Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da ova situacija barem sa dividendnim dionicama ne može potrajat vječno.
Prema trgovanju nekih dividendnih dionica rekao bih da 4-5 % dividende na glavnicu je malo u odnosu na 0,1-0,8 %u banci .
Zdrav razum govori da ne može dovijeka tako.

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Da, tako sam i ja mislio na Ledu, pa sad nemam ništa. Bolje i 0,5%, nego srljat, jednom dobit tih 5%, pa ostat bez glavnice. Pazite se, mamac je primamljiv, a zamka čeka.

Da Vas razveselim,

Kalendar trgovinskih dana

U 2018. godini Burza neće raditi subotama i nedjeljama te sljedećim danima:

Petak 30. ožujak Veliki petak

SRETAN USKRS

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Sretan Uskrs nasoj maloj zabokrecini!
Takodjer, sretan nam Todex uskoro.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Koji vrag izvode ovi sa rušenjem cijene s jednom dionicom na tolikom broju dionica na otvaranju? Kakve su ovo manipulacije?!

Ako misle da ću im zbog toga prodati svoje (jako jeftino) kupljene dionice JOŠ JEFTINIJE gadno se varaju…

Pa što te briga tko što misli. Ionako Hanfa uz najavu novog zakona pojačano kontrolira ovakve stvari, pa ako njih ne smeta, što bi se netko posebno trebao radi toga uzbuđivati?

@sisoje
Hanfa uz najavu novog zakona pojačano kontrolira

vi kolega kasnite puna tri dana
ali se odmah primjeti da ste veliki ljubitelj prvotravanjskih aprilililija

Da, pojačano kontrolira. Dobro sam napisao. Ne znam što nije jasno.

Novi zakon će joj omogućiti da se više ne bavi beskrajnim istraživanjima i postupanjima nego da mnogo brže djeluje i sankcionira.

zaronili ispod 1800 bodova … gdje je kraj ovoj tuzi i jadu zvanom ZSE ?

Kraj je da ćemo svi prije ili kasniije uzeti ono što nam je ostalo i otići van na tržišta ili u nešto treće stavit.
Izgleda da je svakim danom sve je jasnije kojim smjerom idemo

poštovane kolege može li se napokon reći da će tržište dionica početi rasti jer došli smo na dnu dna ili ova država više nepostoji

New Report

Close