Ovdje točno znaš koja će dionica u predstečaj ili stečaj. Ona koja bez razloga raste dok ostalo pada. Eto tako sam uočio novu predstečajušu – Tehniku. 🙂
Promet je presmiješan, svi nešto čekaju, ali nitko ne zna točno što. Mislim da se u mirovinske fondove dnevno slije nekoliko puta više keša nego što je ukupan dnevni promet na ZSE (ima li tko točan podatak da ne tražim?).
Kako god, fondovi i veći ulagači puni su keša, a i mi mali samo gomilamo keš na računima i čekamo impuls koji će pokrenuti burzu…a on će doći prije ljeta jer će i ova todeks nevolja do tada kako tako biti riješena (barem na papiru).
Promet je presmiješan, svi nešto čekaju, ali nitko ne zna točno što. Mislim da se u mirovinske fondove dnevno slije nekoliko puta više keša nego što je ukupan dnevni promet na ZSE (ima li tko točan podatak da ne tražim?).
Kako god, fondovi i veći ulagači puni su keša, a i mi mali samo gomilamo keš na računima i čekamo impuls koji će pokrenuti burzu…a on će doći prije ljeta jer će i ova todeks nevolja do tada kako tako biti riješena (barem na papiru).
preko 500mil/mj
VELIKI KORAK NAPRIJED Postignut dogovor dobavljača i vjerovnika oko graničnog duga, na tekstu sporazuma se radi i trebao bi biti potpisan do utorka
https://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/veliki-korak-naprijed-postignut-dogovor-dobavljaca-i-vjerovnika-oko-granicnog-duga-na-tekstu-sporazuma-se-radi-i-trebao-bi-biti-potpisan-do-utorka/7211757/
kuda plovi CROBEX bez agrokora što znači da agrokor vrjedi puno više od naših stručnjaka koji su prognozirali totalni bankrot
preko 500mil/mj
[/quote]
500 mil. kuna mjesečno + akumulirane milijarde keša kroz sve ove godine – to ne da je dovoljno da se digne i održi crobex preko 2000 bodova nego da žele mogli bi ga bez problema dići i na 3000 bodova. Pitanje je kad će se mirovinci odlučiti na dizanje crobexa, ali mislim da bi to moglo biti do ljeta, najkasnije do jeseni.
HPB u posebnom režimu?
preko 500mil/mj
[/quote]
500 mil. kuna mjesečno + akumulirane milijarde keša kroz sve ove godine – to ne da je dovoljno da se digne i održi crobex preko 2000 bodova nego da žele mogli bi ga bez problema dići i na 3000 bodova. Pitanje je kad će se mirovinci odlučiti na dizanje crobexa, ali mislim da bi to moglo biti do ljeta, najkasnije do jeseni.
[/quote]
veliki su to znalci
nadam se da im korisnici plješću svakodnevno
Neumoljive brojke: Mirovinu od 232 kuna ima 95 tisuća građana
ne znam zašto ali ovo mi liči na prvi dan proljetnog relija. ako sam se i zahebo neće mi biti ni prvi ni zadnji put.
Moram to reći ( imam dionice i možda sam subjektivan),
ali jedina dionica koja ima i fundamentalnu vrijednost (nekretnine praktički teško procjenjive
i potcjenjene) koja ulaže strašno puno, sklapa ugovore sa najjačim kupcima pala blizu 20%
pred najbolju sezone u povijesti. Je li ovo burza ili spin-burza. Radi se o RIVP naravno.
Istodobno dionice firmi koje su pred slomom tj. stečajem ili imaju razne
dubioze rastu po 5 ili 8 %. Možda najbolje ne gledat u burzu jedno 3 mjeseca.
Smatram da je nemoguće da ovako ostane do kraja godine.