Kolega , zbog vas i problema na poslu nisam danas ništa tržio, lijepo vam piše kolika je dobit po dionici na izvješću.
Ispricavam se kolega sto vam treba toliko vrmena da pretipkate par brojeva iz pdf godisnjeg izvjesca i podijelite ga sa brojem dionica i cijenom na trzistu… kakav ste vi to bankar? (sala)
Da sam uzeo Dalekovoda po 600,00 i PBZ po 600,00 već bih bio bogat čovjek. Iako je to fantastično za one koje posjeduju te dionice, meni je poprilično riskantno. Svaka čast ko je držao, bit će stvarno da su mirovinci ušli!
Dakle ovo je dokaz koliko smo u biti svi različiti, vama je kolega prilično riskantno kupiti dionicu Dalekovoda i PBZ -a , a istovremeno vam nije riskantno kupiti dionicu PTKM I DDJH??
No coment…..
plavi: ” Kolega , zbog vas i problema na poslu nisam danas ništa tržio, lijepo vam piše kolika je dobit po dionici na izvješću. ” Ispricavam se kolega sto vam treba toliko vrmena da pretipkate par brojeva iz pdf godisnjeg izvjesca i podijelite ga sa brojem dionica i cijenom na trzistu… kakav ste vi to bankar? (sala)
Možda nam internet na poslu radi kao da smo u 20 stolječu!!
Ili sam se ja doma previše naučio na kebelsku brzinu….
Samo jedan pokazatelj, DLKV je na više od 3 BV, PBZ mislim isto (nisam siguran) i nije to samo moje mišlenje.
PTKM tek čeka rasplet koji će biti već svi znamo, a DDJH se trenutno trguje oko BV i nešto se događa, ali sam vrlo malo u njemu.
Možda nam internet na poslu radi kao da smo u 20 stolječu!!
Ili sam se ja doma previše naučio na kebelsku brzinu….
ccc… kolega, kolega, sta bi vam nadredjeni rekli da znaju da vi sate na poslu provodite trgujuci na burzi [smiley2]
Samo jedan pokazatelj, DLKV je na više od 3 BV, PBZ mislim isto (nisam siguran) i nije to samo moje mišlenje.
PTKM tek čeka rasplet koji će biti već svi znamo, a DDJH se trenutno trguje oko BV i nešto se događa, ali sam vrlo malo u njemu.
sto tocno znaci BV? ne mogu shvatiti vaznost koju neki korisnici ovog foruma pripisuju ovom misticnom faktoru… inace ako pogledate profitabilnost ove dvije firme u odnosu na vase favorite vidjet cete zasto su oni na 3 BV-a…
p.s. ako vam je BV vodilja, sto ne kupiste AGMM ili Punt pa i oni su vam na pola buka a da su pritom profitabilnija drustva od DDJH i PTKM (Agmm je cak isplatila i dividendu koja je veca od cjelogodisnje dobiti)[smiley2]
vidim na DDJH neke transkacije prošle po par tisuća komada odjednom, jedna od nekih 6 tisuća, i posljednja 2800 kom!? Radi li se još o ribicama, ili to kupuje FIMA kako neki tvrde?
Radi li se još o ribicama, ili to kupuje FIMA kako neki tvrde?
To kupuje Todoric, neki dan mi je na kavi rekao da ga Djuro jako pali, a odmah poslije djure da ga svrab hvata od Lole Ribar… taman kad je poceo pricati o PTKM uletio nam je Strok i poceo nas gnjaviti sa Arenomturist…
Što sam želio reći, a niste me razumjeli. Gledam potencijal koji dionica može postići. Uzeo sam primjer BV kao jedan od, nikako jedini pokazatelj. Po meni je rizičnije uzimati DKLV po 600,00 kuna nego PTKM po 160,00 kuna i ono što očekujem je puno veća dobit upravo od PTKM.
DDJH je čisto uletila radi adrenalina, ništa bitno, nisam imao namjeru, ali eto dogodila se.