Pa kako crobexi klize dolje?
Zar nismo dosegnuli razinu Bdp prije krize 2008? Nije li prije 2008 crobex bio oko 5000 bodova?
A Vlada kaže da nam se javni dug smanjuje, bdp raste, suficit proračuna..
Agrokor je “uspješno” odrađen, pa u čemu je problem?
Ja mislio da će nakon “zakonite”nagodbe i nuliranja manjinskih dioničara cvasti cveće u naše preduzeće a kad ono stagnacija i čak pad indeksa..
A na horizontu moguća nova kriza.. doduše ovdje kod nas je stalno kriza
a sad su skrbnički računi političara na redu, jer pazi, ima plaću 20-30k a portfelj par desetaka miliona….
a kad njih riješe, tek onda će da cveta cveće u naše preduzeće 🙂
šalim se onda dolazi nova svjetska kriza hehehehe…. pa će tek onda će da cveta cveće u naše preduzeće 🙂
ali prije toga će se leda na antartiku podignuti, od globalnog zatopljenja… ma budemo već nešto smislili, našli neke razloge :)))
Već je skoro 10 mil kn prometa…ovo već dugo nije bilo…
Koliko idim padaju novi rekordi….ali negativni….
Pa kako crobexi klize dolje?
Zar nismo dosegnuli razinu Bdp prije krize 2008? Nije li prije 2008 crobex bio oko 5000 bodova?
A Vlada kaže da nam se javni dug smanjuje, bdp raste, suficit proračuna..
Agrokor je "uspješno" odrađen, pa u čemu je problem?
Ja mislio da će nakon "zakonite"nagodbe i nuliranja manjinskih dioničara cvasti cveće u naše preduzeće a kad ono stagnacija i čak pad indeksa..
A na horizontu moguća nova kriza.. doduše ovdje kod nas je stalno kriza
Sto se brinete kolega, mi smo ionako otok i na nas ne utjecu bjelosvjetska zbivanja, kako netko jednom rece…Posto vani opet sve pada, sutra cu se nasloniti u naslonjac i gledati predstavu iz sabora. Za to nije potrebna nikakva inteligencija, pa bar da vidim na sto se trosi javni novac…
tko im je kriv što nisu poslovali u rvackoj, tu bi im država uskočila sa svježih 700 miliona, živio Uljanik.
https://www.index.hr/clanak.aspx?id=2029858
Zanimljivo, gdje su sve te milijarde? Ni vrag bas sve u obveznicama?
Hrvatsko TK je ono na poprilicno niskim cijenama i da oni ne investiraju bar 1% imovine u nase kompanije, diverzificirajući ulaganje… naci ce bar 10tak dobrih pozicija….hbte koji moroni tamo rade ??
Hrvatsko TK je ono na poprilicno niskim cijenama i da oni ne investiraju bar 1% imovine u nase kompanije, diverzificirajući ulaganje… naci ce bar 10tak dobrih pozicija….hbte koji moroni tamo rade ??
[/quote]
Za čije interese oni rade?
Zanimljivu su mi oni koji danas kupuju nakon dva dana krvoprolića u SAD-u. Mozda imaju kristalnu kuglu pa znaju da ce se danas tamo okrenuti trend.
A ako se tamo padovi trzista od 2-3% produze na sljedeci tjedan, bit ce jako veselo i na ZSE.