Mislite li na onaj Korf šta je držao Rivp?
Zbog čega? Zar dalekovod ne postavlja dalekovode?
Uskoro će nove tehnologije osigurati bežični prijenos struje, koji će biti jeftiniji od dalekovoda.
Kaj bu onda dalekovod radio?
[/quote]
dali je to prizivačima novih tehnologija u vidu bežičnog prijenosa energije i ostalog
proradila panika da neće vlak uteći?
ako je vlak bežični sve se može dogoditi kaj ne?
po domaću rekli bi
beži jankec,beži jankec cug bu ti pobegel
dajte taj cug zavežite sa nekom žicom da se pesimisti ukrcaju
😀
p.s.
spojimo nespojivo?
pesimizam i tehnologije budućnosti
kontradiktorno ili ne?
odgovor sutra ujutro na jednom dalekovodnom a možda i dalekometnom izdanju
koje “nebi smjelo” pa ću spavati bez gradelanja i mokrih snova.
😀
Uskoro će nove tehnologije osigurati bežični prijenos struje, koji će biti jeftiniji od dalekovoda.
[/quote]
Bezicni prijenos vecih kolicina energije je prakticno neostvariv.
Znaci, nije fizilalno nemoguc, sasvim je moguc, vec postoji, ali je neostvariv na razini megavata i vise u konfiguraciji nase civilizacije, sa svim prometalima itd.
Najbitnije je da se vidi na vise dionica rast i ono sta je zanimljivo da taj rast nije zanemariv
ovaj “rast” je smijurija, prometi su nikakvi i to potvrđuje da trguju samo burekđije među sobom pa masa njih kupi i proda više puta istu dionicu u danu pa ispada nešto veći promet, a realno je ista šaka jada kao i do sada
[/quote]
Kaj bu radio,valjda će trebati natrag dalekovode razmontirati,da nam ne nagrđuju prirodu.
Kolegice i Kolege, što dobijete kada na poslovnom.hr kliknete na : “BURZE LIVE”?
Meni izbaci slijedeće: 11. siječanj 2018. 16:00:13.
Je li to moguće?
isto. ali odi na ovo. ja to često koristim jer je preglednije nego kod brokera. jedino ne znam zašto od neki dan nema više ljubljanske i bse.
https://www.hrportfolio.hr/burza
[/quote]
Hehe mislim da ni sam ne vjerujes u ovo sta si napisao, ako zazivi prijenos vece kolicine energije na vecim udaljenostima, ja sam spreman ostati bez cijelog portfelja dlkv, ali to ne vjerujem da ćemo mi doživiti.
Do tada će biti još ohohoho kriza i euforija, a ZSE je jos u krizi, tako da ako vani i krenu padati, ovdje nemaju sa cega pasti. Kako da padnes kad si već na podu, možeš se samo izvaliti i sjesti 😂😂
Svasta ljudi kazu i ostanu zivi.Kad bi to bilo tako zar bi Skandinavci ulagali stotine milijuna eura u mreze dalekovoda.Smijurija
danas nastavlja najavljena stagnacija Crobexa od srijede
tragikomično trgovanje.
sve je kao jeftino, ali nitko ne bi dao 2-3% više i skinuo dionice s prodaje, toliko o jeftinoći na ZSE
malimllr@
kolega pustite crobex to vam je sunce,tko gleda u njega neće vidjeti ono što se oko njega događa.
crobex nije pružio mrvice u zadnjih nekoliko godina koliko će u avg pružiti necrobex.
crobex je potrošen,ispucao je veliku večinu svog potencijala rasta.
necrobex je budućnost kakoja gledam ali i kako osjećam na svojoj koži posljedice oportunih gubitaka radi nedovoljno brze reakcije,nedovoljne odlučnosti,liparenja na bidu.
nema “lakše love” od ulaska u ovakvoj situaciji dok je necrobex još značajno podcijenjen.
da sada ne navodim sve primjere a može i svatko sam izvaditi pričekat ću zse mjesečni izvještaj za dokaze CnB svojih očekivanja.
za mene će to biti dokaz početka bulla a neće biti prekasno i godinu ili dvije ali držim da to neće biti TO.
ono radi ćega smo mi koji jesmo tu di jesmo?
možda i griješim,nebi bilo….
p.s.
za mene je sve OK dok svatko dobije kako si izabere i kako si je tko sam želio a “problemi” mi počinju kada
takvi nisu zadovoljni i za to optužuju ii traže krivce u drugima za ono što jesu li nisu po vlastitom izboru.
a toga vidim u nemalim količinama pa mi dođe da se pitam…..