Ah, danas nije bio baš prekrasan dan, ali ne žalimo se previše.[smiley2]
Meni je porastao portfelj danas za oko 1.5%. Sad sam na 3% do ATH, prije korekcije.
Za slijedeća tri tjedna pretpostavljam da će imati najmanju likvidnost jer ulazimo u sam špic sezone. To ne znači da cijene neće gore, jer se zapravo preko ljeta poprilično smanjuje free float, zbog odsutnosti dioničara. [smiley11]
Očekivanje izlaska izvješća, kao i mogući dobri rezultati podignut će Crobex više od 5% u idućih 30 dana.
Mislim da će se i promet povećati, kao i likvidnost pojedinih slabo likvidnih dionica.
Od jutros sam na putu u ZG i evo me sad nazad.Lijepo i veselo Vam je bilo danas baš mi je žal šta nisam pratija trgovinu i nadokupio ADPL na 247 i z.
Vidim da su moje uzdanice dobro poskočile ali nažalost na Abacusu se neda otvoriti Abac trade baš me nervira 10 puta sam pokušava ali izgleda da im je opet nešto ” ciknulo”[smiley9][smiley11][smiley10][smiley9]
ims na njihovim stranicama objasnjenje..sutra popodne bi trebalo proradit..nest popravljaju…
Od jutros sam na putu u ZG i evo me sad nazad.Lijepo i veselo Vam je bilo danas baš mi je žal šta nisam pratija trgovinu i nadokupio ADPL na 247 i z.
Vidim da su moje uzdanice dobro poskočile ali nažalost na Abacusu se neda otvoriti Abac trade baš me nervira 10 puta sam pokušava ali izgleda da im je opet nešto ” ciknulo”[smiley9][smiley11][smiley10][smiley9]
Mozda je do tvoje veze. Meni je radio sasvim normalno.
Da sigurno je do moje veze bilo.
Puno je lijepo kad ti potf.poskoči za cca 2.4% u jednom danu možda čak i malo previše za moj ukus.[smiley11][smiley2]
I meni je radio ABAC trade super u petak, zapravo predobro,………hehe
10 sec od naloga do pojavljivanja na mostichu…hehehe
I meni je radio ABAC trade super u petak, zapravo predobro,………hehe
10 sec od naloga do pojavljivanja na mostichu…hehehe
i meni,a prilično sam ih izmaltretirao sa liparenjem po bidu 🙂
Reko bi neko ovde na forumu”””ode jadroplov””””[smiley11]
Tečaj valuta
Kamatne stope
Obveznice
Podaci se objavljuju s odgodom od 15 minuta
ZSE – dionice (zadnji update 10:15) 23.07.2007
Oznaka Najniža Najviša Zadnja Prosječna Kupovna Prodajna Količina Promet Promjena
HDEL-R-A 1.342,11 1.438,99 1.438,99 1.405,45 1.400,00 1.438,99 841 1.181.984,71 4,27%
Na kojoj je ovo burzi??????? meni mostic ne pokazuje ništa osim transakcije na 1420kn.