Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

“”serislav”
Onaj koji predvidi psihologiju mase je pobjednik.Kod Hrvata očito postoji sve jača sklonost kockanju.a kako
BDP raste jasno je da će se ta povećanje plaća biti dodatnoa injekcija za izlaganje riziku.Naravno da tu
u obzir ulazi i Todex,jer su tu koeficijenti izuzetno visoki.

Meni ovaj nalog na prodaji Dlkv na 21 kn izgleda da želi pritisnuti prodaju niže kako bi jeftinije kupio. Zašto bi inače gomilao sve na hrpu.

pa zato jer želi prodati. ako misliš drugačije kupi njegove dionice i problem riješen

Da nebi bio spam, ali ekipa iz mojeg okruženja, i šireg, dakle ekipina ekipa, 85% se okreću investicijskom zlatu . Izlaze iz fondova, i oni rijetki iz dionica .

pa normalno, tko je lud ovdje više ulagati?!? ekipa koja se bavi ulaganjem u dionice odlazi sa zse na normalne burze!

Da nebi bio spam, ali ekipa iz mojeg okruženja, i šireg, dakle ekipina ekipa, 85% se okreću investicijskom zlatu . Izlaze iz fondova, i oni rijetki iz dionica .

Ostajem kao posljednji Mohikanac .

Kakva je situacija kod vas ?

situacija je takva da ekipa u mom okruženju i kad bi imala novce za investiranje još uvijek pojma nema kako se to tehnički izvodi. za sad im je sportska kladionica najdalji domet.
[/quote]Što je to investicijsko zlato?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Meni ovaj nalog na prodaji Dlkv na 21 kn izgleda da želi pritisnuti prodaju niže kako bi jeftinije kupio. Zašto bi inače gomilao sve na hrpu.

pa zato jer želi prodati. ako misliš drugačije kupi njegove dionice i problem riješen
[/quote]
Za koga ti radis? A mozda si samo frustriran sto si dionicar todexa…

""serislav"
Onaj koji predvidi psihologiju mase je pobjednik.Kod Hrvata očito postoji sve jača sklonost kockanju.a kako
BDP raste jasno je da će se ta povećanje plaća biti dodatnoa injekcija za izlaganje riziku.Naravno da tu
u obzir ulazi i Todex,jer su tu koeficijenti izuzetno visoki.

Tako nekako.
S tim da je za onaj ishod kod kojeg je koeficijent visok pak vrlo mala mogućnost ostvarenja istog.
Onako, piše sitnim slovima, zapravo krupnim, ali koga briga…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

valjda je ovo http://investicijsko.aurodomus.hr/index.php?gclid=Cj0KCQiAzMDTBRDDARIsABX4AWy6b7aDanI2UWUC4lRoQX9mk4AIaPEYG8iCwuO4utT3r4_NZbshZysaAsxJEALw_wcB

i šta sad s tim?? Koja je svrha ovakvih gluposti??

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Čudan štedno-investicijski proizvod koji – za sada , generira iznadprosječnu dobit i kakvu-takvu sigurnost uloga ( za sada) .
Mada, skeptik kakav jesam, u sve sumnjam, pa tako mislim da već dolazi do kritične mase, koja ulazi u to, a pametni lagano kapitaliziraju .

( Svaka ulaganja su najbolja od početka i u rastu….)

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Meni je stara već godinama u tome, po meni ponzi ali neka, dok ide ide.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Nakon Agrokora i lažnih FI žao mi je što se i sam nisam držao kladionice, pravila su tamo poštenija, a gubitci manji.

kolega rizici na todexu su već par godina prije bili vidljivi iz aviona. možda se je ipak radilo o pohlepi?

who dares, wins

@popolo
[/quote]
Za koga ti radis? A mozda si samo frustriran sto si dionicar todexa…
[/quote]Hm, ispricavam se, ti si u Đuri. Koji ti je prosjek? 4x,xx ili…?

Ja sam 2016 kupio Au početkom godine na 1080-1090 USD i riješio ga na 1280 nakon izbora Trumpa.
Skroz neloše.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close