Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kupaca ima – evo tko god hoće može prodati 100 000 recimo ht, adris itd

ali nitko neće da proda. dosada su bili kipali, sad nitko neće

po meni je to jako dobar znak. možda griješim ali ovo je udžbenički primjer udaranja o dbno .

Na mnogim izdanjima stružemo dno dugo, dakle rizik od dodatnog pada je gotovo zanemariv.
Drugi tjedan očekujem povratak FM i više zelenila
[/quote]Kolega, čekamo mi Godota. Htio bih biti optimističan ali idemo iz goreg u gore. I sami ste prognozirali 1850 bodova do ovog petka, pogledajte semafor.
[/quote]

nema ništa na brzinu, moramo prvo umrijeti da bismo ponovo ustali

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

po meni je to jako dobar znak. možda griješim ali ovo je udžbenički primjer udaranja o dbno .

Na mnogim izdanjima stružemo dno dugo, dakle rizik od dodatnog pada je gotovo zanemariv.
[/quote]

Čeka se okidač za rast burze, no to sigurno neće biti FI, osim na jedan dan.

Ignore: KressoM, delux

Sta je duza razina akumulacije na istoj razini cijene to je kasnije volativnost veca i promjena cijene

Ignore : renči

[/quote]Kolega, čekamo mi Godota. Htio bih biti optimističan ali idemo iz goreg u gore. I sami ste prognozirali 1850 bodova do ovog petka, pogledajte semafor.
[/quote]

Nemojte ulagati ovdje, osim simbolicno ako zelite, ZSE je cista piramidalna prevara, drzava ih tolerira jer peru novac preko obveznica za nju i sebe, ali im zato dozvoljava i da vas varaju. Zaboravite da ce ikakav regulator tražiti da se ova piramidalna prevara sankcionira.

mlade snage dolaze…ili odlaze?
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/financijska-nepismenost-mladih-hrvata-vise-od-polovice-njih-ne-zna-sto-je-inflacija/8304386/

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/imate-100-000-kuna-viska-i-zelite-na-njima-brzo-i-dobro-zaraditi-procitajte-sto-vam-savjetuju-bankari-foto-20190123

Pokreni se, izmjeni se
dok ne pokušaš
nećeš saznati i Bare kaze 🙂

[/quote]

Nemojte ulagati ovdje, osim simbolicno ako zelite, ZSE je cista piramidalna prevara, drzava ih tolerira jer peru novac preko obveznica za nju i sebe, ali im zato dozvoljava i da vas varaju. Zaboravite da ce ikakav regulator tražiti da se ova piramidalna prevara sankcionira.
[/quote]

trolušić

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/financijska-nepismenost-mladih-hrvata-vise-od-polovice-njih-ne-zna-sto-je-inflacija/8304386/

a i pitanje im jako, šta bi sa 20k kn? kupili dionice? ma daj ni ja nisam kupio dionice kad sam imao samo 20k viška.. toliko imaš pri ruci za tekući život da ne misliš dali će ti plaća doći 1. ili 15. ili je nećeš dobiti 2-3 mjeseca… ili završiš na bolovanju..

trebali su pitati šta bi da dobiješ par sto tisuća… kako bi sa tim baratali…

mene sve više smeta što mi zbog bureka sudjelujemo u ovom igrokazu i glumljenju trgovanja i time dajemo legitimitet nesposobnoj upravi burze i vladi koja se hvali kako HR tobože ima burzu….svi mi da smo složni trebali bismo potpuno obustaviti svako trgovanje na zse sve dok se stvari ne počnu mijenjati: dok se ne zamrzne porez na KD bar na 5 godina ili potpuno ukine, dok se ne počne provoditi propisana zaštita ulagača i kažnjavanje firmi zbog tretiranja malih dioničara kao komaraca koji nerviraju velike gazde, dok se ne prisili veće firme da transaprentno kotiraju na burzi a ne da se d.d.-i pretvaraju u d.o.o. kako bi izigrali male dioniačre itd.

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/imate-100-000-kuna-viska-i-zelite-na-njima-brzo-i-dobro-zaraditi-procitajte-sto-vam-savjetuju-bankari-foto-20190123

Pokreni se, izmjeni se
dok ne pokušaš

….. S druge strane, sektori kao što su brodarski i građevinski su agresivniji po pitanju promjene cijene i volatilnosti te im cijena vrlo često znatnije reagira od samog tržišta, u pozitivnom, ali i u negativnom smjeru, u ovisnosti o trenutnoj fazi ekonomskog ciklusa. ……

eto sve su rekli…. sad samo treba proučiti i zaključiti u kojem su ciklusu trenutno 🙂

Mislim da vam je kriva pretpostavka za 20k kn, mislim da je za mladog pocetnika to sasvim ok cifra da se krene u investiranje ne zaboravite vrijeme je na strani mladih ulagaca. Sta trebalo bi prikupiti pola milje do milju za krenit u ulaganje?
Uostalom onaj koji nesto dobije na poklon u ovom slucaju 20K nece taj nikad napravit nesto slicno na burzi kao onaj koji je svaku kunu prisparao i odvajao.

a i pitanje im jako, šta bi sa 20k kn? kupili dionice? ma daj ni ja nisam kupio dionice kad sam imao samo 20k viška.. toliko imaš pri ruci za tekući život da ne misliš dali će ti plaća doći 1. ili 15. ili je nećeš dobiti 2-3 mjeseca… ili završiš na bolovanju..

trebali su pitati šta bi da dobiješ par sto tisuća… kako bi sa tim baratali…

[/quote]

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Pokreni se, izmjeni se
dok ne pokušaš

navlači vodu na njihove bezvezne fondove gdje ti uzimaju 2,5% naknade, ne rade ništa čak su te spremni oštetiti. etika, moral i odgovornost tu ne postoje. ako ne možeš sam naći dionicu koja je idealna nemoj se s time ni baviti. šta fali npr. atln? kad sagledaš kompletnu firmu takvih je malo i u americi. na asku stoji interesantna količina već par mj. koja služi za plašenje. kad bi ih opleo sa 100 000kn brzo bi obrisali ostale naloge. dionica je po svim parametrima zicer neviđeni ali nema jači suport kao npr atgr u ovom trenu. po kojoj logici je atgr na povjesnom maximumu do se s atln skoro pa i ne trguje osim u momentima kad trebaju ispasti iz kotacije i onda netko zavrti u krug iste dionice.

who dares, wins

New Report

Close