Nema na cemu.
Innace. Kad se zbroji sve, HT i nije bio tako lose ulaganje.
Nadam se da ce dividenda bar na 8-9kn.
To bi bilo sasvim OK na ovu cijenu
@ Juka
Svaka čast da ste uspjeli zaraditi.
Ali dosta ovisi o tome kada ste ulazili u pojedinu dionicu.
Bio je ADPL I PREKO 200 kuna, pa je pao na 30 kuna.
Ja sam KODT kupio prije nekoliko godina na cca 880-900 kuna.
ATPL je bio realno na 1500-2000 kuna, a krenuo je s 50 kuna.
Imamo ovdje i HT na 330 kuna, pa ERNT na 2000 kn . Ja sam je kupovao na 900 kuna, dokupio još na 1000 kuna. Sad razmišljam da se i nje riješim.
Veterina na 50-70 kuna. Prodano po cijeni istiskanja.
INA na 900 kn. Prodao na 3500-4000 kn.
S druge strane imamo IGH 20000 kn, INGRa nek bude 100 i 50 kuna, VDKT 400 kuna HDEL itd.
Ono što sam htio reći da osim turista koji su toliko skočili jer nemate drugih dionica u koje bi ulagali, uglavnom se nije isplatilo biti u jednoj dionici cijelo vrijeme.
Puno više se može zaraditi uskakanjem i iskakanjem iz neke dionice.
Naravno, najsigurnije je ući u dionice koje će u stečaj jer nakon ogromnog pada imate siguran rast za 30-40 %.
Da li ste mogli bolje proći vani? Mislim da da.
Ali to ovisi o svakom pojedinom ulagaču i trudu da upozna dionicu i firmu u koje ulaže.
Naravno, važno je i poslovno okruženje u kojem firma radi.
Nažalost, kod nas znamo kakvo je pa nas to ne može iznenaditi.
Ako Vam ulaganje na ZSE ide, nemojte mijenjati konja koji dobiva.
Makar malo šepa.
Lp
@hasenfefer
Slažem se. Ne treba mijenjati još konja. Turisti će i dalje nastavit rast. A vi će te gledati sa strane.
Ako Vam ulaganje na ZSE ide, nemojte mijenjati konja koji dobiva.
Makar malo šepa
U regiji gotovo sve tvrtke uvjerene u rast tržišta kapitala
Da nebi bio spam, ali ekipa iz mojeg okruženja, i šireg, dakle ekipina ekipa, 85% se okreću investicijskom zlatu . Izlaze iz fondova, i oni rijetki iz dionica .
Ostajem kao posljednji Mohikanac .
Kakva je situacija kod vas ?
situacija je takva da ekipa u mom okruženju i kad bi imala novce za investiranje još uvijek pojma nema kako se to tehnički izvodi. za sad im je sportska kladionica najdalji domet.
Nakon Agrokora i lažnih FI žao mi je što se i sam nisam držao kladionice, pravila su tamo poštenija, a gubitci manji.
situacija je takva da ekipa u mom okruženju i kad bi imala novce za investiranje još uvijek pojma nema kako se to tehnički izvodi. za sad im je sportska kladionica najdalji domet.
na kladionici bar imaju 30% šanse za dobitak, na zse su koficijenti puno lošiji
Ništa novo.S obzirom da se na Todexu osjeća dašak optimizma,kod ostalih će se osjetiti dašak pesimizma.Ili narodski rečeno:Todex naprijed,ostali stoj,može i nazad!
lopina
Nažalost, izgleda da imate dovoljno sljedbenika.
Ekvivalentno činjenici da je promet u kladionicama porastao triput.