Vidi se rast na nesto dionica ili barem botomiranje. Cak mozda i prelijevanje s naraslog Todexa, hahahaaha.
Ali sve je to jos uvijek na slabom prometu.
Ma nema nista bez jakog okidaca ili kumulativa slabijih koji ce prevagnuti nad ovim uzasom.
Idu sad izvjesca pa opet rejting pa nagodba.
I onda ce se valjda otkraviti.
meni danas prošlo 620 DLKV po 20,30-20,70 sakupljenih po 17,50-17,30 pa što sada da radim, da pobacam te bureke ili da ih nosim u pučku kuhinju, nisam stvarno više pametan, da li na burzi trgovati ili samo tratiti vrijeme i gledati
[/quote]
Budeš vidio za godinu, dve jel si se zahebao ili dobro napravio.
Kao ekipa na atpl pred 2 godine kad je naraslo sa 100 na 200 pa bli sretni Sta su kapitalizirali rast od 100% 😎😎
@eurekaeu
Dobro im ti govoriš…
Samo im još reci…
Tko lud bi ovo kupovao po ovim cijenama…opet se naivcima uvaljuju preskupi papirići kojih ima na milione..
kao što sam nekolko puta ponovio daleko veći potencijal rasta leži u necrobexu.
oni koji će gledati u crobex kao sunce ostat će zasljepljeni onim što se pored njega događa.
a što se događa?
pa nije tajna samo malo utrošiti vremena i brzo će biti materijala za zaključivanje i izvlačenje najizglednijeg scenarija.
nekad kasnije doći će i neselektivan rast ali kome treba neselektivan kada se nudi selektivan i to sa vrlo respektabilnim prinosima anualizirano.
tko imalo prati zna da ima više primjera sa anualiziranim prinosom u 2018 i >1000%(tisuću %)
druga je stvar što večina drži da se to” nebi smjelo” događati i da umjesto da ugrabi ponuđeno gubi vrijeme na širenje pesimizma i depresije.
držim da vam je to račun bez krčmara jer :
https://www.marketwatch.com/story/head-of-worlds-largest-hedge-fund-says-if-youre-holding-cash-youre-going-to-feel-pretty-stupid-2018-01-23?siteid=yhoof2&yptr=yahoo
ovi vam se nedaju impresionirati sa genom pesimizma i depresije.
oni znaju da se lova zarađuje na optimizmu i imaju “alate” kako će i dio zakletih depresivaca
navući da participiraju.
a raspolažu sa takvom količinom casha da njima kikiriki lovom mogu naš market značajno podignuti.
rejting nam je digunt i dim je tu a sa dizanjem u investicijski stići će i bijeli miševi.
tko ne vjeruje neka se prisjeti kako je to išlo u prošlom bullu kada su penzići stajali u redovima za dionice iako im nije baš bilo puno toga jasno zašto su u tom redu.
tko se kladi da se u nekim razmjerima to neće ponoviti taj će svoju kožu izgledno obogatiti za jedno veliko iskustvo živi bili…
zar je to poblem ?
pa biti će opet bulla za 10,15 ili 20g a što je to u životu jednog pojedinca?
ovdje je vrlo izgledno samo pitanje koliko će oni koji će poslije propustiti u odnosu na one koji će prije.
zašto?
jer smo u velikom zaostatku za stranim marketima i još puno važnije jer imamo fundamente u makroekonomiji za skok marketa.
a tko u to ne vjeruje već se kladi na svoj pesimizam neka prouči kako nas vide stranci koji kupuju naše obveznice.
to je sve samo ne pesimizam i depresija pa ako je cijeli svijet u zabludi a naš pesimizam i depresija u pravu ja ću mu se pokloniti i nakloniti do poda.
da sam to kojim slučajem do sada napravio sada bi imao nemalo razloga da me mori SŽJ,noćno gradelanje i ostalo iz kategorije po vl izboru.
a ovako baš me zabavlja očekivanje prihvaćanja, preobraćenja,progledavanja,prosvjetljenja…..
pošto sam među rijetkima ako ne i jedini koji gledam kroz spammerske naočale
možda i griješim,nebi bilo….
iako do sada je to bio vrlo kvalitetan benchmark
time will tell
U zadnjem stadiju svjetskog bull runa, tamo negdje 2020, doci ce potreba da se napucaju sve svjetske burze jer ce prinosi na glavnima vec biti odradjeni.
Tad ce se dogoditi ono o cemu prica migra, izuvanje penzica za lovu.
Siguran dogadjaj. Vjerovatnost 1/1.
Samo treba biti strpljiv i spreman.
2020 zvuči daleko ALI ima jedan veliki problem a taj je da market nikoga ne ćeka nego na njemu u bullu koji je vrlo izgledan
oni koji će prije naplate onima koji će poslije točka.
mogu se pohvaliti sa vl primjerima kako sam u zadnjih 10 dana lipareći se po bidovima izvisio i sada mi je opcija plaćati >30% skuplje.
to je samo 10 dana a što će biti za 100 ili 500 dana?
opet će SŽJ puniti rijeke a možda i mora,oceane
za sve one koji ne vjeruju ,koji ne žele vjerovati u suprotno ili eventualno ne žele da drugi u to vjeruju radim na tablici koja će plastičnije,realističnije,objektivnije prikazati kretanja na marketu.
i dokazati da bull nije nešto što će se možda događati već se događa i da će izgledno
odbijanje prihvaćanja imati svoj oportunu cijenu.
možda je i spammerska pogreška u pitanju
😀
Vidi se rast na nesto dionica ili barem botomiranje. Cak mozda i prelijevanje s naraslog Todexa, hahahaaha.
Ali sve je to jos uvijek na slabom prometu.
Ma nema nista bez jakog okidaca ili kumulativa slabijih koji ce prevagnuti nad ovim uzasom.
Idu sad izvjesca pa opet rejting pa nagodba.
I onda ce se valjda otkraviti.
Velik promet obicno ide pred kraj ne kad je pocetak
nemojte zaboraviti porez uplatiti…do 28.2. imate vremena
ps. tesko je gledati nasu burzu pokraj ovakvog nyse, kakav je ovo bull pocetak, cudo….
al uvijek postoji ona, strpljivima se vrati, kad tad…AUHR i VIRO strong buy
Dlkv je budući korf kroz period od 3godine…🙂
Zbog čega? Zar dalekovod ne postavlja dalekovode?
Uskoro će nove tehnologije osigurati bežični prijenos struje, koji će biti jeftiniji od dalekovoda.
Kaj bu onda dalekovod radio?
Vidim da optimisti i dalje pišu romane, makar su rekli da će se suzdržati (ja sam se nadao bar do proljeća).
Moje nade, moji snovi.
Zanimljivo je ovo inzistiranje da je samo ulaganje na ZSE dobra stvar za Hrvate, makar nas stanje na ZSE zadnjih 10 godina itekako demantira.
Ulaganjem u nekretnine u Zagrebu (zemljištu, stanovi za iznamljivanje) ste mogli puno više zaraditi.
Ili ako više volite riskirati na vanjskim tržištima.
O kriptovalutama imamo već forume.
Koliko vidim baš se počelo reklamirati u ulaganje u dionice po portalima (krava i medek).
Znači očito se i vani bull približava svojem kraju.
Kako vidim da su većina u dionicama koji Vam je plan kada vani počne jaaaaaaaaaaaaako padati?
Kako sada nema bideva kad je migra jako optimističan koji je plan za bijeg.
Ili mislite ostati u dionicama do 2030. bez obzira na krizu vani i u Hrvatskoj?
Zbog čega? Zar dalekovod ne postavlja dalekovode?
Uskoro će nove tehnologije osigurati bežični prijenos struje, koji će biti jeftiniji od dalekovoda.
Kaj bu onda dalekovod radio?
[/quote]
to će se možda uskoro desiti na planeti gdje ti živiš. na našoj bome još neće.
vidim da neki se još nisu odvažili na rješenje od dva klika ,ili nemaju 2s vremena ili ih kopka što se vidi kroz spammerske naočale? 😀
vidi se da će doći proljeće a još smo kalednarski u zimi iako ima dana kao danas kada se čini da će proljeće ove godine ranije.
kao da je krenulo a do tog proljeća će već početi teći potočići SZJ.
reklo bi se sve u skladu sa prirodom,snjeg sa planina se topi i spušta.
snjeg bi mogao biti i pesimizam+depresija?
osobno navijam za tvrdokorne da izdrže do krajnjih granica jer netko će morati kupovati i u 2019,2020 zar ne?
nebi bilo dobro da nitko pa…
šalu na stranu ali odmorit ćete se od moje spammerske beznačajne malenkosti ali izdržite još malo ako vam je već 2 klika previše ili nemate 2s vremena da me stavite na ignore ali gubite na vjerodostojnosti ako to ne učinite zar ne?:-)
svakome po njegovom izboru
p.s.
tko ne vjeruje da je bull počeo i da je idealno vrijeme za ukrcavanje na vlak prije drugih neka samo po svom izboru mirno sniva zimski san.
možda je baš to najoolji izbor
time will tell
p.p.s.
na burzi nema bez rizika jer ako ništa drugo
može smak svita,astereodi,3sv rat,erupcija supervulkana,vanzemaljci…..