Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Točno tako, neznam zašto ne postoji opcija sve ili ništa , ali ne samo odmah , nego do ispunjenja.

svim pesimistima i malodušnicima: ne znam da li primjećujete samo tijekom siječnja o.g. koliko imate akcija otkupa vlastitih dionica? ili su izvršene ili su u pripremi
pa evo samo nekih: Adris, Kraš, HT, Valamar, AD plastik, ZABA, Plava laguna itd.

e da, ima i jedno otpuštanje ULPL (ali sitno)

čitajte između redaka, ako je njima dobro zašto ne bi bilo i nama? retoričko, ne tražim odgovor

prometi na ZSE i dalje su simobolični, taman u rangu burekđija koje glavno kolo vode

Volatility aucion na LKRI već traje 35 min.

Pa što su se ovi na ZSE zarekli ubiti svaku trgovinu?

Blagi užas!

P.S.
Nastavak: toliko su izpizdi*i kupca da se povukao.

*reteni.

La vita e bella!

Točno tako, neznam zašto ne postoji opcija sve ili ništa , ali ne samo odmah , nego do ispunjenja.

Jeličić_ Purko Miroslav upravo ima intervju na N1.
Izgleda da će biti nešto.
Pohvalio Antu Žigmana kao kompetentnu osobu.Okomio se na Ramljaka i Škegru.

prometi na ZSE i dalje su simobolični, taman u rangu burekđija koje glavno kolo vode

meni danas prošlo 620 DLKV po 20,30-20,70 sakupljenih po 17,50-17,30 pa što sada da radim, da pobacam te bureke ili da ih nosim u pučku kuhinju, nisam stvarno više pametan, da li na burzi trgovati ili samo tratiti vrijeme i gledati

svim pesimistima i malodušnicima: ne znam da li primjećujete samo tijekom siječnja o.g. koliko imate akcija otkupa vlastitih dionica? ili su izvršene ili su u pripremi
pa evo samo nekih: Adris, Kraš, HT, Valamar, AD plastik, ZABA, Plava laguna itd.

e da, ima i jedno otpuštanje ULPL (ali sitno)

čitajte između redaka, ako je njima dobro zašto ne bi bilo i nama? retoričko, ne tražim odgovor

Otkup vlastitih dionica se najčešće provodi kada firma ima višak casha za koje ne zna gdje ga plasirati.Pa kupe dionice i podijele sebi radnicima,najčešće.Nimalo rijedak slučaj danas u svijetu pa ni kod nas.Sve to neće baš usrećiti dioničare.
Imate primjer GE koji je agresivno provodio buyback godinama i sve to nije nimalo pomoglo da cijena dionice ne završi na razinama iz 2010.

"Only dead fish swim with the stream"

meni danas prošlo 620 DLKV po 20,30-20,70 sakupljenih po 17,50-17,30 pa što sada da radim, da pobacam te bureke ili da ih nosim u pučku kuhinju, nisam stvarno više pametan, da li na burzi trgovati ili samo tratiti vrijeme i gledati
[/quote]

Meni je DLKV najznačajnija dionica u portfelju i tako će i ostati još 2-3 godine. Ne bih je prodao za ovakvu siću. Imao si solidan ulaz i mislim da nisi trebao prodati…
Ako ćeš imati sreće, pokušaj opet kupiti na ispod 20kn i čekaj razvoj situacije. 🙂

Dlkv je budući korf kroz period od 3godine…🙂

Imate primjer GE koji je agresivno provodio buyback godinama i sve to nije nimalo pomoglo da cijena dionice ne završi na razinama iz 2010.

Meni se GE čini kao Agrokor za vrijeme Todorića. Isplaćuju ogromne dividende dok s druge strane generiraju strahovite gubitke.

S druge strane postavlja se pitanje kako tako veliki gubitaš može isplaćivati dividendu, a mnoge naše uspješne firme ne žele podijeliti dobit sa svojim dioničirima.

Isto jedan od uzroka niske likvidnosti na ZSE.

[/quote]

Meni je DLKV najznačajnija dionica u portfelju i tako će i ostati još 2-3 godine. Ne bih je prodao za ovakvu siću. Imao si solidan ulaz i mislim da nisi trebao prodati…
Ako ćeš imati sreće, pokušaj opet kupiti na ispod 20kn i čekaj razvoj situacije. 🙂
[/quote]
imam ja njih svakakvih, najstarije 7 god, dokapitalizirane po 10, najviše kupljenih po 12, jednim dijelom uvijek dokupim u padu i prodam ako potegne bez velikog razloga gore, ako se objavi kakav posao ili dobro izjvešće onda nema više prodaje do …………?

Najbitnije je da se vidi na vise dionica rast i ono sta je zanimljivo da taj rast nije zanemariv kao da jedva raste nego ima momenta, sad pitanje je da li ce se moci odrzat u svakom slucaju bitno je da raste pa da netko zaradjuje jer u konacinici prije ili posli i drugima ce bit bolje ako se zaradjuje.

Ignore : renči

New Report

Close