Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.ht.hr/odnosi-s-investitorima/modal-dividenda/

Noviulagac, hvala!

Nema na cemu.
Innace. Kad se zbroji sve, HT i nije bio tako lose ulaganje.
Nadam se da ce dividenda bar na 8-9kn.
To bi bilo sasvim OK na ovu cijenu

@ Juka

Svaka čast da ste uspjeli zaraditi.

Ali dosta ovisi o tome kada ste ulazili u pojedinu dionicu.

Bio je ADPL I PREKO 200 kuna, pa je pao na 30 kuna.
Ja sam KODT kupio prije nekoliko godina na cca 880-900 kuna.
ATPL je bio realno na 1500-2000 kuna, a krenuo je s 50 kuna.

Imamo ovdje i HT na 330 kuna, pa ERNT na 2000 kn . Ja sam je kupovao na 900 kuna, dokupio još na 1000 kuna. Sad razmišljam da se i nje riješim.
Veterina na 50-70 kuna. Prodano po cijeni istiskanja.

INA na 900 kn. Prodao na 3500-4000 kn.

S druge strane imamo IGH 20000 kn, INGRa nek bude 100 i 50 kuna, VDKT 400 kuna HDEL itd.

Ono što sam htio reći da osim turista koji su toliko skočili jer nemate drugih dionica u koje bi ulagali, uglavnom se nije isplatilo biti u jednoj dionici cijelo vrijeme.

Puno više se može zaraditi uskakanjem i iskakanjem iz neke dionice.

Naravno, najsigurnije je ući u dionice koje će u stečaj jer nakon ogromnog pada imate siguran rast za 30-40 %.

Da li ste mogli bolje proći vani? Mislim da da.

Ali to ovisi o svakom pojedinom ulagaču i trudu da upozna dionicu i firmu u koje ulaže.

Naravno, važno je i poslovno okruženje u kojem firma radi.

Nažalost, kod nas znamo kakvo je pa nas to ne može iznenaditi.
Ako Vam ulaganje na ZSE ide, nemojte mijenjati konja koji dobiva.
Makar malo šepa.

Lp

@hasenfefer

Slažem se. Ne treba mijenjati još konja. Turisti će i dalje nastavit rast. A vi će te gledati sa strane.

Juka, 30.01.2018. u 00:08
Nažalost, kod nas znamo kakvo je pa nas to ne može iznenaditi.
Ako Vam ulaganje na ZSE ide, nemojte mijenjati konja koji dobiva.
Makar malo šepa
Juka, 30.01.2018. u 00:08

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

U regiji gotovo sve tvrtke uvjerene u rast tržišta kapitala

U regiji gotovo sve tvrtke uvjerene u rast tržišta kapitala

Da nebi bio spam, ali ekipa iz mojeg okruženja, i šireg, dakle ekipina ekipa, 85% se okreću investicijskom zlatu . Izlaze iz fondova, i oni rijetki iz dionica .

Ostajem kao posljednji Mohikanac .

Kakva je situacija kod vas ?

situacija je takva da ekipa u mom okruženju i kad bi imala novce za investiranje još uvijek pojma nema kako se to tehnički izvodi. za sad im je sportska kladionica najdalji domet.

who dares, wins

Nakon Agrokora i lažnih FI žao mi je što se i sam nisam držao kladionice, pravila su tamo poštenija, a gubitci manji.

situacija je takva da ekipa u mom okruženju i kad bi imala novce za investiranje još uvijek pojma nema kako se to tehnički izvodi. za sad im je sportska kladionica najdalji domet.

na kladionici bar imaju 30% šanse za dobitak, na zse su koficijenti puno lošiji

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ništa novo.S obzirom da se na Todexu osjeća dašak optimizma,kod ostalih će se osjetiti dašak pesimizma.Ili narodski rečeno:Todex naprijed,ostali stoj,može i nazad!

lopina
Nažalost, izgleda da imate dovoljno sljedbenika.
Ekvivalentno činjenici da je promet u kladionicama porastao triput.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Meni ovaj nalog na prodaji Dlkv na 21 kn izgleda da želi pritisnuti prodaju niže kako bi jeftinije kupio. Zašto bi inače gomilao sve na hrpu. Možda nemam pojma.

New Report

Close