Budd je propao. Smart je još tu ali klimavo jer je agrokor uništio dugoročne a Shoguna se slabo sjećam.
Kad se Kucilo vrati onda znaj da ide Bullčina… za jedno 15 godina.
Šta vam se čini, je li realno očekivati pad Vlade i nove izbore?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sdp-nece-glasati-za-istanbulsku-konvenciju-je-li-to-kraj-andreja-plenkovica/1033228.aspx
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/zadnji-udarac-konzervativne-fronte-istanbulskoj-konvenciji-markic-i-udovice-planiraju-sprijeciti-glasanje-o-istanbulskoj-konvenciji-u-saboru/7148289/
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/PRESEDAN-Crkva-okrece-leda-Plenkovicu-Svecenici-pozivaju-vjernike-na-prosvjed-ispred-HDZ-a
Ljudi moji, čime se mi bavimo i na šta se gubi vrijeme i energija ?!
Kad većina koja misli trgovati na stranim burzama izađe iz pozicija ovdje a mislim da je to vrijeme blizu onda kreće bull…Ma sve ide kontra logike i zdravog razuma, zar ne? Zato samo <10% investitora zarađuje a ostali pljuga...Pogledaj zadnji primjer dlkv,sad kad je svima bilo jasno da se uredno otplaćuju obveze i da će firma/dionica punim plućima naprijed pojavi se štrajk i dionica padne na 15-16 kn umjesto zdravorazumski prema 30kn.
Hvala za update….Gadno.Da li netko zna gdje je nick Bluman….Bio je dobar na analizi zajedno s Prorokom dok ih nije Viro poklopio…
Crobex – roni li ga roni! Na pomolu raspad sustava u HR, pad vlade, novi izbori, fijasko Agrokora, dodatni odliv mladih i starih iz HR. Vani u evropskim državama poput Njemačke, Irske, Švedske već je napravljena jaka baza Hrvata koja se snašla u prvom valu, stambeno se osigurali, pokupovali pokućstvo, namještaj pa sada laganice posreduju pri zapošljavanju uže i šire rodbine. Ovom drugom valu iseljenika je donekle lakše nego prvom jer za prvu ruku imaju gdje stanovati dok se ne snađu.
Sve oči su uprte u turističku sezonu a i to je na klimavim nogama i nesigurno s obzirom na iznenadne vremenske promjene klime i oživljavanje drugih destinacija poput Grčke i Turske. LOše nam se piše u ovoj godini, ako je preživimo čudit ću se!
@amarananab
Zaboravio si na kolone na granici (piranski zaljev) ne da će biti do pola Slovenije, nego do pola Austrije:))
Jedna poslovica kaže – prevedena sa engleskog na hrvatski – ” Kad u nekoj zemlji tema ideologije postane važnija od ekonomije – to je onda zadnji znak za uzbunu”. Eto upravo u takvoj situaciji smo mi, nema kvalitetnih ekonomskih rješenja pa se sve prebacilo na ideološku maglu.
Tehnicka vlada bi bila najbolja stvar.
Nece biti reformi kojih ionako nema te stoga gubitak s te strane ne postoji, ali bi se barem zaustavilo masovno uhljebljivanje i dijeljenje novih prava raznim korisnicima proracuna, sto je plus.
Treba sve privatizirati, zaštititi antitrust zakonima kako se nebi formirali novi monopoli u sprezi s državom pa da vidite rasta kapitala i nataliteta. Ovo stanje u RH, Europi i manjem dijelu SAD-u nije ništa drugo nego smrt socijalizma. I neka, đavo ga odnio. Problem je što kao svaka ranjena zvijer, socijalizam grize, pjeni i batrga se, napravit će još jako puno štete dok konačno ne crkne…
Pamet u glavu i sretno svima!
da malo razbijem te crnjake. pogledajte povijesne cijene npr. adpl, atgr, adris,rivp, ina, mislim i zaba. tko je to držao je li izgubio nešto pretjerano? naravno da se nije smjelo kockati sa vlds, đakovštinom todexom i sličnim. ja sam prošlo proljeće usprkos povremenom vađenju keša bio na ath i od tad tonem ali sam još uvijek daleko od atl. zbir gubitaka i dobitaka je pozitivan. istina bog previše vremena za taj rezultat no kad se odradi slijedeći bull hladno mogu povući sav novac i otići u nešto sigurnije. sve one nickove koje ste spomenuli da su bili veliki stručnjaci ispada da nisu.