Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo, netko je u jednoj transakciji kupio 91 komad INGRE.
To je ca. 3,5 milja kuna u jednoj transakciji.+2,8 %
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ošlo i onih 200 i kusur komada sa KODT-P-A.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

ni KODT- P-A nije loš , u jednoj transakciji uzeto 221 komada na 3850… sad je prva prodaja 3900 samo 10 komada…. može li bolje?….[smiley2]

Scio me nihil scire

Sve izgleda OPTIMISTIČNO, a evo i malo činjenica:

Pariški CAC 40 je porastao 0,84 posto, belgijski BEL-20 0,63 posto, frankfurtski DAX 0,93 posto, a britanski FTSE 100 0,8 posto.

Morgan Stanleyev MSCI indeks azijsko pacifičke regije je nakon dva dana minusa zabilježio porast od 0,3 posto.

Bakar je u New Yorku jučer porastao 0,3 posto čime je počeo povratak na prošlotjedne razine, a zlato je rastom cijene od 1,2 posto doseglo razinu s početka lipnja. Futures ugovori za naftu su na zatvaranju trgovanja porasli 1,4 posto na preko 75 dolara po barelu što je najviša zaključna cijena barela od lanjskog kolovoza.

Regionalni dionički indeksi su poskočili i nakon što je kineska državna statistika pokazala kako je u drugom kvartalu gospodarstvo raslo brže nego u posljednjih 12 godina.

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

samo podhlađena salata od morskih plodova uz dobar plavac mali možda bolje prija…… i to kažem…možda….[smiley2]

Scio me nihil scire

ni KODT- P-A nije loš , u jednoj transakciji uzeto 221 komada na 3850… sad je prva prodaja 3900 samo 10 komada…. može li bolje?….[smiley2]

može i biti će…. !

samo podhlađena salata od morskih plodova uz dobar plavac mali možda bolje prija…… i to kažem…možda….[smiley2]

Bolje je to od svake burze.
Najbolju salatu od morskih plodova ikad sam jeo u Pločama, bilo i jegulje unutra, a sve svježe… Bilo je to prije više od 10 godina, a i dan danas mi se vrati okus.

No respect

Evo i 30 milijuna redovnog u dva sata.

A sad pauza – lunch time! din, din, din….

No respect

Evo, netko je u jednoj transakciji kupio 91 komad INGRE. To je ca. 3,5 milja kuna u jednoj transakciji.+2,8 % [smiley2]

Odmah se polakomili ljudi, sada preko 37 000 na kupnji ima već 29 komada, od 37 500 ima 11 komada.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

kad sam u Biogradu svratim u restoran kod GUSTE uz samu marinu…. rižoto im je savršen… a tek jadranske lignje….. eto baš se veselim , danas opet idem dolje…. a večera je zagarantirana….
A u Pločama nisam bio, ali pamtim preporuku kolega…..za svaki slučaj…..

Scio me nihil scire

.. i da se vratimo na temu….. očito je kolega ententinis dobar prognostičar …prognozirao je KODT-P-A do kraja tjedna na 4000… nismo daleko…uzeto na 3900 svih 10 komada…. sad je prva prodaja na 3980 i to 20 komada….[smiley2]

Scio me nihil scire

Dosta zanimljive transakcije na ptkm

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

New Report

Close