nije samo trzsite – i nasi mudri i prepametni gospodari burze SU USPJELI JOS TRUI DIONIC EUGURATI U POSEBNI REZIM. ISTINA ATLN J EISPAL, ALI NETO JE JOS DVIJE DIONIC EU POSEBNOM REZMU.
BRAVO MAJSTORI, BRAVO GENIJALCI, TAKO SE VODI BURZA – STO MANJE TRGOVANAJ, NAM BOLJE – NISTA NE RADIMO A PLATA IDE.
Polako, sutra je dan D za todex
ne znam zašto ali ovo mi liči na prvi dan proljetnog relija. ako sam se i zahebo neće mi biti ni prvi ni zadnji put.
nije samo trzsite – i nasi mudri i prepametni gospodari burze SU USPJELI JOS TRUI DIONIC EUGURATI U POSEBNI REZIM. ISTINA ATLN J EISPAL, ALI NETO JE JOS DVIJE DIONIC EU POSEBNOM REZMU.
kojim vi to jezikom pišete? i pročitate li ikad što ste napisali prije nego stisnete “pošalji”?
kuda plovi CROBEX bez agrokora što znači da agrokor vrjedi puno više od naših stručnjaka koji su prognozirali totalni bankrot
Dok dionicarima agrokorovih tvrtkikoje su btw najjače vrtke na ZSE ne vrate novce nece rasti burza nego ce ju uništiti.
kojim vi to jezikom pišete? i pročitate li ikad što ste napisali prije nego stisnete "pošalji"?
[/quote]
loša tipkovnica, ali ništa ne mari – naši majstori su dosita još dvije dionice uspjeli ugurati u posebni težim. TO TRAŽI ŠAMPANJAC.
ČESTITKE SRETNIM RODITELJIMA, SAMO NAPRIJED , SAMO JAKO, IMATE JOSŠ DVADESETAK DA UGURATE I ONDA MOŽETE PRESTATI DLZTI NA POSAO – trgovine više i ne bude
Polako, sutra je dan D za todex
ne znam zašto ali ovo mi liči na prvi dan proljetnog relija. ako sam se i zahebo neće mi biti ni prvi ni zadnji put.
[/quote]
imao sam to u vidu. naravno nekakvo koliko toliko pozitivno riješenje. burza bi to trebala valorizirati koji dan prije.
[/quote]
imao sam to u vidu. naravno nekakvo koliko toliko pozitivno riješenje. burza bi to trebala valorizirati koji dan prije.
[/quote]
kako burza može valorizirati rješenje koje je još nepoznato??
to je samo psihološki momenat. ni jedno riješenje nije dobro za male dioničare todexa ali bi za početak bilo dobro da se nama ostalima skinu sa vrata. ja bi volio da si vrate bar 20% vrijednosti jer bi to bilo pozitivno za sve nas. no skeptičan sam po tom pitanju. za mene je to prošlo svršeno vrijeme.
kojim vi to jezikom pišete? i pročitate li ikad što ste napisali prije nego stisnete "pošalji"?
[/quote]
DISLEKSIJA I DISGRAFIJA U JEDNOM !!!!
+ kratkovidnost….
koliko bi ovo moglo pogoditi Hrvatsku?
http://www.novilist.hr/Vijesti/Svijet/TRGOVINSKI-RAT-Trump-prijeti-uvodenjem-dodatnih-100-milijardi-dolara-carine-na-kineske-proizvode
Dok dionicarima agrokorovih tvrtkikoje su btw najjače vrtke na ZSE ne vrate novce nece rasti burza nego ce ju uništiti.
nagodba je u grubo posložena, sutra će se saznati detalji, ali što se malih dioničara tiče mislim da će biti “piši kući propalo”….
neki ulagači će razočarani otići s burze, dio će ih ostati, a onda burzovni život ide dalje, kao i trgovanje na burzi jer kao što je netko napisao-OMF-ovi svaki mjesec dobiju na račun preko 500 milijuna + milijarde koje imaju akumulirane-lako dignu burzu i +50% gore kad god to žele…shvati da neće svijet stati niti će burza zbog gubitaka na agrokoru nestati….show must go on….