Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja ću spomenut da je LKPC trenutno +9.92. Vjerojatno će do kraja malo dolje, ali i to je čist OK.

Eno izvješća LURE! Kasniš!

I love the Smell of Profits in the Morning

A sto je sa Slobodnom Dalmacijom? Maknuo se Ostojić i ona poletjela [smiley2].

ANASTASIA JE OTISLA!

čestitke SLKu i ostalim imateljima LKPC [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

što imaš čestitati SLK-u?

pa nije on ostvario dobit!? [smiley2][smiley2]

sve su to natukli mali mađari!

SLK:

Ja ću spomenut da je LKPC trenutno +9.92. Vjerojatno će do kraja malo dolje, ali i to je čist OK.

Eno izvješća LURE! Kasniš!

Vidio sam, al me Francuzi ne čitaju, a naši nemaju interesa.
[smiley2]

No respect

Hvala. Nadam se da će nam se porast zadržati bar dva – tri dana. Dok ljudi pročitaju u novinama… [smiley11]

No respect

što imaš čestitati SLK-u?

pa nije on ostvario dobit!? [smiley2][smiley2]

sve su to natukli mali mađari!

kako nemam. pa svi na burzi teško rade, bulje u brojke, čekaju i strepe, da ne kažem pljuju krv – treba čestitati [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Nemojte samo previše, da ne ureknemo… Znate kako to ide kad se nešto puno hvali. [smiley11]

No respect

fazan: ” što imaš čestitati SLK-u? pa nije on ostvario dobit!? [smiley2][smiley2] sve su to natukli mali mađari! ” kako nemam. pa svi na burzi teško rade, bulje u brojke, čekaju i strepe, da ne kažem pljuju krv – treba čestitati [smiley2]

truli kapitalisti [smiley2][smiley2][smiley2]

to se lako riješi – nađeš prvo drvo i kucaš [smiley2]

truli kapitalisti [smiley2][smiley2][smiley2]

da … sa buljavim očima i iskrivljenom kralježnicom. treba tražiti beneficirani radni staž.

I ja bi se htjela pridruziti cestitkama ali sto mi vrijedi [smiley10]… dok budem odmoderirana ovaj ce topic dobiti bar jjos tri stranice…

ANASTASIA JE OTISLA!

New Report

Close