Imatelji casha… sad je vaša prilika…
Uvjeren sam u brutalan rast dionica na ZSE u I. kvartalu 2019.
Do tada… strpljenje… voda se tak zamutila da je to strašno… ali svemu jednom dođe kraj…
Mislim da ste pogrijesili godinu(2019 ili 2025)?
Uvjeren sam u brutalan rast dionica na ZSE u I. kvartalu 2019.
Do tada… strpljenje… voda se tak zamutila da je to strašno… ali svemu jednom dođe kraj…
Mislim da ste pogrijesili godinu(2019 ili 2025)?
[/quote]
Optimisti računaju na rast 2019 a pesimisti čekaju 2025 🙂
Ja mislim da će porasti 2020., jer je lijepi okrugli broj,
prijestupna je godina, a i izbori su tada 🙂
2019.g. treba samo prespavati
ima love U HR na bacanje, ali ona ne ide na burzu….dosta je vidjeti kako rastu cijene nekretnina jer banke gotovo da ni ne daju kamate na štednju koja je kod njih pa se ulaže u nekretnine, ali u dionice nikome nije ni na kraj pameti…da nema mirovinaca koji prometuju na par “svojih” dionica, ukupni dnevni prometi na ZSE bili bi 1 mil.kuna
Eto, dosao je dan da su bas svi dionicki fondovi ove godine u minusu
Zanimljivo da oni s najvecim minusima su oni koji su trgovali vani, a oni bolji na ex-yu trzistima
ima love U HR na bacanje, ali ona ne ide na burzu….dosta je vidjeti kako rastu cijene nekretnina jer banke gotovo da ni ne daju kamate na štednju koja je kod njih pa se ulaže u nekretnine, ali u dionice nikome nije ni na kraj pameti…da nema mirovinaca koji prometuju na par "svojih" dionica, ukupni dnevni prometi na ZSE bili bi 1 mil.kuna
Apsolutno se slažem kolega. Sada ću sve te stanove i građevinska zemljišta utopiti u Zagrebu po puuuuno većoj cijeni.
Za apartman ću vidjeti.
Makar cijena od 2.200 eur/m2 mi se čini OK.
Naročito kada sam kvadrat platio 1.000 DM.
Lp
Ps. Gdje je Serislav koji mi se kleo da idemo 30% gore ove godine?
Govorio o nekim velikim vlakićima.
Čim se nagodba na Agrokoru ostvari….
Crobex 1714 :(((((((( buhuhu nikako da propadne svijet i da probijemo 1700 ;(
lijepo sam vam napisao da ispod 1700 neće, pa tko će davati još jeftinije, ako krene stvarno stampedo vani, onda može i 700, ali žilavo je vani
Mogao bi sada mali odbijanac na 1790 :-))))