Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

za 2-3 mjeseca nagodba će biti potpisana i provedena, a mali ulagači koji misle otići sa ZSE će i otići, ostali će se ohladiti i nastaviti ulagati ovdje i burza će se polako pokrenuti pa bi na jesen opet moglo biti vrlo živo.
caka je u tome da čak i mi mali i srednji ulagači imamo dovoljno kapitala za pokrenuti burzu, pogotovo što je sad malo dionica u redovnom režimu, a da ne govorimo o silnim milijardama keša koje na računima imaju mirovinci koji samo čekaju mig politike da dignu burzu 20-30% gore, a vlast će im taj mig dati čim prođe ovo s agrokorom kako bi javnost vidjela da se ništa bitno nije promijenilo i da se burza oporavlja

Caka je u tome što će američka burza koja je trenutno jedan veliki balon puknuti…nitko nije rekao kada…ali su svi suglasni da hoće..
Ajde ti sad meni objasni na osnovu čega bi naša burza rasla i crobex ako ke vani beliki pad i kriza….čak sad dok vani cvjetaju ruže te imamo priliku vidjet najduži bikovski rast burze u povjesri koji od samog dna traje već 11 godina….a mi u tih 11 godina padamo ili u najbolju ruku stagniramo.
I daj molim te…napiši na osnovu čega ćemo rasti….jer da bi rasli netko treba dionive i kupovati…a tko će to kupovati naše dionice?
I ovo malo dioniva što valjaju je precijenjeno tako da ja osobno ne vidim niti jednu dionivu u kojoj bi vrijedilo uložiti novac…
A skroman sam…recimo prinos od 10% godipnke bi za mene bio avion.

MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.

A tko onda kupuje američke koje su balon??
A naše podcijenjene opet nitko?

https://www.vecernji.hr/vijesti/plenkovic-s-izvanrednim-povjerenikom-za-agrokor-i-predstavnicima-privremenoga-vjerovnickoga-vijeca-1238166

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Interesantno će vidjeti tko će sada imati pameti prodavati dionice, još koje su preostale na redovnom tržištu na samom dnu….
Naravno osim onih koji ne mogu više odgađati ženidbu i udaju 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

za 2-3 mjeseca nagodba će biti potpisana i provedena, a mali ulagači koji misle otići sa ZSE će i otići, ostali će se ohladiti i nastaviti ulagati ovdje i burza će se polako pokrenuti pa bi na jesen opet moglo biti vrlo živo.
caka je u tome da čak i mi mali i srednji ulagači imamo dovoljno kapitala za pokrenuti burzu, pogotovo što je sad malo dionica u redovnom režimu, a da ne govorimo o silnim milijardama keša koje na računima imaju mirovinci koji samo čekaju mig politike da dignu burzu 20-30% gore, a vlast će im taj mig dati čim prođe ovo s agrokorom kako bi javnost vidjela da se ništa bitno nije promijenilo i da se burza oporavlja

Caka je u tome što će američka burza koja je trenutno jedan veliki balon puknuti…nitko nije rekao kada…ali su svi suglasni da hoće..
Ajde ti sad meni objasni na osnovu čega bi naša burza rasla i crobex ako ke vani beliki pad i kriza….čak sad dok vani cvjetaju ruže te imamo priliku vidjet najduži bikovski rast burze u povjesri koji od samog dna traje već 11 godina….a mi u tih 11 godina padamo ili u najbolju ruku stagniramo.
I daj molim te…napiši na osnovu čega ćemo rasti….jer da bi rasli netko treba dionive i kupovati…a tko će to kupovati naše dionice?
I ovo malo dioniva što valjaju je precijenjeno tako da ja osobno ne vidim niti jednu dionivu u kojoj bi vrijedilo uložiti novac…
A skroman sam…recimo prinos od 10% godipnke bi za mene bio avion.
[/quote]

Vremena se mijenjaju i to jako. Ništa više nije kao prije, iz prošlosti se ne mogu izvlačiti nikakvi zaključci. Naravno, ovo se odnosi na burze i investiranje.

Evo još jedan razlog da ljudi otiđu iz ove burze.

Politika treba dati mig da li će burza ići gore ili ne.
Znači Vi imate spoznaje da je kretanje ZSE burze umjetno i da ovisi o MIGovima vlasti.
Kada Vlada kupi dionice jeftino, onda mirovinci podignu burzu da članovi Vlade ih mogu skupo prodati zajedno s obitelji i ljubavnicama.

Znači politika je znala i za Agrokor i njegove dionice, a ZSE je zapravo smišljeno oruđe za pljačku malih dioničara od strane vladajućih koji time plaćaju svoj život na visokoj nozi.

E pa moj novac više ne bute videli.

Lp

ps. Mirovinci bi se trebali početi bojati da ih ne ukinu.
Kao prvo svi su ti fondovi u vlasništvu stranih banaka, a nisam baš vidio da je interes stranih banaka jednak interesu hrvatskih građana.
I kao drugo umirovljenici koji su samo u I. stupu (nisu ulagali u dionice ni u ništa drugo) imati će mirovinu 27% veću od ovih kaj su u drugom stupu.
AMEN! HAUG!

Interesantno će vidjeti tko će sada imati pameti prodavati dionice, još koje su preostale na redovnom tržištu na samom dnu….
Naravno osim onih koji ne mogu više odgađati ženidbu i udaju 🙂

Dnu?Dno je jos daleko.Ako je burza mala i sa slabim prometom,ne mozete ocekivati interes velikih investitora.Osim toga,po meni,”vani” ima daleko veci izbor dionica sa fundamentalno boljim pokazateljima nego ovdje.Mnoge dionice na ZSE su po meni preskupe.

Pogledajte top10 na Mojedionice i povucite zakljucke. Sve ostalo je trla trla.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Pa uistinu je interesantno koliko ljudi ovdje svaki dan komentira kako ZSE ne bi trebala rasti ni pod razno, a niti imaju ijednu dionicu, niti imaju namjeru ikad više ulagati na ZSE, niti imaju namjeru više živjeti u HR već najavljuju da i oni sele van??
Pa kad su već našli novi “Eldorado” van Hrvatske, zašto ih muči hoće li ZSE rasti ili padati, neka slobodno kupuju USA dionice koje su u par godina porasle i 1.000%, jer naše koje su neke još uvijek niže nego 2008. su “puno preskupe”!!
A ako pišu samo da se nakrcaju još, pa već su stvarno imali kada.

bolje BOJKOT nego BANKROT

molio bih jedno pitanje dali je ovo ugašeno trgovanje na zse hvala

molio bih jedno pitanje dali je ovo ugašeno trgovanje na zse hvala

vidiš da nije, rastu razne stečajuše i post stečajuše tipa opte, ingr, thnk i slične. dionicama koje nešto realno vrijede, gotovo se ni ne trguje

New Report

Close