Tako je.
I onda imas to da oni koji izlaze prodaju onima koji nisko ulaze.
Tko je tu pametniji?
Zato ćeš umjesto dvije espresso kave, naručiti jednu, jer ti je jedna ionako dovoljno, a za drugu espresso kavu (ali doslovno) ćeš kupiti cca. 20-80% neke perjanice ZSE-a (da se malo podsjetiom veleumnog izraza “perjanice”). Ali kao šta sam rekao ovu piramidalnu prevaru od ZSE-a bi bilo fino najbolje zabraniti.
Tako je.
I onda imas to da oni koji izlaze prodaju onima koji nisko ulaze.
Tko je tu pametniji?
Uvijek su pametniji oni koji ulaze…… 🙂
preostali ulagači sve su oprezniji pri kupnji…..kupovni nalozi na mnogim dionicama su sve tanji i slabiji što dovodi u pitanje jednu od najvažnijih stvari na burzi – likvidnost….jer ulagačima je vrlo bitna izlazna strategija ako tržište krene dolje, a s ovakvom nelikvidnošću na burzi uspješna izlazna strategija zapravo ne postoji
da li se događa raspad,kupnje nema
nesretni crobex sve je bliže padu ispod psihološke granice od 1800 bodova
neka prvi baci kamen
tko je pozitivan za 1Q 2018
koji upravo završava za 5 minuta
ovo će biti godina velike pljačke burze
a Gazda je napravio otvorenje
+4%, iako se pola dobiti istopilo ovaj tjedan. Ni sam neznam kako, pogotovo sto imam DLKV i VLEN.
da 4% je super
Zasad oko 5.5%, trend je negativan pa ce se to vjerovatno malo smanjit ali godina je tek na pocetku i dividenda je dobra ove godine racunam da ce bit negdi oko 4.3% pa sve u svemu ne brinem se puno ne ocekujem vecih padova na mojim dionicama, ali kako stvari stoje sentiment bi mogao malo povuc dole sve bar do 1Q.
Suzdrzavam se i dalje od jaceg dokupa jer su kod nas svakakve budalastine moguce … tako da i dalje cekare i strpljen spasen