1.969 K kn prometa za cijeli radni dan burze ????? wtf is that ? jel se netko sjeća tako jadnog dnevnog prometa ?
Treba fondove pitati koji su im planovi.
Zna se tko kolo vodi, mali su tu nebitni.
Da fondovi potegnu i da zazeleni evo i malih u hipu. Ako pak puste da trune svi ce pobjeci.
Nema tu niceg drugog.
Sve price o todexu, pravnoj drzavi, Trumpu i sl. su potpuno sporedne. Ljudi gledaju da li raste ili pada, a ne rade presjeke i procjene rizika.
1.969 K kn prometa za cijeli radni dan burze ????? wtf is that ? jel se netko sjeća tako jadnog dnevnog prometa ?
Pa bilo je do sada u zadnjih nekoliko godina vise puta da je promet bio ispod 2mil, primjer 21.11.2014 je bio 1 146 mil
da, ali 2014 smo bili u žešćoj banani – sad ipak imamo neki rast, za nase prilike i bolji no zaslužujemo
ivice, ivice, što učini, scrni ivice.
uzdravlje nam svima
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/crobex-pao-peti-tjedan-zaredom-20180413
Kad i zadnji optimist utihne onda krece rast. Bit ce tu jos drobljenja, bojim se.
A opet, sad izaci… Okladio bih se da cim prodam krece upupup.
sim daljnjeg gubitka vrijednosti dioničkih indeksa, trgovanje je svakako obilježila i izuzetno niska likvidnost, a slično se može reći i za cijeli tjedan. U petak je ukupni dionički promet iznosio svega 1,9 milijuna kuna, a samo pet izdanja je imalo promet veći od sto tisuća kuna. Tako nizak promet nismo imali više od tri godine, još od 2. siječnja 2015.
Nizak promet je znak da više nitko ne želi prodavati po ovim cijenama.
Samo da neki veći igrač krene s kupnjom pridružit će im se i mali i onda sve kreće.
Budući da su svi rizici sad iza nas a sve svjetske burze se zelene, vrijeme je da se sve pokrene i na Zse.
Samo se ti tjesi.
Naravno da nitko ne zeli prodavati.
Velika vecina u velikim minusima.
Problem je sto vecina opecenih i prevarenih vise nece lipe ubaciti.
I sam sam medu njima…
Prodao sve sto je bilo u plusu , ostala sica u minusu
Nofce spiskao na pokretanje novog posla pa probajte bez mane dok se ne oparim ponovno tj dok se kotac ne zavrti.
A vecina nece ubaciti, evo ja koristim priliku za pojacati pozicije kad je ovakva nezainteresiranost, neka potraje 🙂