Ja se isto priklanjam misljenju da je Agrokor uglavnom prozvakana prica i da treba okrenuti plocu i razmisljati o zaradi, a ne gubicima. Tko nece ulagati ne mora, kako ce vrijeme odmicati, tako ce se otvarati neke prilike.
A svima koji su ulagali u Agrokor zelim vise srece drugi put, al najvise pameti.
SeRija
Kako uspijevate izreci toliko navjerovatnih nelogicnosti u tako kratkom postu?
1. Nitko vam ne mote vratiti novce. Eventualno mozete nesto izvuci parnicama.
2. Nitko nece uloziti ni kune na ZSE? Pa evo ja svaki tjedan nesto kapnem. A i neki kolege gore, vidim. I to usprkos vasoj zgranutosti.
3. Niste kupovali najjace firme nego firme najjaceg prevaranta i lopovcine. Lijepo vam kazem, ne inatite se s IU nego nadjite smrada kad se vrati i natjerajte ga da plati. Na svak nacin.
4. Kad se potpise nagodba i zadnji stakori razbjeze ostat ce ledina koju treba popuniti, a todexa se vise nitko nece sjecati.
Ovdje postoji jedna tehnicko-psiholoski problem: todeksovci svoje dionice za koje sam im odavno rekao da ih prekrize, jos prije svetog Ante, vide na gledalici. I kao, tu su, tu je, a nista od toga. Stravicna je to blokada.
Mislim da ce jedan sudski delete pomoci tome.
Kad bi “samo” Todex bio problem ..Medjutim 10 godisnji graf CROBEX-a u prilogu pokazuje da i s njim i bez njega tu ne “cvate cvece”.
Kolega pocinjete zvucat kao kockar koji svaki dan sebe uvjerava da ce bas danas dobit “7 na lotu” …Nemojte zamjerat onima koji misle drugacije i smatraju da to sto “dobitaka” nema nije samo stvar igre i srece vec i onih koji su pisali pravila i paze da se igra fer i korektno
Pozdrav
Ovdje postoji jedna tehnicko-psiholoski problem: todeksovci svoje dionice za koje sam im odavno rekao da ih prekrize, jos prije svetog Ante, vide na gledalici. I kao, tu su, tu je, a nista od toga. Stravicna je to blokada.
Mislim da ce jedan sudski delete pomoci tome.
@Serislave
Stvarno ste postali dosadni s plakanjem
Još sam Vam prije godinu dana rekao što će biti na ZSE i da se riješite dionica, ako ne želite gubitke.
Lijepo sam vam rekao da kad ljudi shvate da su im ukrali novce da će ovdje biti pustinja, a Vama i dalje nije jasno zbog čega.
Što prije prodate imati će te manje gubitke.
Ili nemojte prodati pa hvatajte padajuće noževe pa će te za 6 mjeseci imati zgubitak kao oni na Todexu.
Pogriješili ste jer ste u dionicama i pregrizite to.
Ako ne možete priznati svoju pogrešku onda burza nije za Vas.
Lp,
ps. Od sljedećeg tjedna smo u minusu jer smo u ratu sa Sirijom, Rusijom i Kinom jer smo članica NATO-a.
Ono što je žalosno što Vijeće sigurnosti nije odobrilo ratnu akciju protiv suverene države.
Ne igram loto, kolega. Sve jasno.
Todex nije jedini problem, ali je najveci, neopravdano, ali jest.
Jos jednom ponavljam, potpuno je nebitno sto mali ulagacki narod misli.
Kad veliki odluce up onda je up. Mali slijede.
A dotle moze biti i da puste niz vodu da pokupe sto nize. Sve je moguce.
Ovaj Kramp nije normalan, tragedija od čovjeka, izazvat će globalni rat.
Nadam se da je barem Putin koliko – toliko normalan, pa se neće dati isprovocirati, iako, teško da neće reagirati kad je već najavio.
A vidiš da zaobilaze sve točke di su rusi. Ne zele izravan sukob.
Ovaj Kramp nije normalan, tragedija od čovjeka, izazvat će globalni rat.
Nadam se da je barem Putin koliko – toliko normalan, pa se neće dati isprovocirati, iako, teško da neće reagirati kad je već najavio.
Ma kolega kaj se brinete, to su Vam velike igrice…
Rusima paše da cijena nafte ode gore i to se upravo dogodilo zbog rekao bi ovog incidenata…
Ne bi me čudilo da se dečki sve dogovaraju, pa rusi su javili sirijcima da će biti napad i na koje objekte, ljudskih žrtava nema.
Zanimljivo je da je isti tempiran i započeo kada su se zatvorile američke burze, do Ponedjaljeka već će svi zaboraviti pogotovo one bombastične naslove TREĆI SVJETKI RAT, APOKALIPSA I………..
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-austrijanci-krecu-u-akciju-koja-bi-pocetak-gradnje-peljeskog-mosta-mogla-odgoditi-na-cak-dvije-godine-strabag-priprema-udar-na-kineze/7241451/
U nesposobnoj državi je sve moguće pa čak da se taj most nikada i ne izgradi. Već mi je postalo smiješno gledati onog Butkovića kako najavljuje početak gradnje već nekoliko puta (eto samo što nije počelo, sad će, poslije ove žalbe, poslije one žalbe…..) a to sve još ni u povojima nije. Sve nešto najavljuju em se tamo gradi, em se vamo gradi a gređevinari ukopani i propadaju. Pa tko to gradi i gdje ima gradilište sa više od 100 radnika u Hrvatskoj. Pa nekad u Yugi je samo u mom malom gradu Graditelj zapošljavao preko 1500 radnika a gradić ni 30 tisuća ljudi nije brojao. Ovi danas nisu sposobni ni da kvalitetnu kerećiju kućicu sagrade uz svu tehniku i mašineriju.
Kad bi "samo" Todex bio problem ..Medjutim 10 godisnji graf CROBEX-a u prilogu pokazuje da i s njim i bez njega tu ne "cvate cvece".
Kolega pocinjete zvucat kao kockar koji svaki dan sebe uvjerava da ce bas danas dobit "7 na lotu" …Nemojte zamjerat onima koji misle drugacije i smatraju da to sto "dobitaka" nema nije samo stvar igre i srece vec i onih koji su pisali pravila i paze da se igra fer i korektno
Pozdrav
Pitam se zasto bi netko stavio novac na ZSE kad oko nas ima burzi koje rastu puno vise, ekonomije imaju znacajno veci rast a pretpostavljam da je pravna sigurnost tu negdje kao u HR. Konkretno Rumunjska ,Ceska itd.
Bilo mi je zanimljivo ne procitati niti jedan komentar kad je Norveski fond digao sidro iz Podravke.
Isto tako na ovom forumu se donedavno pricalo o masovnom prelijevanju orocene stednje u dionice….
A zašto bi ulagao u rumunjske i češke dionice?
Zbog veceg rasta ekonomije? Da ti nekaj znaš o tome onda bi vidio da je sve to već vise-manje ukalkulirano u cijenu. Norveški fond je digao sidro iz vise dionica, a očito se povlače i iz turizma. Obzirom na izloženost njima je ovo tržište premalo i ne samo zbog loših rezultata na njemu nego i zbog te male izlozenosti i ograničene likvidnosti oni su se očito odlucili povuci. Da i ti držiš 0,005% imovine na nekom trzistu vjerojatno bi se povukao jer je to zanemarivo malo i ima vece troškove hendlanja tih udjela nego su potencijalne i stvarne koristi od toga.