na opte je sprajd 4 lipe cijeli dan. znači niti ozbiljnog prodavač a još manje kupca.
ne znam da li je netko primjetio juče je data ponuda od strane kineza za gorenje po duplo većoj cijeni od tržišne. ako taj gigant završi u kineskim rukama (preuzima ga kompanija sa godišnjim prometom od 15-20 B$), a hoće šta onda reći o našim kompanijicama tipa ,petrokemija, ina i td. što prije završe u ozbiljnim privatnim rukama ili u vlasništvu ozbiljnijih država to prije će na zelenu granu. samim time više uhljebi neće moći raditi štetu u realnom sektoru. sasvim dovoljno i previše je što vrše devastaciju u državnom i javnom sektoru pa bi im trebalo izbiti iz ruku i ovaj adut.
Čini se da su vladajući dali signale mirovincima za akciju, vidljivo je na KOEI, ADRS, PODR da ne spominjem..
Sada kada je ponovno ugrožena vladajuća većina ide se u protunapad…. zna se tko dirigira…
a ispod njih moja kd viktorija. moš misliti da ove godine imaju bolji prinos nego ja sam. to su stvarno retki svetki. u ponedjeljak nastavak u revijalnom tonu zbog telekom sl. i petrola. tako još par godina pa me možda i stignu.
Ja sam zadnji profit imao u siječnju ove godine. Od tad mučenje i neki blaži minus… dakle u plusu sam ove godine ali to je sve zanemarivo. Uludo bačena godina kako se čini 🙂
Dobro je povuklo tržište danas uz 7 mil prometa.. Već četvrti tjedan crobi u plusu. Dolazi li napokon proljeće…
Ja vam i dalje velim ljudi bjezite od Zse-a, ovaj Zse je cista piramidalna prevara koja bi po svakom zakonu trebala biti zabranjena, malo se protrguje, te se uklope miljuni na drzavnim obveznicama. Ako bas morate trgovati na Zse i zelite se igrati, ulupajte nesto sitno cisto da postavite gornju granicu i onda birajte taktiku ukljucujuci i na mogucnost satiranja nekih od vp koje je moguce satrati, pomalo kao i sam Zse…ali oni ionako zive od države, tako da nije toliko bitno…
Pao novi rekord. 4 transakcije u sat vremena. 10 000 kn prometa u zemlji clanici EU 🙂