Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šteta što Gažićka & CO nisu poduzeli nikakve konkretne mjere koje smo kolega Kukuriku i moja malenkost sugerirali kroz jedno “prijateljsko pismo”
Ovo smanjenje naknade te novo uvrštenje na burzu očito nema nikakav efekt. Tu treba koordinirano ići sa nekoliko mjera koje će polučiti rezultat, vratiti ulagače.

Ono što pruža svjetlo, je kupnja malezijca dionice burze s velikim igračem Horvatom, to mi daje nadu da će se nešto pozitivno dogoditi.
Ne treba zaboraviti nakon dizanja kreditnog rejtinga u investicijski, može privući i neke strane ulagače.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

nitko više ne želi kupovati i poslije par dana prodavati jeftinije, ima još nekoliko dana do izvješća, pa će se u skladu s njima dalje razvijati preslagivanje i pozicioniranje, sačekajmo par dana, nije nam problem nakon toliko godina

Tako je kolega purCo. Za daljnju kupovinu potrebno je pricekati izvjesca, sto vjerujem da vecina ljudi trenutno radi.

na zse i dalje vlada dosada naša svakdašnja

Da, nevjerojatno nedinamično je. Što se događa?
[/quote]

Čeka se da službeno maknu sastavnice Agrokora pa slijedi rally kako ste najavljivali…

SeRija
Znam da to kažete ironično, ali sasvim je moguće da ste u pravu.
Clean sheet, start, kako god…
Tržište ne ovisi o malima nego o dogovoru par glavešina u fondovima.
Kad oni kažu up ide up bez obzira na sve drugo.
Nebitni smo i mi i todex i sve skupa.

Najbolji FI je onaj u kojem je skrivena dobit. Npr. Pevec za 2016.

Bajke i basne.
Mi smo već u bearu. Otvorite teletrader, – performance.
U godinu dana sve je u minusu. 20%,30%,50%,75%.
U plusu Atlantic i Podravka.
Olovka i papir. 6000 malih ulagača u agrokor, prosječan ulog cca 40 tisuća kuna, sa tržišta je izbrisano 240 milijuna kuna i taj nam novac nedostaje za likvidnost.
O izgubljenom povjerenju da ne govorimo.

Tako je.

Povjerenje je ključ svega.

Trebat će pričekati jednu cijelu generacija ulagača da se ono eventualno vrati, a to je toliko dugo vremena koje neki od nas više jednostavno nemaju.

Brzo bi se vratilo povjerenje u burzu da se ukine porez na KD i na dividendu barem smanji,
Takoder trebaju nove dionice dobrih tvrtki-IPO – i ,tako da ljudi mogu birati.

zlocesti 28.1.2019 14:14
Veliki krug prijatelja
Slab prosjek ocjena
Dugotrajni korisnik

Sadržaj posta bit će prikazan nakon odobrenja moderatora.
Hvala vam na razumijevanju.

Bajke i basne.
Mi smo već u bearu. Otvorite teletrader, – performance.
U godinu dana sve je u minusu. 20%,30%,50%,75%.
U plusu Atlantic i Podravka.
Olovka i papir. 6000 malih ulagača u agrokor, prosječan ulog cca 40 tisuća kuna, sa tržišta je izbrisano 240 milijuna kuna i taj nam novac nedostaje za likvidnost.
O izgubljenom povjerenju da ne govorimo.

pa nisu valjda sve pogubili – kad je bila krenila tarapana, valjda su najveći dio prodali, adiuo ostavili nadajući se preokrtu

tko normalan je nakon travna 2017 je htio zadržati svoj cjelokupni todomor portfelj – to nema nikakvog smisla

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Koliko mene pamćenje sluzi, zadnji IPO vrijedan spomena je bio HT 2007.g……..toliko o tome…..
Jadno da jadnije ne moze biti……

Tako je.

Povjerenje je ključ svega.

Trebat će pričekati jednu cijelu generacija ulagača da se ono eventualno vrati, a to je toliko dugo vremena koje neki od nas više jednostavno nemaju.

Plenković će vjerojatno u pravo vrijeme (pred izbore) dati mig mirovincima da dignu burzu. Oni i tako ne znaju kud će s kešom.

Ignore: KressoM, delux

Koliko mene pamćenje sluzi, zadnji IPO vrijedan spomena je bio HT 2007.g……..toliko o tome…..

to nije istina – tpng ste zaboravili

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

to nije istina – tpng ste zaboravili
[/quote]
i bolje ga zaboraviti, baš su usrećili IPOvce

New Report

Close