Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Serislav,
Nadam se. Lagano mi se kes topi, mislim da ce trziste dolje, ali ne mogu propustit HPB na 500kn, DLKV na 17,20 kn, VLEN na 11,10 kn, KOEI na 670 kn…
Uglavnom sve manje kesa, sve vise dionica, a sve depresivnija situacija…

😂😁 pa kad uskoro potrošiš keš, vidjeti ćeš kako sasvim lako možeš propustiti HPB na 400, DLKV na 14, VLEN na 9, KOEI na 600…🤣🤣🤣😎😎

Ps: NHF, ali znam kako je to, tu sam od 2007… i nikad nije bilo manje aktivnih
[/quote]
Lako moguce, slazem se da nikad nije bilo gore. Nema voloatilnosti ni prometa, samo stojis i gledas kako cijene lagano padaju…
Medjutim, kupujem kad mi je cijena prihvatljiva, a ne kad mislim (staklena kugla) da ce trziste gore.
Pokusavam biti discipliniran.
Jos 20% kesa ostalo i cuvam ga kao oci u glavi i cekam..
P.s. samo da se zna brz sam na okidacu i relativno lako rasprodam sve kad ne ide kako sam planirao
Hvala svima na misljenju…

Rastimo zajedno...

Naprosto je potrebno rješenje Agrokora.
Bez toga nema ništa.
Tek kad ljudi budu sigurni da neće biti usisavačkog vrtloga rasprodaje svega za ulazak u toidex i kad fondovi budu sigurni da neuspjeh nagodbe neće narušiti njihove plasmane tek onda se može očekivati relaksiranija atmosfera.
I ne samo to, nestanak todexa s burze, kao tickera, će prebaciti fokus sadašnjih imaoca te nesreće na nešto drugo. Vidim tamo na topicu da se samo o tome priča kao da je to nešto živo. Nije.
To mora ići na sporedni, pravosudni kolosijek, a život mora krenuti dalje…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Serislav,
Nadam se. Lagano mi se kes topi, mislim da ce trziste dolje, ali ne mogu propustit HPB na 500kn, DLKV na 17,20 kn, VLEN na 11,10 kn, KOEI na 670 kn…
Uglavnom sve manje kesa, sve vise dionica, a sve depresivnija situacija…

😂😁 pa kad uskoro potrošiš keš, vidjeti ćeš kako sasvim lako možeš propustiti HPB na 400, DLKV na 14, VLEN na 9, KOEI na 600…🤣🤣🤣😎😎

Ps: NHF, ali znam kako je to, tu sam od 2007… i nikad nije bilo manje aktivnih
[/quote]
Lako moguce, slazem se da nikad nije bilo gore. Nema voloatilnosti ni prometa, samo stojis i gledas kako cijene lagano padaju…
Medjutim, kupujem kad mi je cijena prihvatljiva, a ne kad mislim (staklena kugla) da ce trziste gore.
Pokusavam biti discipliniran.
Jos 20% kesa ostalo i cuvam ga kao oci u glavi i cekam..
P.s. samo da se zna brz sam na okidacu i relativno lako rasprodam sve kad ne ide kako sam planirao
Hvala svima na misljenju…
[/quote]
ovo tržište i ovakvo trgovanje će iznjedriti mnogo Buffetta

Toliko su svi najavljivali i očekivali bolji kredini rejting, a kad tamo – ćorak !

Moody’s objavio novo izvješće i rejting za Hrvatsku, uz jedno upozorenje

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/moody-s-potvrdio-ba2-kreditni-rejting-hrvatske-hrvatska-sporo-provodi-reforme-a-agrokor-je-rizik-za-gospodarstvo—510244.html

I dalje smo ispod investicijskog ranga.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Čekamo S&P 23.03. pa da vidimo čija majka crnu cunu prede…

ex maratonac, ex neumoran (05.10.2007.)

Evo da možete usporediti:
https://www.hnb.hr/temeljne-funkcije/medunarodni-odnosi/kreditni-rejting

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Naprosto je potrebno rješenje Agrokora.
Bez toga nema ništa.
Tek kad ljudi budu sigurni da neće biti usisavačkog vrtloga rasprodaje svega za ulazak u toidex i kad fondovi budu sigurni da neuspjeh nagodbe neće narušiti njihove plasmane tek onda se može očekivati relaksiranija atmosfera.
I ne samo to, nestanak todexa s burze, kao tickera, će prebaciti fokus sadašnjih imaoca te nesreće na nešto drugo. Vidim tamo na topicu da se samo o tome priča kao da je to nešto živo. Nije.
To mora ići na sporedni, pravosudni kolosijek, a život mora krenuti dalje…

sve te kontaminirane todex dionice treba delistirati sa ZSE, resetirati stanje u glavama na 0 što se todexa tiče i krenuti dalje. to se pogotovo odnosi na ove što sada nariču jer su špekulirali pa zaglavili u todeksu. riskirali ste i popušili, prihvatite to i krenite dalje. ovo samozavaravanje kako će vam netko nešto dati…od toga nema ništa

Monty Python Style: Zagrebačka burza potpisala sporazum o razumijevanju s Argentinskom burzom
http://zse.hr/default.aspx?id=82168

Kako se trguje, izgledno da će do ljeta u redovnom režimu za trgovanje ostati desetak dionica. “Bravo” za upravu ZSE, “bravo” za vladu i njen “stimulativni” porez na KD

Ignore: KressoM, delux

OTP se izgleda aktivirao na Maistri.
Očekujem da će se to dogoditi i na LKPC,VLEN i JDPL

Ovdje je za umrijeti od dosade, ako ne od starosti. Jer ćemo i ostariti ovdje, čekajući idući tržišni ciklus.

Zanimljiva je trgovina https://www.nbim.no/en/the-fund/ u 2017 godini

New Report

Close