Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko mene pamćenje sluzi, zadnji IPO vrijedan spomena je bio HT 2007.g……..toliko o tome…..
Jadno da jadnije ne moze biti……

to nije istina – tpng ste zaboravili
[/quote]

Mislim da se najviše moglo zaraditi na INI.

Sadržaj posta bit će prikazan nakon odobrenja moderatora.
Hvala vam na razumijevanju.

investimir

kvart99
Koliko mene pamćenje sluzi, zadnji IPO vrijedan spomena je bio HT 2007.g……..toliko o tome…..
Jadno da jadnije ne moze biti……

to nije istina – tpng ste zaboravili

i bolje ga zaboraviti, baš su usrećili IPOvce

da, isplatili su dvije divke i imqqaju na ra cunu 35 milja

bas katastrofa od tvrtke

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Dobili su oni i mig za dizanje Leda.
Pa sad vidimo rezultate miganja.
Samo vjerodostojno!

Kakvo je stanje na tržištu vidi se i iz interesa za dokapitalizaciju ULPL. Jedva su uspjeli prikupiti 8 milijuna kuna odnosno samo 30% od planiranog iznosa i to smatraju uspješnim.

Plenković će vjerojatno u pravo vrijeme (pred izbore) dati mig mirovincima da dignu burzu. Oni i tako ne znaju kud će s kešom.

Da birači (ovce) gledaju Crobex, kako ti sugeriraš, ni jedna vlada do sada ne bi bila duže od godine dana na vlasti .

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Kakvo je stanje na tržištu vidi se i iz interesa za dokapitalizaciju ULPL. Jedva su uspjeli prikupiti 8 milijuna kuna odnosno samo 30% od planiranog iznosa i to smatraju uspješnim.

To je stvarno jako relevantno.
Pa bolje bi prosao dokap od Ingre, koliki je to shit od papira.

Najbolji FI je onaj u kojem je skrivena dobit. Npr. Pevec za 2016.

Krivo! “Čistači cipela” ne pričaju o dijonicama

To je stvarno jako relevantno.
Pa bolje bi prosao dokap od Ingre, koliki je to shit od papira.
[/quote]
Grub,ali istinit komentar.
Ljudi , vrijeme je da se počne ulagati u kvalitetne dionice,ostavite se dokapa ULPL i sličnih.
Ili nemojte,ali isto tako nemojte za 2 godine plakati kao na agrokoru da ste prevareni.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Bajke i basne.
Mi smo već u bearu. Otvorite teletrader, – performance.
U godinu dana sve je u minusu. 20%,30%,50%,75%.
U plusu Atlantic i Podravka.
Olovka i papir. 6000 malih ulagača u agrokor, prosječan ulog cca 40 tisuća kuna, sa tržišta je izbrisano 240 milijuna kuna i taj nam novac nedostaje za likvidnost.
O izgubljenom povjerenju da ne govorimo.

racunaj 240 miliuna x3 ,povlacenje ostatka sredstava van tk nulovanih od borgovaca koji se vise nikad nece vratiti plus povlacenje ostalih koji su eto imali srece da nisu nulovani..ali tko zna iz kojeg ćoska vreba novo nulovanje.
dakle ostali ste vi skupina koja je zaglibila u minusima i potrosili ste sav slobodan cash dokupljivanjem.
i cekate neke nove kojih NEMA niti ce ih bit sljececih 20 godina…do nove generacije .ako ikad uopce .

Gledam malo ovaj Slavonski fond, pa to je strašno. Izaći iz pozicije Cros-p-a koja je vrhunska, dugoročno održiva, dividendna, a ulagati u brodare koji se raspadaju već desetljeće je za mene vrhunska svinjarija.
Kad malo pogledam koliko su love upucali u Konzum pitam se jeli ovi igraju onu tko manje. Isto tako bilo bi zanimljivo znati tko je skrbnički na Crosu kojem su prodali. Uglavnom strava za članove ovog nesretnog fonda.

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Moreplovci, kapetan uvijek zadnji napusta svoj brod. Ucite na primjeru Titanica 😉
Vaš link …

Baš sam ja to isto komentiral za szif.

New Report

Close