Pa gosp. popolo,
ne bih se slozio s vama. Rastu dionice koje su jeftine a omjer dobitak/gubitak je neproporcionalan a k tomu su jos nekadasnji lideri u svojim sektorima npr. Tehnika.
Dionice koje nesto vrijede po vama, meni su preskupe…..
Pa gosp. popolo,
ne bih se slozio s vama. Rastu dionice koje su jeftine a omjer dobitak/gubitak je neproporcionalan a k tomu su jos nekadasnji lideri u svojim sektorima npr. Tehnika.
tehnika nije nikakav lider nego firma u ogromnim problemima, a to ne mijenja ni činjenica što je danas nebulozno napucana na skoro 170 kn, iako se nedavno trgovala po 100 kn i niže, a lani je ostvarila rekordni gubitak od čak -140 milijuna kuna!
Vidim trziste fino reagira na nagodbu 😀
Jedino dobro je sto se tu bar vidi na vrijeme.
Pravi gospodarski pomaci ce tek biti vidljivi kroz par god 👍
popolo
ja sam rekao da je bila lider a ne da je sad.sto se tice gubitka zbog agrokora ja sam miran, jer to je to, sve prikazano I moze biti samo bolje…..Covjece pa ovdje si sa 100/200 k kuna mogao uci u top 10 firme koja posluje 70 godina….pa necu kupovati HT ili slicne I trpati novac njemcima u dzep…
popolo
ja sam rekao da je bila lider a ne da je sad.sto se tice gubitka zbog agrokora ja sam miran, jer to je to, sve prikazano I moze biti samo bolje…..Covjece pa ovdje si sa 100/200 k kuna mogao uci u top 10 firme koja posluje 70 godina….pa necu kupovati HT ili slicne I trpati novac njemcima u dzep…
ti misliš da nijemci prodaju dionice HT-a na ZSE malim ulagačima i onda odnose novac u koferima u njemačku??
no sad mi je bar jasnije zašto ti tehnika izgleda kao dobra kompanija :-))))
Tehnika ce ovaj kvartal zabiljeziti novih koji milijuncic gubitka uz dodatno pogorsan obrtni kapital. Najvjerovatnije.
Ako se nesto u medjuvremenu nije ozbiljno promijenilo.
Ne popolo. ja mislim da nijemci preko razno raznih makinacija odnose novac iz HT-a istovremeno dajuci mrvice mirovincima I hrvatskim ulagacima. Mislim da su oni svoje ulaganje odavno isplatili a ako dionica I padne oni ce preko trezora ponovo pdebljati svoj udio. HT je jos ok kakvih primjera ima da ne spominjemo banke….Hajde probaj ti ili bolje receno mi *hrvatski ulagaci, mirovinci, mali itd kupiti vecinski udio u Zabi,PBZ ,HT itd pa ces vidjeti kolike su sanse za to….
Jedno jutro ne gledam na monitor, kada se vratim, imam što vidjeti……. pomor !!!!!!!!!!!
Ružno za gledati.
Jedno jutro ne gledam na monitor, kada se vratim, imam što vidjeti……. pomor !!!!!!!!!!!
Ružno za gledati.
Lijepo sam vam govorio ako pokradu dionicara Agrokora unistili su drzava i trziste kapitala.
SeRija
Nevjerovatna je lakoca kojom sebe kao gubitnika na Todexu izjednacavate s drzavom i trzistem kapitala.
Todex je bio vazan prije godinu dana, i to apsolutno neopravdano i prenaglaseno. Sad je to obican prdac u casi vode.
Samo gledajte top10 na Mojedionice i jasna ce vam biti iduca zbivanja.
kakav nas sutra ceka dan,kako bi to moglo utjecati na našu burzu, ionako onemocalu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/trump-odgovorio-rusima-zakleli-ste-se-da-cete-gadati-svaku-nasu-raketu-koja-padne-na-siriju-e-pa-spremite-se-jer-stizu-nove-a-i-pametne-su/7232265/