nebi bilo….
a možda i radi površnog praćenja sam pogrešno procjenio vaše pravo raspoloženje po pitanju budućnosti marketa pa se unaprijed ograđujem i ispričavam ako…
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close