tenkista:
”
Ja trgujem punom parom. po diskontu kupio mlinar i isto tako po velikom diskontu sitno ubo ( nadokupio) žitnjak. Ajmo sada goreee![smiley1]
”
Ajd ispeci kifle i donesi na Forum.
Tko kupuje pekmez?[smiley2]
gledam TNPL, i šteta što netko prodaje siću lupajući po kupnji, kad se vidi da ima potražnje i da se povremeno skidaju veće količine sa prodaje.
Ode ARNT u blokadu… Jel netko zna po kojoj cijeni je preuzet paket? Ili jos nista?
oho … vratio se šime. pozdrav kolega deimos. jel kaže što žena na kretanje ATPL u zadnjih par tjedana? [smiley2]
SLK: ” tenkista: ” Ja trgujem punom parom. po diskontu kupio mlinar i isto tako po velikom diskontu sitno ubo ( nadokupio) žitnjak. Ajmo sada goreee![smiley1] ” Ajd ispeci kifle i donesi na Forum. ” Tko kupuje pekmez?[smiley2]
Ja ću sok riješiti!
oho … vratio se šime. pozdrav kolega deimos. jel kaže što žena na kretanje ATPL u zadnjih par tjedana? [smiley2]
Ne spominjem joj to. Zbog mira u kuci. [smiley16]
tenkista:
”
SLK: ” tenkista: ” Ja trgujem punom parom. po diskontu kupio mlinar i isto tako po velikom diskontu sitno ubo ( nadokupio) žitnjak. Ajmo sada goreee![smiley1] ” Ajd ispeci kifle i donesi na Forum. ” Tko kupuje pekmez?[smiley2]
”
Ja ću sok riješiti!
Ko ima PODR da riješi pekmez?
JBG, ja nemam ništa jestivo u portfelju. Jedino ako vas treba odbacit tankerom nekud…
BTW, na LPLH mi je razlika između kupnje i prodaje preko 9%, jer je neki klipan prodao tri dionice (1485 kuna) i urušio cijenu sa 520 na 485 kuna.
BTW, na LPLH mi je razlika između kupnje i prodaje preko 9%, jer je neki klipan prodao tri dionice (1485 kuna) i urušio cijenu sa 520 na 485 kuna.
Imam ja klipana koliko hoćeš na Vabi,a još mi je i kupnja nestala…[smiley2]
fazan: ” tenkista: ” SLK: ” tenkista: ” Ja trgujem punom parom. po diskontu kupio mlinar i isto tako po velikom diskontu sitno ubo ( nadokupio) žitnjak. Ajmo sada goreee![smiley1] ” Ajd ispeci kifle i donesi na Forum. ” Tko kupuje pekmez?[smiley2] ” Ja ću sok riješiti! ” Ko ima PODR da riješi pekmez? JBG, ja nemam ništa jestivo u portfelju. Jedino ako vas treba odbacit tankerom nekud…
ja ću kredit riješiti …
Evo dajem pekmez od šljiva cijela zaliha po 650… [smiley2]
Jel’ ima zainteresiranih … [smiley2]