SLK:
”
Vidim da. Ništa posebno se nije događalo, valjda su se svi ispucali tijekom dana. Anyway, i danas u pristojnom plusu, a to je nakon onog jučerašnjeg Top10 rasta Crobexa svih vremena dobar rezultat.
”
PA nemoj zezati, za kraj je netko Ingru završio na 40 500, cjeli dan se trgovalona 40 praktički.
Mislim da je to Ok, ti ne?[smiley2]
Kako ne. A jesi vesel, ko mali… [smiley2]
Neka, tako i treba. I mene su ULPL i LKPC vrlo oraspoložile danas.
BTW, treba li spominjati koliko je dobar današnji redovni promet od 87 milijuna…
Svi ste veseli. Neka neka.
Međutim, mene ovaj ADPL u portfelju ubija. Već mjesecima ništa. [smiley16]
Valjda će i to jednom doći na red…
Ajd’ bar su mi neke druge dionice potegnule.
Nekako mi se čini da polugodišnji rezultati nisu baš impresivni.
fazan: ” Nekako mi se čini da polugodišnji rezultati nisu baš impresivni. ” Kako koji
Onako općenito …
fazan:
”
”
Kako koji
Vidjet ćeš kad dođu Elkini. Neće biti bitno ćim se bavi…I za jednog čovjeka iz ulice nitko nezna čim se bavi ali vozi najskuplja kola i jahtu. A da ne govorim kakve komade ima i nijedna ga ne pita čim se bave i sve mu daju![smiley16]
Vidjet ćeš kad dođu Elkini. Neće biti bitno ćim se bavi…I za jednog čovjeka iz ulice nitko nezna čim se bavi ali vozi najskuplja kola i jahtu. A da ne govorim kakve komade ima i nijedna ga ne pita čim se bave i sve mu daju![smiley16]
Svatko ima pravo birati (dioničko) društvo. Ja sam svoje izabrao, ali me svejedno tuđa nesposobnost ruši, jer ruši indeks. [smiley6]
jedva čekam jadroplovov. baš me zanima koliko stotina posto se može povećati rezultat [smiley2]
(ovo ja lupetam, da ne bi netko to shvatio kao preporuku za kupnju)
De ljudi, šta još pada… Viadukt, Ina, malo Ericson.. šta još?
KOEI?