Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je bilo furiozno…

Izgleda da cijena piči u zrak, zadnja 115 kuna.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

hehe, ne stignes ni updateirati, vec leti[smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Meni ovo isto liči na navlakušu

Jel to prodavatelju ponestalo municije?!?

Ipak jos imaju. Lijepo si digli cijenu…barem na kratko [smiley2]

Sad ce nazad dolje ….
Prodao sam sve…lijepa zarada…kasnije opet kupovanje…[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

vodoinst: ”
Ne spominji ime AGMM uzalud. Agromeđimurje je zadnjih 15 godina samo
jednom iskazalo zanemariv gubitak dok je svih ostalih godina poslovalo
s dobiti

Nes ti dobiti! jel ti to mene zezas ili si ozbiljan? De napisi malo
prema cemu to AGMM vrijedi kad mu pridajes prvu od 10
zapovijedi[smiley5]

Mislim daje svako sadašnje poređenje AGMM sa navedenim dionicama loše a tu su i pokazatelji. Jedan od njih je i pozitivno poslovanje gotovo 15 god. Drugi je pozitivan trend koju ova dionica ima. Treći, po meni ne tako važan pokazatelj je i P/B. Četvrti, veliki dioničari se ne riješavaju tako lako ovih dionica. ? zašto. Jedna stvar je sigurna, da je vlasnik mr. T. pitam se na koliko bi se tada tržila ova dionica, pogledajte BLJE… Ali tko zna što nam donosi sutra….[smiley1]

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Hvala na ponudi kolega. Mislim da nas ipak sve naviše zanima vaše viđenje kretanja indeksa Crobex i Vin. Ukoliko nemate svijeće za navedene indekse zadovoljit ću se i komentarom grafova Belja. Ovo oko godina ću shvatiti kao kompliment. Pozdrav.

postovani korisnice quark, nazalost nisam uspio doci do svijeca crobexa i vina ali sto se tice uzorka Belja moram priznati da slika bas i nije najjasnija. Uzorci zadnjih tjedana trgovanja sve su samo ne konzistentni… isto nazalost vrijedi i za vecinu drugih dionica pa se trenutno u svojoj procijeni vise oslanjam na zapadnjacke metode TA. Upravo stoga vjerujem da bi u danima koji dolaze dionica Belja mogla jos malo posrnuti no osbno ne vjerujem da ce testirati support na 250 kn

[b]Come Over to the Dark Side[/b][color=black][/color]

quark: ” Hvala na ponudi kolega. Mislim da nas ipak sve naviše zanima vaše viđenje kretanja indeksa Crobex i Vin. Ukoliko nemate svijeće za navedene indekse zadovoljit ću se i komentarom grafova Belja. Ovo oko godina ću shvatiti kao kompliment. Pozdrav. ” postovani korisnice quark, nazalost nisam uspio doci do svijeca crobexa i vina ali sto se tice uzorka Belja moram priznati da slika bas i nije najjasnija. Uzorci zadnjih tjedana trgovanja sve su samo ne konzistentni… isto nazalost vrijedi i za vecinu drugih dionica pa se trenutno u svojoj procijeni vise oslanjam na zapadnjacke metode TA. Upravo stoga vjerujem da bi u danima koji dolaze dionica Belja mogla jos malo posrnuti no osbno ne vjerujem da ce testirati support na 250 kn

Hvala na ekspeditivnom odgovoru. Priznajem da bih volio da nas ponekad iznenadite pokojim grafom i komentarom svijeća na nekim dionicama kada naletite na nešto zanimljivo. Nadam se da članovi foruma neće previše utjecati na svijeću sljedećeg dana.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Hvala na ekspeditivnom odgovoru. Priznajem da bih volio da nas ponekad iznenadite pokojim grafom i komentarom svijeća na nekim dionicama kada naletite na nešto zanimljivo. Nadam se da članovi foruma neće previše utjecati na svijeću sljedećeg dana.

korisnici foruma tesko bi mogli utjecati na outcome oblika svijece buduci da se one uzimaju iskljucivo za vrlo likvidne dionice, ali potrudit cu se analizirati neke od proslih akcija i na njima prikazati osnovne indikatore. Nazalost moram priznati da je trziste zahvatila skicofrenija pretjeranog priljeva kapitala pa se kupuje i ono vrijedno i nevrijedno sto otezava procjenu za iduce dane… sad je samo pitanje vremena koliko kupnja jos ima snage i kad ce doci medvjedi

[b]Come Over to the Dark Side[/b][color=black][/color]

quark: ” Hvala na ekspeditivnom odgovoru. Priznajem da bih volio da nas ponekad iznenadite pokojim grafom i komentarom svijeća na nekim dionicama kada naletite na nešto zanimljivo. Nadam se da članovi foruma neće previše utjecati na svijeću sljedećeg dana. ” korisnici foruma tesko bi mogli utjecati na outcome oblika svijece buduci da se one uzimaju iskljucivo za vrlo likvidne dionice, ali potrudit cu se analizirati neke od proslih akcija i na njima prikazati osnovne indikatore. Nazalost moram priznati da je trziste zahvatila skicofrenija pretjeranog priljeva kapitala pa se kupuje i ono vrijedno i nevrijedno sto otezava procjenu za iduce dane… sad je samo pitanje vremena koliko kupnja jos ima snage i kad ce doci medvjedi

Po mojim procjenama kritičan je deveti mjesec. Dobar razvoj oko Plive mogao bi odgoditi izlazak medvjeda iz šume. Od 1.10. počinje opet utrka za što bolje pozicije prije objave razultata za 3Q u koji mnogi polažu puno nade.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

New Report

Close