Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zadnja prilika za ZSE da se pokrene.

ta prilika je propala krajem 4. mjeseca prošle godine kad je eksplodirao agrokor i blokirano trgovanje todexom i to će trajati i dalje dok se sve ne resetira tj. dok sadašnje dionice belja, leda, jamnice ne maknu sa burze pa svi zaborave na njih jer tu su spržene milijarde kuna ulagača koje se nikada neće vratiti.
rane su još previše svježe da bi sadašnji ulagači ubacili nekakav dodatni keš na burzu, a kamo li obična raja kojima je kladionica vrhunac ulaganja.
taman kad rane počnu zacjeljivati, doći će i ta očekivana velika korekcija na stranim burzama koja će zatući na dno ovo što se još kako tako drži na zse

evo još malo optimizma

Ekonomska klima u Hrvatskoj poboljšana u siječnju, najsnažniji optimizam u industriji

https://www.vecernji.hr/biznis/ekonomska-klima-ek-rast-1223067

Rješavanje todexa biti će jači okidač za TK nego bilo kakav IPO Ina-Hep… tako da neminovno je da se sve ove silne dobre vijesti kad tad otključaju.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

evo još malo optimizma

Ekonomska klima u Hrvatskoj poboljšana u siječnju, najsnažniji optimizam u industriji

https://www.vecernji.hr/biznis/ekonomska-klima-ek-rast-1223067

Da zato je pala industrijska proizvodnja u prosincu.
Da bi bili optimistićni u siječnju.

I ja sam optimističan posle Božića i Nove godine.
Imam preveć masti i šećera pa sam optimista.

Do 6. Mjeseca zmršavim vjezBANjem pa sam opet pesimista.

Optimista–pesimista=realista=$€£$

Rješavanje todexa biti će jači okidač za TK nego bilo kakav IPO Ina-Hep… tako da neminovno je da se sve ove silne dobre vijesti kad tad otključaju.

Sve ovisi KAKO će se todex riješiti. Izvuku li mali ulagači bar dio uloga, moguće da će to pogurati tržište gore, ali ako bude 0 koju najavljuje Ramljak, onda nema te vijesti koja će pogurati ZSE gore jer tko će se više usuditi ulagati novac na burzi gdje su ulagači zadnja rupa na svirali, gdje se lažiraju FI i gdje se malima otme sva imovina?!?

Ignore: KressoM, delux

Uložit će kad krene rast. Uvijek ulože. I uvijek će se ulagati.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Zadnja prilika za ZSE da se pokrene.

ta prilika je propala krajem 4. mjeseca prošle godine kad je eksplodirao agrokor i blokirano trgovanje todexom i to će trajati i dalje dok se sve ne resetira tj. dok sadašnje dionice belja, leda, jamnice ne maknu sa burze pa svi zaborave na njih jer tu su spržene milijarde kuna ulagača koje se nikada neće vratiti.
rane su još previše svježe da bi sadašnji ulagači ubacili nekakav dodatni keš na burzu, a kamo li obična raja kojima je kladionica vrhunac ulaganja.
taman kad rane počnu zacjeljivati, doći će i ta očekivana velika korekcija na stranim burzama koja će zatući na dno ovo što se još kako tako drži na zse
[/quote]

Ma ne znam,meni je ZSE horror nemam ja živaca ni upaliti PBZ investor a kamoli ulagati i pratiti.Ono što mogu reći je da me ljudi većinom pitaju za Bitcoin i jedan za ulaganje na stranim burzama,dionice.ZSE nitko ni ne spominje više.

"Only dead fish swim with the stream"

kad vidim naziv ove teme
NO COMMENT 🙁

mi smo ipak zemlja slučaj

Naravno ljudi pitaju za bitcoin sad kad je bitcoin već odradio najveći rast… tako će pitati i za dijonice kad crobex bude pri vrhu. ‘Ljudi’ meni ne znače ništa, ‘ljudi’ pojma nemaju.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Dosadno, dosadno, i dosadno…….
Ima li još dvadesetak papira u redovnom trgovanju……ovi su stvarno napravili sve što se moglo da se ne trguje…
Možda bi ih bojkot priveo pameti ?
A sve izgleda kao da ga prešutno već primjenjujemo.

Dosadno, dosadno, i dosadno…….
Ima li još dvadesetak papira u redovnom trgovanju……ovi su stvarno napravili sve što se moglo da se ne trguje…
Možda bi ih bojkot priveo pameti ?
A sve izgleda kao da ga prešutno već primjenjujemo.

Bez sikiracije,
ako se slučajno makne todex s tk, trenutno imamo još petnajstak izdanja za trgovanje DRAŽBE, možemo očekivati gašenje redovnog trgovnja.

Dakle ulogirate se u 12.55, pogledate što je interesantno i nakon realizacije K/P maknete se s TK, dakle potrošite svega 10 min.

Mislim da je Gažićka i ekipa vidoviti i da konačno misle na nas ulagače, naše vrijeme, još ćemo se mi njima zahvaljivati… 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Evo kako izgleda ZSE trgovanje u svoj svojoj veličini……
Danas na KTKS……

Datum Prva Najviša Najniža Zadnja Prosječna Promjena % Broj transakcija Količina Promet

30.1.2018 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 -90,00 1 1 1,00

– 90% sa jednom kumom prometa…….:):):)

New Report

Close