Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije ovaj pad ništa neočekivano, to je samo odraz općeg stanja moralnog, demografskog, i ekonomskog propadanja pokradene i korupcijom i uhljebništvom opterećene države. Rješenje je jedino da se izvrši dokapitalizacija HR-a uz izdavanje novih dionica oznake RH-R-A nekom većinskom dokapitalizatoru. Nominala 1 kuna. Realno očekujem Crobex oko 1500 bodova do kraja ljeta,

Crobex ispod 1800, sve se crveni, teška depresija, jedino DDJH raste ko da nema sutra. Još čekamo THNK na +10% pa da apsurd bude potpun…

u raljama uhljeba
Državni sektor i dalje dominira hrvatskom ekonomijom, a analitičari i investitori već godinama upozoravaju da Hrvatska presporo uvodi promjene koje su krucijalne za nova ulaganja.[/b]

http://www.snhbeta.hr/obavijesti/
http://www.snhalfa.hr/obavijesti/

Trenutno Uprava Društva ne razmatra mogućnost predlaganja Glavnoj skupštini Društva da se dionice Društva prime u trgovinu na Progress tržište ili uvrste na Uređeno tržište.

Hrvatski javni dug lani pao na 78 posto BDP-a, iznosio 283,5 milijardi kuna

https://lider.media/aktualno/biznis-i-politika/hrvatska/hrvatski-javni-dug-lani-pao-na-78-posto-bdp-iznosio-2835-milijardi-kuna/

zaronili ispod 1800 bodova … gdje je kraj ovoj tuzi i jadu zvanom ZSE ?

Strpljen spasen, kolega.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Razduživanje države, refinanciranje uslijed povijesno najnižih kamatnih stopa te sve veći priljev love od turizma a s obzirom da planiramo uvesti euro kroz cc.5-7 godina cilj je daljnje smanjenje vanjskog duga a u konačnici svi ovi parametri doprinose poboljšanju investicijskog rejtinga a što opet smanjuje kamate na kredite. Uz poneku reformu ove i iduće godine te Agrokorovu nagodbu smatram da smo najesen u investicijskom razredu.

Kakav je uteg stvorio ovaj TDX za tržište kapitala, gotovo nevjerojatno…

Gledam građevinu, nekretnine …. strelovit rast ….

Siguran sam da će do nagodbe doći i da će nagrada za strpljenje i strah biti nagrađeni dvoznamenkastim rastom crobija..

Nadam se da nisam među jedinim optimistima….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Prodaja automobila u Hrvatskoj skočila 64 posto, a ovo su najprodavaniji modeli

I još jedna vjestca na koju bi reagirali da smo se proljetos zalaufali iznad 2200 bodova (ali nismo) Da nije agrokora mi bi danas bili na 2800-3000 bodova. Uklet narod šta reći.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

crobex 1805,ako zaronimo ispod psiholoških 1800 ajme onda

I Chuck Norris vozi Dajca!! Tko vozi Dajca ima krupna jajca!! Nebojše=Ne boj se ! Ne valja li ga,ne valja, dok ne kroči Nebojse!

Kakav je uteg stvorio ovaj TDX za tržište kapitala, gotovo nevjerojatno…

Gledam građevinu, nekretnine …. strelovit rast ….

Siguran sam da će do nagodbe doći i da će nagrada za strpljenje i strah biti nagrađeni dvoznamenkastim rastom crobija..

Nadam se da nisam među jedinim optimistima….

Ja nakon nagodbe ocekujem potop.
Crobex na 1300 i tako narednih 10 god

Mislim da uopće neće tako biti.

New Report

Close